четвер, 13 березня 2014 р.

Азу по-татарськи

Азу по-татарськи


_______________________________________________
Інгредієнти:
- м'ясо - 500 г
- цибуля ріпчаста - 1-2 шт
- огірки солоні - 1-2 шт
- картопля - 6-8 шт
- часник - 1-2 часточки
- томатна паста чи кетчуп - 1-2 ст. л
-лавровий лист
- сіль
- перець

Приготування:

М'ясо промити, нарізати соломкою і злегка обсмажити в казані в розігрітому рослинному маслі.
Додати порізану тонкими півкільцями цибулю і обсмажувати м'ясо c цибулею до м'якості цибулі.
Додати томатну пасту, дрібно порізані або терті на крупній тертці огірки і трохи води або бульйону і тушкувати під кришкою до готовності м'яса.
В окремій сковороді обсмажити нарізаний соломкою картоплю.
Коли картопля буде майже готова, перекласти його в казан c тушкованим м'ясом, додати сіль, перець, лавровий лист і пропущений через чесноковыжималку або дрібно порізаний часник.
Обережно перемішати і тушкувати картопля c м'ясом до готовності.
Азу по-татарськи



Азу М'ясне



Інгредієнти:
М'ясо яловичина, свинина і навіть курка (будь-яке)
150 гр. маринованого огірка або соленного
150 гр. Помідори або томатна паста
100 гр. моркви
Велика головка цибулі ріпчастої.
3 зубчики часнику
Перець, лаврове листя, приправа для м'яса.

Приготування:
1. М'ясо нарізаю поздовжніми шматочками, кидаю в розігріту сковороду і смажу.
2. Поки м'ясо смажиться. Тим часом чищу овочі, кладу в міні комбайн цибулю і огірки разом всі шаткую.
3. У подрумяненное м'ясо додаю цибулю і огірок, потім нашатковану моркву, томати. Якщо з томатів вийшло мало соусу, додати кип'яченої води, змішаної з невеликою кількістю борошна. Зменшити вогонь і ще трохи загасити
4. Коли азу майже готове, приправляємо часником, перцем, лавровим листом, щіпку приправи.
5. На гарнір я люблю макарони або спагетті, бо макаронні вироби добре поєднуються з томатами.
Азу М'ясне






Азу по-татарськи



Інгредієнти:

- м'ясо - 500 г
- цибуля ріпчаста - 1-2 шт
- огірки солоні - 1-2 шт
- картопля - 6-8 шт
- часник - 1-2 часточки
- томатна паста чи кетчуп - 1-2 ст. л
-лавровий лист
- сіль
- перець

Приготування:

М'ясо промити, нарізати соломкою і злегка обсмажити в казані в розігрітому рослинному маслі.
Додати порізану тонкими півкільцями цибулю і обсмажувати м'ясо c цибулею до м'якості цибулі.
Додати томатну пасту, дрібно порізані або терті на крупній тертці огірки і трохи води або бульйону і тушкувати під кришкою до готовності м'яса.
В окремій сковороді обсмажити нарізаний соломкою картоплю.
Коли картопля буде майже готова, перекласти його в казан c тушкованим м'ясом, додати сіль, перець, лавровий лист і пропущений через чесноковыжималку або дрібно порізаний часник.
Обережно перемішати і тушкувати картопля c м'ясом до готовності.
Азу по-татарськи



Реберця в дивовижною глазурі



Інгредієнти:

свинячі реберця (м'ясисті) - 600г;
мед - 1 ст.л.;
гірчиця - 1 ч.л.;
кетчуп (гострий) - 1 ст. л.;
сіль - 0.2 ч.л.;
цукор - 0.2 ч.л.;
рослинне масло - приблизно 5 ст.л.;
лимон (сік) - 1/2 лимона;
соєвий соус - за смаком

Приготування:

Для глазурі в рослинному маслі ретельно розтерти мед і гірчицю. Коли маса стане однорідною, додати гострий кетчуп, сіль і цукор.

Потім вилкою видавити сік половинки лимона і розмішати. За бажанням можна додати трохи соєвого соусу.

Свинячі реберця рясно змастити глазур'ю і залишить маринуватися 1-3 години. Після розмістити реберця на решітці. Під решітку поставити глибоке деко з гарячою водою, щоб туди стікав жир від реберець. Запікати при 200С близько 50 хвилин, час від часу поливаючи глазур'ю. Готовність перевірити скіпою: проткнути найтовстіше, м'ясне місце. Якщо сік світлий, значить м'ясо готове. Готові реберця розрізати на порції.
Реберця в дивовижною глазурі






Лосось в апельсинової глазурі



На дві порції:
2 стейка лосося
Для маринаду:
1/4 склянки оливкової олії
сік 1 великого апельсина
мелений перець

Змішати всі інгредієнти для маринаду і замаринувати рибу на 30 хвилин. Обсмажити з обох сторін по 2-3 хвилини.
Лосось в апельсинової глазурі



Азу по‑татарськи



Яловичина 500 г
Цибуля ріпчаста 5 головок
Огірки солоні 3 штуки
Паста томатна 2 столові ложки
Бульйон м'ясний 1 склянку
Картопля 1 кг
Часник 3 зубчики

1. М'ясо промити, нарізати соломкою і злегка обсмажити в казані в розігрітому рослинному маслі.
2. Додати порізану тонкими півкільцями цибулю і обсмажувати м'ясо з цибулею до м'якості цибулі.
3. Додати томатну пасту, дрібно порізані або терті на крупній тертці огурцы.Залить водою або бульйоном і тушкувати під кришкою до повної готовності м'яса.
4. В окремій сковороді обсмажити нарізаний соломкою картоплю.
5. Коли картопля буде майже готова, перекласти його в казан з тушкованим м'ясом, додати сіль, перець, лавровий лист і пропущений через часникодавку або дрібно порізаний часник.
6. Обережно перемішати і тушкувати картопля з м'ясом до готовності приблизно 5-7 хвилин.
Азу по‑татарськи






Банани в шоколадній глазурі.


Інгредієнти:

Банани - 2 шт.
Волоський горіх - 2-3 шт.
Шоколадна глазур - 50 мл
Спосіб приготування:

Етап 1. Банани очистити від шкірки і нарізати, полити шоколадною глазур'ю або сиропом, зверху прикрасити ядрами волоського горіха.
Приємного апетиту!
Банани в шоколадній глазурі.



Азу по-татарськи



Інгредієнти:

- м'ясо - 500 г
- цибуля ріпчаста - 1-2 шт
- огірки солоні - 1-2 шт
- картопля - 6-8 шт
- часник - 1-2 часточки
- томатна паста чи кетчуп - 1-2 ст. л
-лавровий лист
- сіль
- перець

Приготування:

М'ясо промити, нарізати соломкою і злегка обсмажити в казані в розігрітому рослинному маслі.
Додати порізану тонкими півкільцями цибулю і обсмажувати м'ясо c цибулею до м'якості цибулі.
Додати томатну пасту, дрібно порізані або терті на крупній тертці огірки і трохи води або бульйону і тушкувати під кришкою до готовності м'яса.
В окремій сковороді обсмажити нарізаний соломкою картоплю.
Коли картопля буде майже готова, перекласти його в казан c тушкованим м'ясом, додати сіль, перець, лавровий лист і пропущений через чесноковыжималку або дрібно порізаний часник.
Обережно перемішати і тушкувати картопля c м'ясом до готовності.
Азу по-татарськи

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика