неділя, 9 березня 2014 р.

Вершкова глазур.

Вершкова глазур.



Якщо потрібно прикрасити торт, печиво, пряники, булочки, то найпростіший спосіб в такому випадку використовувати глазур. Існує маса різноманітних рецептів, в кожному з яких є своя «родзинка». До складу нашої глазурі входить вершковий сир, який надає їй неповторний смак!

Час приготування: 10 хвилин
Порцій: 1
Складність страви: #м2_из_5
Схожі рецепти: #готовим_десерты #из_сыра

Вам буде потрібно:

Вершковий сир - 225 г
Вершкове масло - 100 г
Ванілін - 1 чайна ложка
Цукрова пудра - 450 г

Як готувати:

1. Ванілін, сир і масло змішайте.

2. Збийте в комбайні.

3. Просійте цукрову пудру.

4. Перемішуйте глазур, додаючи по 1 ложці цукру.

5. Збийте.

6. Можна використовувати як глазур для бісквіта.

Приємного апетиту!

Академія кулінарії - від простих до складних страв
Вершкова глазур.
Вершкова глазур.
Вершкова глазур.
Вершкова глазур.
Вершкова глазур.
Вершкова глазур.
Вершкова глазур.



Шоколадна глазур.



Торти і кекси часто прикрашають запашної і апетитною шоколадною глазур'ю, яку приготувати в домашніх умовах не складе великої праці. Варіантів її приготування існує декілька - на будь-який смак і можливості.

Час приготування: 20
Порцій: 1
Складність страви: #м2_из_5
Схожі рецепти: #готовим_десерты #из_шоколада

Вам буде потрібно:

Цукрова пудра - 3 склянки
Какао-порошок - 3/4 склянки
Вершкове масло - 1 пачка
Молоко - 1/4 склянки
Ванілін/ванільний екстракт - 1/4 чайної ложки

Як готувати:

1. Цукор і какао просіяти.

2. Збийте вершкове масло з ваніллю потім додайте трохи какао-цукрової суміші, потім - молоко, какао-цукор, і знову - молоко і т.д.

3. Збийте до однорідної маси.

Покривайте торт, пиріг або кекс!

Якщо глазур вийшла дуже густий, додайте ще трохи молока.

Приємного апетиту!

Академія кулінарії - від простих до складних страв
Шоколадна глазур.
Шоколадна глазур.
Шоколадна глазур.
Шоколадна глазур.
Шоколадна глазур.
Шоколадна глазур.
Шоколадна глазур.






Морква в цукровій глазурі.



Класна хрустка моркву в цукровій глазурі - оригінальне рішення корисного десерту для ваших малюків.

Час приготування: 20 хвилин
Порцій: 4
Складність страви: #м2_из_5
Схожі рецепти: #готовим_десерты #из_овощей

Вам буде потрібно:

Baby морква - 650 г
Вода - ½ склянки
Вершкове масло - 1 столова ложка
Коричневий цукор - 1 столова ложка
Сіль - ½ чайна ложка
Перець

Як готувати:

1. У каструлі доведіть моркву, цукор, воду, масло і сіль до кипіння. Як тільки вода закипіла, залиште каструлю на мадленном вогні на 6 хвилин.

2. Потім збільште вогонь знову на 3-4 хвилини, перемішуючи.

3. Вода повинна вбратися, а морква - приготуватися. Посоліть і поперчіть. Подавайте теплими.

Приємного апетиту!

Академія кулінарії - від простих до складних страв
Морква в цукровій глазурі.
Морква в цукровій глазурі.
Морква в цукровій глазурі.
Морква в цукровій глазурі.



Азу по-татарськи.



Азу - класика татарської кухні, одне із самих знаменитих і улюблених страв. Азу прийшло в російську кухню з татарської культури. За традицією використовують яловиче м'ясо, але існують також варіації з бараниною і навіть кониною!
У Татарстані кажуть, що назва цієї страви походить від слова «аздык», що означає їжа, їжа. У перекладі з перської ж «азу» - дрібні шматочки м'яса в гострому соусі.
Ось деякі секрети відмінної азу: м'ясо намагайтеся нарізати на однакові шматочки, причому впоперек волокон; обсмажувати м'ясо потрібно на сильно розігрітій сковороді до рум'яної скоринки, викладаючи його по частинах, щоб воно не встигло дати сік; картоплю потрібно готувати окремо, і тільки коли він готовий - подавати разом з м'ясом! Ну і самий головний секрет - гарний настрій!

Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 4
Складність страви: #м2_из_5
Схожі рецепти: #готовим_мясо #из_говядины

Вам буде потрібно:

- м'ясо - 500 г,
- цибуля ріпчаста - 1-2 шт,
- огірки солоні - 1-2 шт,
- картопля - 6-8 шт,
- часник - 1-2 часточки,
- томатна паста чи кетчуп - 1-2 ст. л,
-лавровий лист,
- сіль,
- перець

Як готувати:

1. М'ясо промити, нарізати соломкою і злегка обсмажити в казані в розігрітому рослинному маслі.

2. Додати порізану тонкими півкільцями цибулю і обсмажувати м'ясо c цибулею до м'якості цибулі.

3. Додати томатну пасту, дрібно порізані або терті на крупній тертці огірки і трохи води або бульйону і тушкувати під кришкою до готовності м'яса.

4. В окремій сковороді обсмажити нарізаний соломкою картоплю.

5. Коли картопля буде майже готова, перекласти його в казан c тушкованим м'ясом, додати сіль, перець, лавровий лист і пропущений через чесноковыжималку або дрібно порізаний часник.

6. Обережно перемішати і тушкувати картопля c м'ясом до готовності.

Приємного апетиту!

Академія кулінарії - від простих до складних страв
Азу по-татарськи.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика