Аджика
Вам буде потрібно:
2,5 кг помідорів
1 кг моркви
1 кг солодкого червоного перцю
100 г гіркого перцю
150-200 г цукру
1/4 склянки солі
150 г раст. масла
200 г часнику
зелень (петрушка, кріп)
Приготування:
1. Натріть моркву на середній тертці.
2. Помідори помийте, поріжте навпіл.
3. Перці очистіть від насіння і розрізати на 4 частини, гіркий перець і часник.
4. Перемолите всі овочі в м'ясорубці.
5. Вилийте в каструлю і варіть 1,5 години.
6. Через 1,5 години додайте олію, цукор, сіль і зелень.
7. Варіть ще 30 хвилин.
Приємного апетиту!
Аджика "Вогник"
Інгредієнти:
-1 кг помідор,
-1 кг перець болгарський солодкий (бажано червоний),
-0.5 кг часнику,
-1 пачка перець чилі (20 р.),
-3 ст.л. солі,
-100 р. сушений корінь петрушки.
Приготування:
1. Часник, помідори, перець болгарський перекрутити на м'ясорубці.(дрібна сітка).
2. Додати перець чилі, сіль і подрібнений корінь петрушки, перемішати і залишити на добу постійно помішуючи.
3. Розкласти в сухі, стерильні і охолоджені скляні банки, зберігати в холодильнику невизначений час.
Зелена аджика.
Хороший гострий соус. Відмінно підходить до м'ясних страв.
Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 6
Вам буде потрібно:
650-700 г зеленого гострого перцю (бажано зелений)
150 г кінзи
130 г зелені селери
130 г кропу
130 г петрушки
20 г мелених насіння коріандру
3 чт ложки солі
2 головки часнику
2 зелених болгарських перцю
4 чт ложки білого винного оцту
Як готувати:
1. Перець і зелень перемити.
2. У перцю видалити насіння і плодоніжку, часник почистити, крупно порубати зелень.
3. Зелень, перець і часник пропустити через м'ясорубку 4-5 разів.
4. Додати мелений коріандр, сіль і оцет. Перемішати. Аджика повинна бути трохи солонуватою.
5. Банки промити і прогріти в духовці.
6. Аджику скласти в підготовлені банки. Зберігати в холодильнику.
Приємного апетиту!
Аджика
Інгредієнти:
• 2,5 кг помідорів
• 1 кг моркви
• 1 кг солодкого червоного перцю
• 100 г гіркого перцю
• 150-200 г цукру
• 1/4 склянки солі
• 150 г раст. масла
• 200 г часнику
• зелень (петрушка, кріп)
Приготування:
1. натріть моркву на середній тертці
2. помідори помийте, поріжте навпіл
3. Перці очистіть від насіння і розрізати на 4 частини, гіркий перець і часник
4. Перемолите всі овочі в м'ясорубці
5. Вилийте в каструлю і варіть 1,5 години
6. Через 1,5 години додайте олію, цукор, сіль і зелень
7. Варіть ще 30 хвилин
Аджика "Червоний жовтень"
1 кг помідорів
100 гр часнику
300гр болгарського червоного перцю
1 невеликий перчик чилі (8-10см)
1ст.ложка солі
1/3 ст.ложки оцту столового
1/3 ст.ложки цукру
все пропускаємо через м'ясорубку, додаємо оцет+сіль+цукор.
у мене вийшло 2 банки 0,5кг + пиалочка до столу=)
Приємного апетиту!!!!
Аджика "Червоний жовтень"
1 кг помідорів
100 гр часнику
300гр болгарського червоного перцю
1 невеликий перчик чилі (8-10см)
1ст.ложка солі
1/3 ст.ложки оцту столового
1/3 ст.ложки цукру
все пропускаємо через м'ясорубку, додаємо оцет+сіль+цукор.
у мене вийшло 2 банки 0,5кг + пиалочка до столу=)
Приємного апетиту!
Аджика
Вам буде потрібно:
2,5 кг помідорів
1 кг моркви
1 кг солодкого червоного перцю
100 г гіркого перцю
150-200 г цукру
1/4 склянки солі
150 г раст. масла
200 г часнику
зелень (петрушка, кріп)
Приготування:
1. Натріть моркву на середній тертці.
2. Помідори помийте, поріжте навпіл.
3. Перці очистіть від насіння і розрізати на 4 частини, гіркий перець і часник.
4. Перемолите всі овочі в м'ясорубці.
5. Вилийте в каструлю і варіть 1,5 години.
6. Через 1,5 години додайте олію, цукор, сіль і зелень.
7. Варіть ще 30 хвилин.
Приємного апетиту!
Аджика
Вам буде потрібно:
2,5 кг помідорів
1 кг моркви
1 кг солодкого червоного перцю
100 г гіркого перцю
150-200 г цукру
1/4 склянки солі
150 г раст. масла
200 г часнику
зелень (петрушка, кріп)
Приготування:
1. Натріть моркву на середній тертці.
2. Помідори помийте, поріжте навпіл.
3. Перці очистіть від насіння і розрізати на 4 частини, гіркий перець і часник.
4. Перемолите всі овочі в м'ясорубці.
5. Вилийте в каструлю і варіть 1,5 години.
6. Через 1,5 години додайте олію, цукор, сіль і зелень.
7. Варіть ще 30 хвилин.
Приємного апетиту!
Немає коментарів:
Дописати коментар