четвер, 22 серпня 2013 р.

Бісквіт на гарячому молоці

Бісквіт на гарячому молоці



Спробувала приготувати бісквіт на гарячому молоці. Такої я ще не пробувала.

Результат сподобався! Але він щось середнє між бісквітом і кексом... І
не кекс і ні бісквіт, щось середнє... от якось так...

Мої діти просто так його поїли з задоволенням... Але можна і тортик з нього спорудити.

Дивитися повністю в джерелі
Бісквіт на гарячому молоці
Бісквіт на гарячому молоці
Бісквіт на гарячому молоці
Бісквіт на гарячому молоці
Бісквіт на гарячому молоці
Бісквіт на гарячому молоці
Бісквіт на гарячому молоці
Бісквіт на гарячому молоці
Бісквіт на гарячому молоці



Бісквіт на гарячому молоці



Спробувала приготувати бісквіт на гарячому молоці. Такої я ще не пробувала.
Результат сподобався! Але він щось середнє між бісквітом і кексом... І не кекс і ні бісквіт, щось середнє... от якось так...
Мої діти просто так його поїли з задоволенням... Але можна і тортик з нього спорудити.
дивитися рецепт повністю в джерелі
Бісквіт на гарячому молоці
Бісквіт на гарячому молоці
Бісквіт на гарячому молоці
Бісквіт на гарячому молоці
Бісквіт на гарячому молоці
Бісквіт на гарячому молоці
Бісквіт на гарячому молоці
Бісквіт на гарячому молоці
Бісквіт на гарячому молоці
Бісквіт на гарячому молоці






Медовий бісквіт


▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Дуже смачний ніжний бісквіт, в міру пахне медом, тане в роті! Відмінно піднімається, не обпадає, ні шапки, і максимально простий в приготуванні!

Інгредієнти:

- яйця 6 шт,
- цукор 160 гр,
- мед 2 ст л,
- борошно 190 гр.

Приготування:

Збиваємо яйця, цукор і мед до щільної білої маси. Не менше 10 хвилин. В обсязі має збільшитися в 4 рази приблизно! Потім акуратно додаємо борошно і перемішати знизу вгору. Випікати при Т 170-180С. Готовність визначаємо шпажкою. Охолодити у формі!

- Альтернативний спосіб приготування: -

Збиваємо яйця, цукор і мед до щільної білої маси. Не менше 10 хвилин. В обсязі має збільшитися в 4 рази приблизно! Потім акуратно додаємо борошно і перемішати знизу вгору.

Тісто вилити у форму, застелену папером для випічки. Не забудьте прямо перед випічкою крутонути в яку-небудь сторону пару разів (щоб поверхня була рівною). Випікати в розігрітій до 170-180С духовці. Готовність визначаємо шпажкою. Охолодити у формі!

Потім проводимо ножем уздовж стінок і викладаємо бісквіт на стіл. Розрізати корж на 3 частини. Перемазати шкіри вареним згущеним молоком (можна згущене молоко збити з вершковим маслом (150 г) або зі сметаною).
Верхній корж не треба мазати кремом. Його заллємо шоколадною глазур'ю і в центр насыпем трохи горіхів. Чекати просочення не потрібно, можна їсти відразу.

Приємного чаювання!
Медовий бісквіт






 


(ПІДПИШІТЬСЯ) Рецепт МЕДОВОГО БІСКВІТА►►►
Медовий бісквіт Дуже смачний ніжний бісквіт, в міру пахне медом, тане в роті! Відмінно піднімається, не обпадає, ні шапки, і максимально простий в приготуванні!
Інгредієнти:..







Медовий бісквіт


▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Дуже смачний ніжний бісквіт, в міру пахне медом, тане в роті! Відмінно піднімається, не обпадає, ні шапки, і максимально простий в приготуванні!

Інгредієнти:

- яйця 6 шт,
- цукор 160 гр,
- мед 2 ст л,
- борошно 190 гр.

Приготування:

Збиваємо яйця, цукор і мед до щільної білої маси. Не менше 10 хвилин.
В обсязі має збільшитися в 4 рази приблизно!
Потім акуратно додаємо борошно і перемішати знизу вгору. Випікати при Т 170-180С.
Готовність визначаємо шпажкою. Охолодити у формі!

- Альтернативний спосіб приготування: -

Збиваємо яйця, цукор і мед до щільної білої маси. Не менше 10 хвилин. В обсязі має збільшитися в 4 рази приблизно! Потім акуратно додаємо борошно і перемішати знизу вгору.

Тісто вилити у форму, застелену папером для випічки. Не забудьте прямо перед випічкою крутонути в яку-небудь сторону пару разів (щоб поверхня була рівною). Випікати в розігрітій до 170-180С духовці. Готовність визначаємо шпажкою. Охолодити у формі!

Потім проводимо ножем уздовж стінок і викладаємо бісквіт на стіл. Розрізати корж на 3 частини. Перемазати шкіри вареним згущеним молоком (можна згущене молоко збити з вершковим маслом (150 г) або зі сметаною).
Верхній корж не треба мазати кремом. Його заллємо шоколадною глазур'ю і в центр насыпем трохи горіхів. Чекати просочення не потрібно, можна їсти відразу.
Медовий бісквіт

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика