субота, 17 серпня 2013 р.

Яєчня по-іспанськи

Яєчня по-іспанськи



Інгредієнти рецепту
чотири скибочки булки
мелений чорний перець
сіль
одна чайна ложка цукру
два зубки часнику
одна маленька цибулина
100 мл білого сухого вина
одна столова ложка борошна
дві столові ложки вершкового масла
чотири великих помідора
один стручок червоного солодкого перцю
чотири яйця
дві-три столові ложки овочевого бульйону
Спосіб приготування рецепту
Ретельно вимити помідори, зрізати у них верхівки і ложкою акуратно вийняти м'якоть. Зсередини трохи посолити і перевернути, щоб стік весь сік. Верхівки і м'якоть помідорів покласти в каструлю, додати туди трохи бульйону і тушкувати всього одну хвилину. Протерти через сито. У каструлі розтопити масло і злегка підсмажити на ньому дрібно нарізану цибулю. Посипати зверху борошном, злегка підрум'янити. Акуратно влити вино, перемішувати все на маленькому вогні до тих пір, поки соус не почне густіти, додати туди протерті помідори, дрібно нарізаний солодкий перець, розтертий з сіллю часник, цукор, чорний перець і сіль, ретельно все перемішати і прогріти. Жаростійке блюдо трохи змастити маслом, на нього акуратно викласти помідори, кожен викласти порцію приготованого соусу і вбити по одному яйцю. Поставити в добре нагріту духовку і запікати двадцять хвилин. Виклавши на грінки, подати до столу!
Яєчня по-іспанськи



Помідори мариновані за 30 хвилин, але ХОЧЕТЬСЯ пробувати відразу!


Інгредієнти:
6 середніх помідор
3 ст. ложки оливкової олії
2 зубчики часнику, подрібнити
1 ст. ложка яблучного оцту
2 ст. ложки нарізаної зелені (петрушка, кріп, кінза)
2/3 ч. ложки солі і цукру
1/2 ч. ложки французької гірчиці
1/4 ч. ложки чорного перцю

Поріжте помідори кільцями. Окремо в чашці перемішайте всі інгредієнти для маринаду і промажте їм кожен кружечок. Потім складіть помідори пірамідкою, накрийте кришкою і в холодильник. Через 30 хвилин можна пробувати. Хочеться пробувати відразу, тому що запах від маринаду не дає чекати навіть 30 хвилин. Це така смакота!
Помідори мариновані за 30 хвилин, але ХОЧЕТЬСЯ пробувати відразу!






Азу по-татарськи



Інгредієнти:

- м'ясо - 500 г,
- цибуля ріпчаста - 1-2 шт,
- огірки солоні - 1-2 шт,
- картопля - 6-8 шт,
- часник - 1-2 часточки,
- томатна паста чи кетчуп - 1-2 ст. л,
-лавровий лист,
- сіль,
- перець

Приготування:

М'ясо промити, нарізати соломкою і злегка обсмажити в казані в розігрітому рослинному маслі.
Додати порізану тонкими півкільцями цибулю і обсмажувати м'ясо c цибулею до м'якості цибулі.
Додати томатну пасту, дрібно порізані або терті на крупній тертці огірки і трохи води або бульйону і тушкувати під кришкою до готовності м'яса.
В окремій сковороді обсмажити нарізаний соломкою картоплю.
Коли картопля буде майже готова, перекласти його в казан c тушкованим м'ясом, додати сіль, перець, лавровий лист і пропущений через чесноковыжималку або дрібно порізаний часник.
Обережно перемішати і тушкувати картопля c м'ясом до готовності.
Азу по-татарськи



Азу по-татарськи



Склад:

м'ясо - 500 г,
цибуля ріпчаста - 1-2 шт,
огірки солоні - 1-2 шт,
картопля - 6-8 шт,
часник - 1-2 часточки,
томатна паста чи кетчуп - 1-2 ст. л,
лавровий лист,
сіль,
перець

Приготування:

М'ясо промити, нарізати соломкою і злегка обсмажити в казані в розігрітому рослинному маслі.
Додати порізану тонкими півкільцями цибулю і обсмажувати м'ясо з цибулею до м'якості цибулі.
Додати томатну пасту, дрібно порізані або терті на крупній тертці огірки і трохи води або бульйону і тушкувати під кришкою до готовності м'яса.
В окремій сковороді обсмажити нарізаний соломкою картоплю.
Коли картопля буде майже готова, перекласти його в казан з тушкованим м'ясом, додати сіль, перець, лавровий лист і пропущений через чесноковыжималку або дрібно порізаний часник.
Обережно перемішати і тушкувати картопля з м'ясом до готовності.
Азу по-татарськи






Лосось в апельсинової глазурі



глазур:
соус соєвий -2 ст. л.
цукор коричневий - 1 ст. л.
коріандр мелений - 1 ст. л.
масло рослинне - 2 ст. л.
сік 1 апельсина

Всі інгредієнти змішати в блендере.Рыбу (лосось, сьомгу, форель, можна навіть горбушу) порізати порційними шматочками, залити отриманим соусом і дати постояти хвилин 15-20. Смажити підготовлені шматочки риби на розпеченій сковороді (збавивши вогонь до середнього і змастити сковороду маслом, тільки зовсім трохи).
Лосось в апельсинової глазурі



Сендвіч-глазунья.



Для приготування нашого сендвіча, нам знадобиться трохи часу приблизно 10 хвилин і такі інгредієнти як:

4шт яйця,

4 шматочка хліба,

2 шматочки сиру,

1.5 ст. ложки вершкового масла,

чорний перець і сіль за смаком.

+ до цього ще потрібен буде тостер і сковорода.

Приступаємо до приготування.

Для початку ми в тостері або на сковороді (без олії) підсмажуємо тостери.

На гарячий хліб (на два шматочка з 4) кладемо по шматочку сиру, при цьому він повинен почати плавитися. На сковорідку виливаємо вершкове масло й обсмажуємо яйця, щоб вийшла глазунья (головне не збовтувати жовтки). Як тільки прихватится білок і перестане бути прозорим, перевертаємо їх і обсмажуємо кілька секунд, для того, щоб у жовтка утворилася щільна кірочка, але всередині він був не повністю готовий. Не забуваємо, за смаком посолити і поперчити яйця. Після цього два яйця кладемо на кожен шматочок хліба з сиром і накриваємо шматочках хліба вже без сиру. При бажанні розрізаємо сендвіч по діагоналі. Все на цьому смачний і простий бутерброд готовий.
Приємного вам апетиту!
Рецепт надано кулінарним сайтом www.klass-recept.ru
Сендвіч-глазунья.






"Снікерс" став відразу на 20% довше, коли побачив як розгортають "Оленку"...

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика