пʼятниця, 9 серпня 2013 р.

Азу

Азу



Інгредієнти:

яловичина або курка - 400 гр.;
солоні огірки - 5-6 шт..;
цибулина - 1 шт.;
сметана нежирна - 200 гр.
раст олії 1 ст л

Приготування:

Обсмажуємо м'ясо з луком.Чуть трохи! солимо, додаємо дрібно нарізані огірки, трохи тушкуємо що б огірки дали сік. Додаємо сметану, якщо надто густо додаємо трохи води, приправляємо спеціями і тушкуємо 20 хвилин.
Азу



Азу по-татарськи



Інгредієнти:

- м'ясо - 500 г,
- цибуля ріпчаста - 1-2 шт,
- огірки солоні - 1-2 шт,
- картопля - 6-8 шт,
- часник - 1-2 часточки,
- томатна паста чи кетчуп - 1-2 ст. л,
-лавровий лист,
- сіль,
- перець

Приготування:

М'ясо промити, нарізати соломкою і злегка обсмажити в казані в розігрітому рослинному маслі.
Додати порізану тонкими півкільцями цибулю і обсмажувати м'ясо c цибулею до м'якості цибулі.
Додати томатну пасту, дрібно порізані або терті на крупній тертці огірки і трохи води або бульйону і тушкувати під кришкою до готовності м'яса.
В окремій сковороді обсмажити нарізаний соломкою картоплю.
Коли картопля буде майже готова, перекласти його в казан c тушкованим м'ясом, додати сіль, перець, лавровий лист і пропущений через чесноковыжималку або дрібно порізаний часник.
Обережно перемішати і тушкувати картопля c м'ясом до готовності.
Азу по-татарськи



Азу



Інгредієнти:

яловичина або курка - 400 гр.;
солоні огірки - 5-6 шт..;
цибулина - 1 шт.;
сметана нежирна - 200 гр.
раст олії 1 ст л

Приготування:

Обсмажуємо м'ясо з луком.Чуть трохи! солимо, додаємо дрібно нарізані огірки, трохи тушкуємо що б огірки дали сік. Додаємо сметану, якщо надто густо додаємо трохи води, приправляємо спеціями і тушкуємо 20 хвилин.
Азу






Ламінгтон - австралійське шоколадне тістечко в глазурі



Інгредієнти:
Для бісквіта:
340 г борошна для випічки
2 чайних ложки розпушувача
1/4 чайної ложки солі
225 г вершкового масла кімнатної температури
300 г цукру
2 чайних ложки екстракту ванілі
4 великих яйця
240 мл молока

Для шоколадної глазурі:
240 мл молока
60 г несолоного вершкового масла
1 столова ложка екстракту ванілі
960 г просіяного цукрової пудри
90 г какао-порошку

Додатково:
240 мл джему
455 г кокосової стружки

Приготування:
Нагрійте духовку до 160 градусів. 2 дека 22x33 см застеліть папером для випічки і змастіть вершковим маслом. Злегка присипте борошном.
Бісквіт:
У великій мисці змішайте борошно, розпушувач і сіль. В чаші для міксера збийте масло з цукром до повітряного стану не менше 3 хвилин. Додайте ванілін і яйця. Введіть частина борошняної суміші в тісто, потім молоко і знову борошно. Замісіть однорідне тісто без грудочок. Розділіть його рівномірно між двома листами, розрівняйте поверхню і відправте випікатися на 30 хвилин. Злегка остудіть в деках, потім переверніть форми, акуратно дістаньте бісквіти і остудіть повністю.
Як тільки коржі охолонуть, на один з них нанесіть джем. Закрийте другим коржем, щоб вийшов сендвіч, і потім акуратно наріжте на 24 частини будь-якої форми і розміру.
Глазур:
У невеликій соусниці змішайте масло і молоко і нагрівайте, поки масло повністю не розтопиться. Зніміть з вогню, додайте ванілін, цукрову пудру і какао-порошок. Перемішайте до однорідної маси. Перелийте глазур в металеву миску і поставте суміш на водяну баню.
В окрему миску висипте кокосову стружку. Акуратно опустіть кожне печиво в гарячий шоколад, допомагаючи собі виделками, щоб перевертати тістечка. Злегка струсіть зайву глазур і обваляйте тістечка в стружці. Викладіть печиво на решітку і залиште на 15 хвилин застигати.
Ламінгтон - австралійське шоколадне тістечко в глазурі
Ламінгтон - австралійське шоколадне тістечко в глазурі
Ламінгтон - австралійське шоколадне тістечко в глазурі
Ламінгтон - австралійське шоколадне тістечко в глазурі
Ламінгтон - австралійське шоколадне тістечко в глазурі
Ламінгтон - австралійське шоколадне тістечко в глазурі
Ламінгтон - австралійське шоколадне тістечко в глазурі
Ламінгтон - австралійське шоколадне тістечко в глазурі



Азу по-татарськи



Інгредієнти:
- м'ясо - 500 г,
- цибуля ріпчаста - 1-2 шт,
- огірки солоні - 1-2 шт,
- картопля - 6-8 шт,
- часник - 1-2 часточки,
- томатна паста чи кетчуп - 1-2 ст. л,
- лавровий лист,
- сіль,
- перець

Спосіб приготування:

1. М'ясо промити, нарізати соломкою і злегка обсмажити в казані в розігрітому рослинному маслі.
Додати порізану тонкими півкільцями цибулю і обсмажувати м'ясо c цибулею до м'якості цибулі.

2. Додати томатну пасту, дрібно порізані або терті на крупній тертці огірки і трохи води або бульйону і тушкувати під кришкою до готовності м'яса.

3. В окремій сковороді обсмажити нарізаний соломкою картоплю.

4. Коли картопля буде майже готова, перекласти його в казан c тушкованим м'ясом, додати сіль, перець, лавровий лист і пропущений через чесноковыжималку або дрібно порізаний часник.

5. Обережно перемішати і тушкувати картопля c м'ясом до готовності.
Приємного апетиту!
Азу по-татарськи






Азу по-татарськи



Інгредієнти:

●м'ясо - 500 г,
●цибуля ріпчаста - 1-2 шт,
●огірки солоні - 1-2 шт,
●картопля - 6-8 шт,
●часник - 1-2 часточки,
●томатна паста чи кетчуп - 1-2 ст. л,
●лавровий лист,
●сіль,
●перець

Приготування:

М'ясо промити, нарізати соломкою і злегка обсмажити в казані в розігрітому рослинному маслі.
Додати порізану тонкими півкільцями цибулю і обсмажувати м'ясо з цибулею до м'якості цибулі.
Додати томатну пасту, дрібно порізані або терті на крупній тертці огірки і трохи води або бульйону і тушкувати під кришкою до готовності м'яса.
В окремій сковороді обсмажити нарізаний соломкою картоплю.
Коли картопля буде майже готова, перекласти його в казан з тушкованим м'ясом, додати сіль, перець, лавровий лист і пропущений через чесноковыжималку або дрібно порізаний часник.
Обережно перемішати і тушкувати картопля з м'ясом до готовності.
Азу по-татарськи

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика