понеділок, 26 серпня 2013 р.

Млинці з зеленню

Млинці з зеленню



Добре підходять для несолодких начинок,
можна просто загорнути шматочок сиру і підігріти в мікрохвильовій печі та з кавою)

Необхідно
2 яйця
1 склянки молока (220 мл)
1/2 склянки води
1 склянка борошна +2 ст л без гірки
3 столові ложки вершкового масла, плавлених
1/2 ч.л. солі
2 ст л дрібно нарізаної зелені за смаком (у мене петрушка і кріп)
масло для покриття сковорідки

- В блендері з'єднати всі інгредієнти (за винятком зелені і масла для покриття сковорідки) і збити протягом 10-30 секунд, додати зелень
- помістіть тісто в холодильник на годину або до 48 годин
- по закінченню часу тісто перемішати, змастити перший раз сковороду маслом і випікати млинці на середньо-сильному вогні з кожного боку 10-20 сек
- скласти млинці на рушник внапуск, потім згорнути (як на фото) або стопкою, змащуючи маслом
Смачних вам моментів)

Автор: Катерина Керест
#ШустрыйПовар #Рецепти #Кулінарія #Їжа #Кухня
Млинці з зеленню



Заварні млинці на кефірі



2 яйця збиваємо з 3 ст. л. цукру і 0,5 ч.л. солі (вообщем, кому як до смаку).Добавляем 0,5 л кефіру(кімнатної температури),перемешиваем.Затем 0,5 ч.л. соди ,перемішати і дати постояти кілька хвилин,щоб сода спрацювала(так би мовити , дати "запузыриться").тепер додаємо борошно (просіяний.),десь близько 2 склянки,щоб вийшло тісто, як на оладьи.И ось тепер ,по чуть-чуть, додаємо 1 склянку окропу,постійно помешивая.Все ,можна смажити млинці!
І ще,кожен блінок змащувати розтопленим слив.маслом.
Приємного апетиту!

Автор: Оксана Балясникова
#ШустрыйПовар #Рецепти #Кулінарія #Їжа #Кухня
Заварні млинці на кефірі






Тоненькі, еластичні млинці, дуже легко печуться



Необхідно
400 мл молока
3-4 ст л топленого вершкового масла (або рослинного)
2-4 яйця (і так і так виходить, з 4-ма більш ніжні, чи що)
200 гр борошна (340 мл)
1/4 год л солі
1 год л цукру
Для солодких млинців додати 4 ст л цукру (меду)

- Змішати всі інгредієнти блендером, накрити і відправити в холодильник на 1 годину (або до 2-х діб)
- після холодильника перемішати
- розігріти сковороду, змастити маслом перший раз (потім я не змащувала)
- випікати млинці
- за бажанням кожен млинець змастити маслом (я не змащувала)

Смачних вам моментів)

Автор: Катерина Керест
#ШустрыйПовар #Рецепти #Кулінарія #Їжа #Кухня
Тоненькі, еластичні млинці, дуже легко печуться



"Тонкі млинці на молоці"


Млинці, як готувала в дитинстві мама... Тоненькі і в дірочку!

Інгредієнти:

- 2 склянки молока
- 1 склянку кип'яченої води
- 1 склянку пшеничного борошна (можна трохи більше)
- 3 сирих курячих яйця
- 2 ст. л. соняшникової олії (без вираженого запаху і смаку)
- 1 ч.л. солі (без верху)
- 1 ст.л. цукру (без верху)

Всі продукти і вода повинні бути кімнатної температури.
Кількість солі і цукру додайте по своєму смаку.

Молоко і воду влити в миску, поступово всипати просіяне борошно, помішуючи віночком. Додати яйця, соняшникову олію, сіль і цукор.
Добре перемішати, щоб не було грудочок.
Випікати млинці на добре розігрітій сковороді, попередньо змащуючи її олією.
На кожен готовий млинець покласти шматочок вершкового масла.

Приємного апетиту!

З МАСНИЦЕЮ!

Автор: Ната Кисельова
#ШустрыйПовар #Рецепти #Кулінарія #Їжа #Кухня
"Тонкі млинці на молоці"






Млинці на кефірі і молоці



молоко 300 мл
кефір 200 мл
2 яйця (у мене 1 яйце і 2 жовтки)
цукор 4 ст л (або за смаком)
сіль 0,5 год л
розпушувач 1/3 год л
борошно 150 г
ванілін на кінчику ножа
олія соняшникова 2 ст л в тісто
Спочатку потрібно збити кефір, молоко, яйця, сіль і цукор.
Просіяти борошно з розпушувачем і ваніллю в тісто.
Перемішати і влити олію.
Сковороду розігріти, змастити і налити трохи тіста.
На середньому вогні смажимо млинці з 2х боків до золотистого кольору. Змащувати сковороду чи ні - дивіться самі. Я змащую.
Готові млинці складати стопкою. Подавати з маслом, сметаною, варенням, згущеним молоком...

Приємного чаювання!

Автор: Наташа Чагай
#ШустрыйПовар #Рецепти #Кулінарія #Їжа #Кухня
Млинці на кефірі і молоці

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика