четвер, 22 серпня 2013 р.

Курча з міні-морквою в апельсинової глазурі

Курча з міні-морквою в апельсинової глазурі



Склад:
1 великий курча
300 р міні-морквин

3 великих апельсина
200 мл бренді
100 г вершкового масла
1 гілочка розмарину
Сіль, чорний перець

Приготування:
З апельсинів зняти цедру, змішати з листочками розмарину і дрібно порізати.
Якщо розмарин сухий, розтерти його в ступці і змішати з цедрою.
Вичавити з апельсинів сік, змішати з цедрою і розмарином і розтопленим вершковим маслом. Додати коньяк.
Помішуючи, варити суміш на слабкому вогні на 2/3.
Курчати натерти сіллю і перцем зовні і зсередини.
Духовку нагріти до 160° С.
Укласти курчати в сотейник, налити трохи води, змастити частиною соусу і поставити в духовку на 1,5 години. Кожні 20 хвилин змащувати соусом курчати.
Потім навколо курчати викласти міні-морква. І тримати в духовці ще 40-50 хвилин, поливаючи соком, що виділився.

100 гр. готового страви містять:
166 ккал
білки - 8,2 гр.
жири - 11,1 гр.
вуглеводи - 3,1 гр.
Курча з міні-морквою в апельсинової глазурі



Готуємо ківі в шоколадній глазурі



Для цього вам знадобиться:

1. Ківі очистити і порізати кружальцями толшиной 2 - 2.5 див. В кожен шматочок вставити паличку від ескімо. Прибрати в морзильник.

2. Шоколад поламати на шматочки і розтопити на водяній бані, додавши масло і молоко. Охолодити до кімнатної температури.

3. Кожен скибочку ківі на паличці занурити в шоколадну глазур і прибрати в морозилку до застигання.

4. Насолоджуємося десертом!
Готуємо ківі в шоколадній глазурі






Рум'яна курочка в таємній глазурі



Інгредієнти для курочки:

• 2 курячі гомілки;
• 2 курячих стегна;
• 4 маленьких яблучка;
• 2 маленьких цибулини;
• пара зубчиків часнику;
• сіль, чорний мелений перець.

Для глазурі:

• 1 ч. л. рідкого меду (можна навіть трохи менше);
• 2 ч. л. гострої гірчиці;
• 2 ч. л. кетчупу;
• 1 ст. л. соєвого соусу;
• трохи меленої паприки.

Приготування:

Яблуко розрізати на 4 часточки. Цибулю також порізати на великі шматочки. Часник очистити, розрізати на 2 частини - вийняти маленький зелений паросточок.
Посолити, поперчити за смаком.
Запікати при 200*С приблизно 40-50 хвилин, дивіться по своїй духовці.
Розмішати всі інгредієнти до однорідності і намазати цією глазур'ю нашу курочку за 10 хвилин до готовності.

Приємного апетиту!
Джерело: Funny Chef • Кращі рецепти

#Горячее@funny.chef
#Рецепти #Кулінарія #Їжа #Кухня
Рум'яна курочка в таємній глазурі



Азу "По-татарськи"



Інгредієнти:

● м'ясо - 500 г
● цибуля ріпчаста - 1-2 шт
● огірки солоні - 1-2 шт
● картопля - 6-8 шт
● часник - 1-2 часточки
● томатна паста чи кетчуп - 1-2 ст. л
● лавровий лист
● сіль
● перець

Приготування:

М'ясо промити, нарізати соломкою і злегка обсмажити в казані в розігрітому рослинному маслі.
Додати порізану тонкими півкільцями цибулю і обсмажувати м'ясо c цибулею до м'якості цибулі.
Додати томатну пасту, дрібно порізані або терті на крупній тертці огірки і трохи води або бульйону і тушкувати під кришкою до готовності м'яса.
В окремій сковороді обсмажити нарізаний соломкою картоплю.
Коли картопля буде майже готова, перекласти його в казан c тушкованим м'ясом, додати сіль, перець, лавровий лист і пропущений через чесноковыжималку або дрібно порізаний часник.
Обережно перемішати і тушкувати картопля c м'ясом до готовності.

Приємного апетиту!
Funny Chef
Азу "По-татарськи"






Азу



Інгредієнти:

• М'ясо (у мене свинина) - 500 гр.;
• цибуля ріпчаста - 1 шт.;
• огірки солоні - 3-4 шт. (невеликі, якщо великі, то 1-2);
• часник - 2-3 зубчики;
• томатна паста - 2-3 ст. л.;
• лавровий лист;
• чорний перець горошком

Приготування:

М'ясо промити, нарізати соломкою і злегка обсмажити на сковороді з товстим дном. Додати порізану півкільцями цибулю, смажити, поки цибуля не стане м'яким.
Додати томатну пасту, дрібно порізані огірки, продавлений часник, лавровий лист і перець. Налити трохи води (бульйону) і тушкувати під кришкою до готовності м'яса.
Найбільше люблю азу з картопляним пюре!

Приємного апетиту!
Джерело: Funny Chef • Кращі рецепти

#Горячее@funny.chef
#Рецепти #Кулінарія #Їжа #Кухня
Азу



Ківі в шоколадній глазурі!



Інгредієнти:

● Ківі 7-8 шт.,
● Темний шоколад 100 гр.,
● Слив. масло 50 гр.
● Молоко 3 ст.л

Приготування:

Крок 1.
Ківі очистити і порізати кружальцями завтовшки 2 - 2.5 див. В кожен шматочок вставити паличку від ескімо. Прибрати в морзильник.
Крок 2.
Шоколад поламати на шматочки і розтопити на водяній бані, додавши масло і молоко. Охолодити до кімнатної температури.
Кожен скибочку ківі на паличці занурити в шоколадну глазур і прибрати в морозилку до застигання.

Приємного апетиту!
Funny Chef
Ківі в шоколадній глазурі!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика