неділя, 4 серпня 2013 р.

Азу.

Азу.



Інгредієнти:

М'ясо яловичина - 350 р.
Картопля - 350 р.
Огірки солоні - 2 шт
Цибуля - 2 шт
Борошно - 2 ст ложки
Томатна паста - 2 ст ложки
Часник - 1 зубчик
Сіль, перець, зелень - за смаком.

Спосіб приготування:

1. Нарізаємо м'якоть яловичини невеликими смужками. Обсмажуємо на рослинному маслі на сильному вогні 10 - 15 хв Покласти в посуд додаємо не багато води і тушкуємо на середньому вогні 10 - 15 хв.
2. Нарізаємо картоплю кубиками, огірки тонкою соломкою, цибулю ріжемо дрібно і злегка обсмажуємо його. Додаємо все це до м'яса, доливаємо води, солимо і перчимо за смаком. Тушкуємо на повільному вогні 10 хв.
3. Окремо дрібно ріжемо часник, змішуємо його з томатною пастою і борошном, можна додати трохи олії. Додаємо до м'яса і тушкуємо на великому вогні ще 5 - 7 хв.
Приємного апетиту!



Азу М'ясне



Інгредієнти:
М'ясо яловичина, свинина і навіть курка (будь-яке)
150 гр. маринованого огірка або соленного
150 гр. Помідори або томатна паста
100 гр. моркви
Велика головка цибулі ріпчастої.
3 зубчики часнику
Перець, лаврове листя, приправа для м'яса.

Приготування:
1. М'ясо нарізаю поздовжніми шматочками, кидаю в розігріту сковороду і смажу.
2. Поки м'ясо смажиться. Тим часом чищу овочі, кладу в міні комбайн цибулю і огірки разом всі шаткую.
3. У подрумяненное м'ясо додаю цибулю і огірок, потім нашатковану моркву, томати. Якщо з томатів вийшло мало соусу, додати кип'яченої води, змішаної з невеликою кількістю борошна. Зменшити вогонь і ще трохи загасити
4. Коли азу майже готове, приправляємо часником, перцем, лавровим листом, щіпку приправи.
5. На гарнір я люблю макарони або спагетті, бо макаронні вироби добре поєднуються з томатами.
Азу М'ясне



Азу



Інгредієнти:

яловичина або курка - 400 гр.;
солоні огірки - 5-6 шт..;
цибулина - 1 шт.;
сметана нежирна - 200 гр.
раст олії 1 ст л

Приготування:

Обсмажуємо м'ясо з луком.Чуть трохи! солимо, додаємо дрібно нарізані огірки, трохи тушкуємо що б огірки дали сік. Додаємо сметану, якщо надто густо додаємо трохи води, приправляємо спеціями і тушкуємо 20 хвилин.
Азу






Азу



Інгредієнти:
яловичина або курка - 400 гр.;
солоні огірки - 5-6 шт..;
цибулина - 1 шт.;
сметана нежирна - 200 гр.
раст олії 1 ст л

Приготування:
1. Обсмажуємо м'ясо з луком.Чуть трохи!
2. Солимо, додаємо дрібно нарізані огірки, трохи тушкуємо що б огірки дали сік.
3. Додаємо сметану, якщо надто густо додаємо трохи води, приправляємо спеціями і тушкуємо 20 хвилин.
Азу



Азу



Інгредієнти:
яловичина або курка - 400 гр.;
солоні огірки - 5-6 шт..;
цибулина - 1 шт.;
сметана нежирна - 200 гр.
раст олії 1 ст л

Приготування:
1. Обсмажуємо м'ясо з луком.Чуть трохи!
2. Солимо, додаємо дрібно нарізані огірки, трохи тушкуємо що б огірки дали сік.
3. Додаємо сметану, якщо надто густо додаємо трохи води, приправляємо спеціями і тушкуємо 20 хвилин.
Азу






Азу по-татарськи



Інгредієнти:

- м'ясо - 500 г,
- цибуля ріпчаста - 1-2 шт,
- огірки солоні - 1-2 шт,
- картопля - 6-8 шт,
- часник - 1-2 часточки,
- томатна паста чи кетчуп - 1-2 ст. л,
-лавровий лист,
- сіль,
- перець

Приготування:

М'ясо промити, нарізати соломкою і злегка обсмажити в казані в розігрітому рослинному маслі.
Додати порізану тонкими півкільцями цибулю і обсмажувати м'ясо c цибулею до м'якості цибулі.
Додати томатну пасту, дрібно порізані або терті на крупній тертці огірки і трохи води або бульйону і тушкувати під кришкою до готовності м'яса.
В окремій сковороді обсмажити нарізаний соломкою картоплю.
Коли картопля буде майже готова, перекласти його в казан c тушкованим м'ясом, додати сіль, перець, лавровий лист і пропущений через чесноковыжималку або дрібно порізаний часник.
Обережно перемішати і тушкувати картопля c м'ясом до готовності.
Азу по-татарськи



АЗУ.



Нам знадобиться:
Яловичина (задня частина) - 1 кг
Масло (я беру топлене) - ок. 100 г
Томат-пюре - 120 г
Цибуля ріпчаста - 2 шт.
Борошно - 1 ст. л з гіркою
Помідори - 3 шт.
Огірки солені - 3-4 шт.
Картопля - близько 1 кг
Часник - 3 зуб.
Свіжа зелень - за смаком

Беремо посуд повместительнее з товстими стінками і... починаємо!
Отже, м'ясо нарізаємо брусочками, солимо, перчимо і обсмажуємо на олії, заливаємо водою, додаємо томат і тушкуємо майже до готовності на слабкому вогні під кришкою.
Борошно підсушуємо на сковорідці, охолоджуємо і розводимо водою (трохи, десь півсклянки).
Огірки очищаємо від шкірки і нарізаємо соломкою.
Цибулю нарізаємо півкільцями і обсмажуємо в олії.
Картоплю нарізаємо брусочками і теж обсмажуємо до золотавої скоринки.
До тушкованого м'яса додаємо огірки, смажену цибулю, розведене борошно, тушкуємо 10 хвилин і кладемо картоплю додаємо лавровий лист і тушкуємо ще хвилин 20.
За 5 хвилин до готовності додаємо свіжі помідори, нарізані часточками, і розтертий часник.
Готове! Додаємо в тарілку свіжої зелені і... Пальчики оближеш!
АЗУ.






Кавун - чудова їжа: відразу і їси і п'єш, і вмиваєшся.




Азу по-татарськи



Інгредієнти:
- 500 гр м'ясо
- 1-2 шт цибуля ріпчаста
- 1-2 солоних огірка
- 6-8 картоплин
- 1-2 часточки часнику
- 1-2 ст. ложки томатної пасти або кетчуп
- лавровий лист
- сіль
- перець

Приготування:
1. М'ясо промити, нарізати соломкою і злегка обсмажити в казані в розігрітому рослинному маслі.
2. Додати порізану тонкими півкільцями цибулю і обсмажувати м'ясо з цибулею до м'якості цибулі.
3. Додати томатну пасту, дрібно порізані або терті на крупній тертці огірки і трохи води або бульйону і тушкувати під кришкою до готовності м'яса.
4. В окремій сковороді обсмажити нарізаний соломкою картоплю.
5. Коли картопля буде майже готова, перекласти його в казан з тушкованим м'ясом, додати сіль, перець, лавровий лист і пропущений через чесноковыжималку або дрібно порізаний часник.
6. Обережно перемішати і тушкувати картопля з м'ясом до готовності.
Азу по-татарськи

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика