пʼятниця, 23 серпня 2013 р.

Млинці з кленовим сиропом

Млинці з кленовим сиропом



Продукти:
1 яйце,
3 ст. ложки молока,
1 щіпка солі,
1 ст. ложка харчового крохмалю,
3 ст. ложки м'якого вершкового масла або маргарину,
2 ст. ложки кленового сиропу.

Час приготування: близько 40 хвилин.

Приготування:

Яйце збити разом з молоком, сіллю і крохмалем за допомогою ручного міксера. Дати тісту постояти близько 30 хвилин, потім збити ще раз.

У сковороді з антипригарним покриттям розтопити 1 ст. ложку вершкового масла або маргарину. Влити 2 ст. ложки тіста, розподілити його по поверхні тонким шаром. Обсмажити млинець з одного боку до утворення золотисто-коричневої скоринки.

Викласти млинець на кришку від каструлі. Потім перекласти його на сковороду іншою стороною і також обсмажити до появи рум'яної скоринки. Для випічки наступного млинчика додати в сковороду вершкове масло або маргарин на кінчику ножа.

Спекти таким чином 6 млинців. Згорнути кожен двічі, щоб ширина згорнутого млинчика становила чверть діаметра. Викласти на тарілку. Змастити млинці залишилися маслом або маргарином і полити їх кленовим сиропом.
Млинці з кленовим сиропом



Ніжні заварні млинці


жовтки 4 шт
молоко 200 мл
цукор і сіль за смаком
окріп 1 склянку
борошно
олія соняшникова
Жовтки збити віночком з цукром, сіллю і молоком. Тонкою цівкою влити окріп, інтенсивно помішуючи. Поступово просіяти борошно до стану млинцевого тесту. Додати 3 ст л масла. Дати постояти 10-15 хвилин і приступати до смаження.

Приємного чаювання!
Ніжні заварні млинці






Млинці "Зебра"



ТІСТО:
1,5-2 склянки борошна,
0,5 літра молока
3-4 яйца.Столовая ложка цукру, ще столова ложка - рослинної олії, щіпка солі.
Відлити трохи тіста (у мірний стакан),додати порошок какао і трохи сахара.Как тільки біле тісто вилити на сковороду, зверху виливаємо через "носик" темне тісто будь-яким візерунком ,перевертаємо млинець і обжариваем.Начинку будь-яку, за вашим бажанням.
Млинці "Зебра"



Манні млинці



Інгредієнти
100 г Манна крупа
500 г Молоко
50 г Цукор
4 Яйця
50 г Масло вершкове
Терта цедра
Сіль

Інструкції
Покласти масло в молоко, довести до кипіння. Поступово помішуючи, всипати манну крупу і варити на слабкому вогні до тих пір, поки маса не відставатиме від стінок каструлі. Потім охолодити, додати яєчні жовтки, цукор, лимонну цедру, сіль і збиті в густу піну білки. Ретельно розмішати і смажити млинці.
Манні млинці






Манно-вівсяні млинці. Без борошна!



Інгредієнти:

1 ст. вівсяних пластівців
1 ст. манної крупи
500 мл кефіру
3 яйця
2 ст. л. цукру
1/2 ч. л. соди
1/2 ч.л. солі
3 ст. л. рослинного масла.

Приготування:

1) Змішуємо в мисці манну крупу і вівсяні пластівці.

2) Заливаємо їх кефіром,перемішуємо і залишаємо на 2 години

3) Яйця збиваємо,додаємо в миску

4) Додаємо сіль,цукор і соду

5) Вливаємо масло,перемішуємо. Тісто виходить не дуже густе І смажимо млинці
Манно-вівсяні млинці. Без борошна!



Млинці з кленовим сиропом



Продукти:
1 яйце,
3 ст. ложки молока,
1 щіпка солі,
1 ст. ложка харчового крохмалю,
3 ст. ложки м'якого вершкового масла або маргарину,
2 ст. ложки кленового сиропу.

Час приготування: близько 40 хвилин.

Приготування:

Яйце збити разом з молоком, сіллю і крохмалем за допомогою ручного міксера. Дати тісту постояти близько 30 хвилин, потім збити ще раз.

У сковороді з антипригарним покриттям розтопити 1 ст. ложку вершкового масла або маргарину. Влити 2 ст. ложки тіста, розподілити його по поверхні тонким шаром. Обсмажити млинець з одного боку до утворення золотисто-коричневої скоринки.

Викласти млинець на кришку від каструлі. Потім перекласти його на сковороду іншою стороною і також обсмажити до появи рум'яної скоринки. Для випічки наступного млинчика додати в сковороду вершкове масло або маргарин на кінчику ножа.

Спекти таким чином 6 млинців. Згорнути кожен двічі, щоб ширина згорнутого млинчика становила чверть діаметра. Викласти на тарілку. Змастити млинці залишилися маслом або маргарином і полити їх кленовим сиропом.
Млинці з кленовим сиропом






МЛИНЦІ "АЖУРНІ"



Ці млинці виходять дуже смачними, тонкими, ніжними. А які вони ажурні, і все-все в дірочках!
Навіть якщо ви ніколи не пекли млинці, по цьому рецепту вони виходять у всіх!
Млинці дуже смачні і незвичайно красиві! Спробуйте!

Інгредієнти:
0,5 л кефіру (півлітра)
1 стакан молока
1-2 яйця
1,5 ст. борошна
1 ст.л. цукру
0.5 ч.л. солі
1 ч.л. соди
рослинна олія

Приготування:
1. У каструлю вилити кефір і трохи підігріти (повинен бути теплим, але не гарячим).
2. Додаємо яйце (якщо велика - одне, дрібне - два), цукор, сіль, соду і перемішуємо.
3. Кладемо борошно (приблизно 1.5 склянки), кладемо стільки, щоб маса була, як гарна густа сметана, тепер все ретельно перемішуємо, щоб не було грудочок.
4. Молоко доводимо до кипіння і тоненькою цівкою вливаємо в масу, весь час помішуючи (так ми заварюємо наше тісто!).
5. Якщо тісто вийшло рідким на ваш погляд, додайте трохи борошна (не хвилюйтеся, основна маса вже «зварилися»).
6. Додаємо 1-2 ст.л. рослинної олії, перемішуємо, тісто для випічки млинців готове!
7. Печіть млинці, якщо є можливість, на чавунній сковороді (за старою звичкою, я перед випіканням змащую сковороду ростить. маслом, незалежно від того, є чи у тесті масло або немає).
МЛИНЦІ "АЖУРНІ"

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика