вівторок, 6 серпня 2013 р.

Класичний бісквіт

Класичний бісквіт



Інгредієнти:
- 1 склянка цукру,
- 1 склянка борошна,
- 4 яйця
- ванілін на кінчику ножа

Приготування:
Відокремлюємо білки від жовтків. Починаємо збивати білки на найменшій швидкості міксера. Повільно, по одній ложці додаємо всипаємо цукор і ваніль.
Коли білкова маса стане білою і досить щільною, так само по ложці додаємо жовтки, продовжуючи збивати.
Прибираємо міксер і починаємо просіяти в миску з білками борошно, обережно вимішуючи ложкою у напрямку знизу вгору.
Готове тісто виливаємо у змащену маслом форму і відправляємо в розігріту до 190-200 градусів духовку на 20-25 хвилин.
Головне правило при випічці бісквіта - не відкривати дверцята духовки - інакше опаде. Я своїм домочадцям наказала ще й не топати на кухні і не розмовляти голосно. Коли підійде час, виймаємо форму і перевертаємо бісквіт на тарілку (ґрати, рушник) і даємо охолонути.
При дотриманні всіх правил бісквіт виходить високим і дуже повітряним. Він може стати чудовою основою для тортів.
приємного апетиту!
Класичний бісквіт



Класичний бісквіт



Інгредієнти:
- 1 склянка цукру,
- 1 склянка борошна,
- 4 яйця
- ванілін на кінчику ножа

Приготування:

Відокремлюємо білки від жовтків. Починаємо збивати білки на найменшій швидкості міксера. Повільно, по одній ложці додаємо всипаємо цукор і ваніль.

Коли білкова маса стане білою і досить щільною, так само по ложці додаємо жовтки, продовжуючи збивати.

Прибираємо міксер і починаємо просіяти в миску з білками борошно, обережно вимішуючи ложкою у напрямку знизу вгору.

Готове тісто виливаємо у змащену маслом форму і відправляємо в розігріту до 190-200 градусів духовку на 20-25 хвилин.

Головне правило при випічці бісквіта - не відкривати дверцята духовки - інакше опаде. Я своїм домочадцям наказала ще й не топати на кухні і не розмовляти голосно. Коли підійде час, виймаємо форму і перевертаємо бісквіт на тарілку (ґрати, рушник) і даємо охолонути.

При дотриманні всіх правил бісквіт виходить високим і дуже повітряним. Він може стати чудовою основою для тортів. Даний екземпляр був знищений з чаєм без якої б то ні було просочення.

І вам удачі і приємного апетиту!
Класичний бісквіт
Класичний бісквіт
Класичний бісквіт
Класичний бісквіт
Класичний бісквіт
Класичний бісквіт






Простий бісквіт



Інгредієнти на 4 порції

Борошно пшеничне 1 склянку
Цукор 1 склянку
Масло вершкове 50 г
Яйце куряче 3 штуки
Сіль за смаком

Інструкція
30 хвилин

1. Міксером збити яйця до утворення білої піни, додати цукор, збити до однорідної маси. Засипати борошно, додати сіль і перемішати.
2. У змащену вершковим маслом форму викласти тісто і випікати в духовці, розігрітій до 150 градусів, двадцять хвилин.
Готовність випеченого бісквіта легко перевірити за допомогою зубочистки. Щоб бісквіт не опал, після готовності не можна відразу витягувати його з духовки.
Простий бісквіт



Бісквітний Охуит

Бісквітний Охуит
Бісквітний Охуит
Бісквітний Охуит
Бісквітний Охуит
Бісквітний Охуит
Бісквітний Охуит
Бісквітний Охуит
Бісквітний Охуит
Бісквітний Охуит






Швидкий бісквіт до сніданку


▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Інгредієнти:
- 1 яйце збити
- 3 ст.л. цукру
- 3 ч.л. какао
- 3 ст.л. борошна
- трохи розпушувача
- 3 год..л. раст.масла
- 2 ст.л. молока

Приготування:
1. Змішати всі інгредієнти для тіста. Воно повинно вийти рідке.
2. В невелику чашку або відповідну форму викласти порізане дрібними кубиками маленьке яблучко (можна інші фрукти-ягоди).
3. Залити зверху тісто і в мікрохвильовку на 3 хв. на макс.потужність.
4. Подавати у формі (чашці) на сніданок до чаю-кави
Швидкий бісквіт до сніданку



Бісквітний Охуит

Бісквітний Охуит
Бісквітний Охуит
Бісквітний Охуит
Бісквітний Охуит
Бісквітний Охуит
Бісквітний Охуит
Бісквітний Охуит
Бісквітний Охуит
Бісквітний Охуит

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика