понеділок, 26 серпня 2013 р.

Заварні млинці на кефірі

Заварні млинці на кефірі



Інгредієнти:

кефір (1% жирності) 350 мл
окріп 250 мл
борошно 250 г
яйце 3 шт.
сіль 0,5 ч. л.
цукор 1 ст. л.
сода 0,5 ч.л.
рослинна олія 3 ст. л. (в тісто)
сирний сир з зеленню (для начинки)

Приготування:
1. Збити яйця з сіллю і цукром.
2. Не перестаючи збивати, вливаємо киплячу воду. 3. Яйця не згортаються. Обсяг сильно збільшиться, так що посуд візьміть побільше.
4. Соду погасити в кефірі.
5. Потім в заварную суміш поступово додаємо борошно і кефір із содою.
6. Тісто має бути досить рідке, як рослинна олія.
7. Якщо густовато, можна додати окріп. У готове тісто додати 3 ст. л. масла.
8. Випікати млинці на сильному вогні, змащуючи маслом сковороду. Наливаємо тоненько.

Додаємо начинки для млинців за бажанням. У цьому рецепті - сир.
Заварні млинці на кефірі



Млинці з лаваша на сніданок!



Дуже швидко і супер смачно :)
Хрусткі млинці з розплавленим ніжним сиром і весняним ароматом перчика і зелені.

Нам знадобиться:
1 червоний перчик
лаваш
150-200 гр сиру
кріп
2-3 зубчики часнику

Приготування:
1. Перчик нарізати невеликий соломкою (не більше 01,5 см в довжину) або кубиками.
2. Кріп дрібно порізати.
3. Часник видавити через прес.
4. Сир натерти на тертці. Змішати перець, кріп, часник, сир.
5. Лаваш нарізати прямоугольничками приблизно 10*20 див.
6. Уздовж короткого краю викладаємо трохи нашої начинки (можна на 1-1,5 см не доходити до верхнього і нижнього краю (щоб сир не розтікся). 7. Згорнути трубочкою.
8. Викласти наші млинці на нагріту сковороду з рослинним маслом.
9. Обсмажити 2-3 хвилини з кожного боку, поки наші млинці не придбають красиву золотисту хрустку скоринку.
Приємного апетиту!
Млинці з лаваша на сніданок!






В'єтнамські млинці з бананами і шоколадом



Інгредієнти:
2-3 банана
50 гр. волоських горіхів
2 ст. ложки вершкового масла
1 ч. ложка меду
Рисовий папір
50 гр. шоколаду.

Приготування:
1. Ядра волоських горіхів перебрати на предмет видалення осколків шкаралупи і перегородок і дрібно порубати.
2. Кожен банан розрізати спочатку на три-чотири шматка поперек, потім кожен на 4 частини вздовж, а потім поперек - на дрібні шматочки.
3. Розтопити на сковороді 1 ст. ложку масла і мед (якщо банани дуже солодкі, то мед можна взагалі не додавати, але взагалі краще для цієї страви використовувати недозрілі і не дуже солодкі плоди), викласти банани і обсмажувати на середньому вогні, постійно помішуючи, протягом 5 хвилин.
4. Потім всипати горіхи, вимкнути плиту і дати суміші потушиться ще 3-5 хвилин.
5. Так виглядає готова суміш для фарширування млинців:
Попередньо охолоджений шоколад натерти на тертці, розділити з двох ємностей в пропорції 2:1 і знову прибрати в холодильник.
6. Лист рисового паперу опустити в теплу воду на 10-15 секунд - так, щоб він став гнучким і м'яким, але не втратив пружності. Розстелити лист на чистому рушнику, покласти десертну ложку (близько 20 гр.) начинки, загорнути з трьох сторін всередину «конвертиком» і скачати на четверту сторону рулетом.
7. Ту ж операцію проробити з іншими листами рисового паперу. Скручені млинці викладати на гладку поверхню, рясно змащену маслом - млинці ДУЖЕ липкі, і якщо їх покласти на суху поверхню, вони прилипнуть і порвуться.
8. Залишилася порцію вершкового масла розігріти на сковороді і швидко обсмажити кожен млинець зі всіх сторін - буквально по хвилині.
9. Дістати тарілки з шоколадом з холодильника. Кожен знятий зі сковороди млинець обваляти у великій порції шоколаду (він, природно, відразу ж розплавиться, і в першій тарілці у вас буде рідкий шоколад, а в другій - стружка) і викласти на сервірувальну тарілку. Коли млинці трохи охолонуть, і шоколадна обливка почне схоплюватися, посипати готову страву шоколадною стружкою з другої тарілки.
В'єтнамські млинці з бананами і шоколадом



Самі тоненькі млинці.



Інгредієнти:
350 мл молока
10 ст.л. борошна
3 яйця
2 ст.л. фруктози (можна замінити цукром, краще тростинним)
щіпка розпушувача
щіпка солі
пакетик ваніліну 1,5 г
1 ст.л. оливкової олії

Приготування

1. У великій мисці змішуємо спочатку всі сухі інгредієнти і яйця.
2. Додаємо гаряче молоко, збиваємо, додаємо масло, знову як слід збиваємо.
3. Розігріту сковороду змащуємо оливковою олією і виливаємо на неї полполовничка суміші. Не потрібно брати дуже багато! Сковорідка повинна бути вкрита тоненьким шаром, тоді буде смачно. Смажимо хвилину з одного боку і півхвилинки з іншого.
4. Подавати млинці можна з ягідним соусом, смаженими фруктами, морозивом або маскарпоне, що дуже і дуже смачно.

Автор рецепта - Katerina
Самі тоненькі млинці.






Млинці з сиром: майстер клас з фотографіями



Рецепт тоненьких ніжних млинців з сирною начинкою - це і відмінний сніданок і корисний десерт. До того ж, млинці з сиром - це знайомий з дитинства смак. Так що, якщо хочете відсвяткувати Масляну з користю для здоров'я і пригостити дітей - цей рецепт ідеальний.

Рецепт: Млинці з сиром та родзинками

Коротко про це рецепті: Смачні та ніжні млинці з сирною начинкою

Вам знадобиться
250 г борошна
500 мл молока
3 яйця
60 г цукру
45 мл рослинного масла
1/4 ч.л. солі
400 г сиру 5-9% жирності
400 г сирної маси
3 яєчних жовтка
60 г вершкового масла

Як готувати:
1. У велику ємність просіяти борошно, додати яйця, сіль, цукор і половину молока. Збийте вінчиком.
2. Додайте молоко, що залишилося, рослинне масло і добре розмішайте.
3. Спечіть тонкі млинчики, підсмажуючи їх тільки з однієї (!) сторони.
4. Готові млинчики складіть стопкою підсмаженої стороною вгору.
5. Тепер робимо начинку: змішуємо сир з сирною масою, додаємо жовтки і розм'якшене масло. Добре перемішуємо.
6. На кожен млинець викладаємо по столовій ложці начинки.
7. Звертаємо млинці конвертиками.
8. Підсмажити готові млинці з одного боку на невеликому вогні, потім перевернути, накрити кришкою і готувати 4-5 хвилин, щоб начинка добре прогрілася.

Час приготування: 50 хв

Тип дієти: Вегетаріанська

Кількість порцій: 8
Млинці з сиром: майстер клас з фотографіями

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика