А у нас на сніданок "омлет з помідорами" :)
***********************
Для цього рецепту нам знадобиться:
Яйця - 3 шт.
Молоко - 100 мл
Помідор - 1 шт.
Зелень - 2-3 гілочки
Пармезан - 50 грам
Вершкове масло - 1 ст.л.
Перець чорний мелений
Сіль
Спосіб приготування омлету мало змінюється від рецепту до рецепту, просто взяти і посмажити. Яйця повинні бути виключно свіжими. Вміст яєць випустити в глибоку миску, трохи посолити і долити пів склянки холодного молока. Холодного, мається на увазі не відразу після кип'ятіння, інакше білок просто згорнеться.
Розтопити вершкове масло на сковорідці, і дати прогрітися. Зменшити вогонь до «нижче середнього». Звичайною виделкою акуратно збити молоко з яйцями, поки суміш не придбає однорідний колір. Особливо старатися не треба, достатньо просто добре перемішати.
Вилити молочно-яєчну суміш на сковорідку. І далі намагатися омлет не чіпати.
Коли нижня частина омлету «прихватится» а верхня почне густіти, це добре видно, трохи поперчити омлет.
Помідор обшпарити окропом, видалити шкірку і насіння. Дрібно нарізати м'якоть.
Зелень, тільки листочки, дрібно нарізати і викласти зверху на омлет.
Рекомендую не викладати начинку на самий край омлету, залиште по краю смужку шириною 2-3 див
Відразу ж викласти нарізаний помідор. Продовжувати смажити омлет ще 3-4 хвилини.
Потім омлет посипати дрібно натертим пармезаном. Як тільки сир трохи розплавився, скласти омлет навпіл, начинкою всередину.
Смажити в складеному стані 2-3 хвилини,потім перевернути на іншу сторону і дарувати ще стільки ж.
Омлет готовий.
Подавати гарячим, і рекомендую зверху посипати тертим пармезаном.
Рецепти від Щасливого Кулінара, www.HappyKulinar.ru
(Дане фото доступно для вільного розповсюдження)
(Дане фото доступно для вільного розповсюдження)
Рецепти від Щасливого Кулінара, www.HappyKulinar.ru
(Дане фото доступно для вільного розповсюдження)
(Дане фото доступно для вільного розповсюдження)
Рецепти від Щасливого Кулінара, www.HappyKulinar.ru
(Дане фото доступно для вільного розповсюдження)
(Дане фото доступно для вільного розповсюдження)
Рецепти від Щасливого Кулінара, www.HappyKulinar.ru
(Дане фото доступно для вільного розповсюдження)
(Дане фото доступно для вільного розповсюдження)
Головний шеф-кухар :)
Сендвіч мого дитинства :)
Райдужні яйця :)
Перці розрізати на кільця. Викладіть на підігріту сковороду. В середину кільця розбийте яйце. як тільки жовток схопився, посоліть і поперчіть за смаком.
Немає коментарів:
Дописати коментар