четвер, 29 серпня 2013 р.

Азу по-татарськи

Азу по-татарськи



Інгредієнти:

- м'ясо - 500 г
- цибуля ріпчаста - 1-2 шт
- огірки солоні - 1-2 шт
- картопля - 6-8 шт
- часник - 1-2 часточки
- томатна паста чи кетчуп - 1-2 ст. л
-лавровий лист
- сіль
- перець

Приготування:

М'ясо промити, нарізати соломкою і злегка обсмажити в казані в розігрітому рослинному маслі.
Додати порізану тонкими півкільцями цибулю і обсмажувати м'ясо c цибулею до м'якості цибулі.
Додати томатну пасту, дрібно порізані або терті на крупній тертці огірки і трохи води або бульйону і тушкувати під кришкою до готовності м'яса.
В окремій сковороді обсмажити нарізаний соломкою картоплю.
Коли картопля буде майже готова, перекласти його в казан c тушкованим м'ясом, додати сіль, перець, лавровий лист і пропущений через чесноковыжималку або дрібно порізаний часник.
Обережно перемішати і тушкувати картопля c м'ясом до готовності.

#вторые_блюда@cook_good
#говядина_телятина@cook_good
#картопля@cook_good
#огірки@cook_good
Азу по-татарськи



Азу по-татарськи



Інгредієнти:

●м'ясо - 500 г,
●цибуля ріпчаста - 1-2 шт,
●огірки солоні - 1-2 шт,
●картопля - 6-8 шт,
●часник - 1-2 часточки,
●томатна паста чи кетчуп - 1-2 ст. л,
●лавровий лист,
●сіль,
●перець

Приготування:

М'ясо промити, нарізати соломкою і злегка обсмажити в казані в розігрітому рослинному маслі.
Додати порізану тонкими півкільцями цибулю і обсмажувати м'ясо з цибулею до м'якості цибулі.
Додати томатну пасту, дрібно порізані або терті на крупній тертці огірки і трохи води або бульйону і тушкувати під кришкою до готовності м'яса.
В окремій сковороді обсмажити нарізаний соломкою картоплю.
Коли картопля буде майже готова, перекласти його в казан з тушкованим м'ясом, додати сіль, перець, лавровий лист і пропущений через чесноковыжималку або дрібно порізаний часник.
Обережно перемішати і тушкувати картопля з м'ясом до готовності.

#м'ясо@cook_good
#вторые_блюда@cook_good
#картопля@cook_good
Азу по-татарськи






Вершкова глазур



Інгредієнти:
Вершковий сир - 225 г
Вершкове масло - 100 г
Ванілін - 1 чайна ложка
Цукрова пудра - 450 г



Мафіни з бейліз і вершковою глазур'ю



Інгредієнти:

Яйця - 2 шт.
Цукор - 80 г
Маргарин (розм'якшений) - 170 г
Лікер Бейліз - 120 мл
Борошно - 150 г
Розпушувач - 2 ч.л.

Приготування:

1. Розігріти духовку до 180 градусів
2. Яйця збити з маргарином в пишну білу масу,додати цукор, а потім, продовжуючи збивати, все інше.
3. Розкласти по формах і випікати до готовності. Глазур зазвичай завжди роблю на око, на 20 кексів приблизно(!) знадобиться 100 г м'якого масла (можна брати вершковий сир, начебто філадельфії, але і смак буде відрізнятися), і пара склянок цукрової пудри.
4. Все збиваємо до пишної консистенції (можна і туди додати лікер) і прикрашаємо кекси






Як за допомогою лука зробити ідеально круглу яєчню



#сніданок@cook_good
Як за допомогою лука зробити ідеально круглу яєчню
Як за допомогою лука зробити ідеально круглу яєчню



Полуничний коктейль в шоколадній глазурі



Інгредієнти:

Полуниця - 3,5 склянки
Ванільне морозиво - 2 склянки
Шоколадна глазур:
Вершкове масло - 70 г
Молочний шоколад - 80-100 г
Какао-порошок - 1/4 склянки

Приготування:

Розтопіть вершкове масло в мікрохвильовій печі. Шоколад дрібно наламайте або нарубаєте і змішайте з маслом так, щоб він розтопився. При необхідності знову поставте в мікрохвильовку для цього. Додайте какао і перемішайте до однорідної маси.
У блендері збийте полуницю з морозивом. При необхідності влийте трохи молока. Перелийте в келих і перед подачею залийте глазур'ю. Прикрасити полуницею.
Полуничний коктейль в шоколадній глазурі
Полуничний коктейль в шоколадній глазурі
Полуничний коктейль в шоколадній глазурі
Полуничний коктейль в шоколадній глазурі
Полуничний коктейль в шоколадній глазурі






Азу


Дуже смачно

Інгредієнти:
-яловичина або курка - 400 гр.;
-солоні огірки - 5-6 шт..;
-цибулина - 1 шт.;
-сметана нежирна - 200 гр.
-раст олії 1 ст л
-картопля - 6-7 шт.

Приготування:
Обсмажуємо м'ясо з цибулею. Трохи!
Солимо, додаємо дрібно нарізані огірки, трохи тушкуємо що б огірки дали сік.
Додаємо сметану, якщо надто густо додаємо трохи води, приправляємо спеціями і тушкуємо 20 хвилин.
Готове!

Приємного апетиту!)
Азу

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика