Добраніч, друзі:)
На прохання читачів :))
Шаурма
Інгредієнти:
тонкий лаваш або піта,
м'ясо курки або баранина.
Все інше не критично:
соус - майонез, вершковий або сирний сир,
овочеве асорті - листовий салат, помідори, ріпчаста цибуля, огірки (свіжі або солоні), болгарський перець, білокачанна капуста.
Спосіб приготування:
М'ясо нарізати дрібними шматочками і обсмажити на рослинному маслі з додаванням спецій (сіль, чорний мелений перець, також можна додати паприку і чилі).
Овочі на ваш смак максимально тонко нарізати.
Питу (розрізати навпіл) або лаваш (якщо великий теж переполовинити) змастити соусом, викласти м'ясо і овочі, якщо робите в лаваші - загорнути і відразу ж ще тепленький подавати.
Соусу і овочів має бути стільки, щоб Шаурма була соковитою.
Ну а тепер трохи про те, яка Шаурма найсмачніша: лаваш, сирний сир, листовий салат, помідори черрі, ріпчасту цибулю і солоні огірки.
Приємного апетиту!
Людина-овоч. :D
Для любителів Брюса :)
Мені дуже потрібен кукурудзяний крохмаль, ніяк не можу його знайти в магазинах міста - В МетрО був помічений:)
Брати Пілоти готують на сніданок макарончики :)
З добрим ранком!
Приветики!напишіть будь ласка,як можна смачно приготувати вівсянку:) дякую :)
http://vkontakte.ru/board.php?act=t&tid=16592364 - дівчата, подивіться про млинці по посиланню. Там багато всього :)
всім привіт!!! :) дякую за запрошення :)
Прочинені духовка - це те ж саме, що прочинені двері :)) Це відкрита, але не до кінця, а лише трохи, щоб зайвий жар виходив з неї =)))
Діліться:)) Калінінський район.
Відмінна група! Мені дуже подобається відео та альбоми!:)
печи просто так. всерівно вийти їстівне :)))
:) це особиста особливість, люблю їжу "великим шматком", щоб на тарілці було БАГАТО їстівної їжі.
а коли я бачу що-то типу жульєна, я ніяковію і нервую. :))
http://cook-alliance.ru/news/?nid=10 власне ми відкрилися :)
Дякую за відповіді. Залишилося тільки знайти цей аніс :)))
Картопля-кебаб :)
Інгредієнти
картопля (маленька)
сало
спеції - за смаком
зелень - за смаком
Спосіб приготування
Картоплю добре помити, не чистити. Порізати скибочками по 4-5 мм товщиною.
Далі все дуже просто. Якщо ви взяли солоне сало, то просто поріжте його і спробуйте - якщо воно досить солоне, то цієї солі вистачить. Ні - підсоліть трохи, але не зараз, а пізніше, коли ви зберете кебаб на шампурі.
Потім треба зібрати пірамідку: сало-картопля-сало-картопля і нанизати на шампур. За бажанням приправити спеціями.
Загорнути кебаб у фольгу, закріпити кінці, щоб нічого не витікало і - на вугілля. Хвилин на двадцять, не менше. Потім зняти фольгу і покласти назад, щоб кебаб зарум'яниться.
Немає коментарів:
Дописати коментар