неділя, 11 серпня 2013 р.

Біфштекс по-мексиканськи

Біфштекс по-мексиканськи



Інгредієнти:

800 р яловичини
1 цибуля
1 солодкий червоний перець
4 часточки часнику
250 г помідор
10 мл рослинного масла
¼ ч.л. солі
¼ ч.л. чорного меленого перцю
20 р зеленого цибулі
10 г петрушки
Біфштекс по-мексиканськи



Рубаний біфштекс по-гольштейнски



Інгредієнти на 4 порції:
200 г яловичого фаршу
200 г свинячого фаршу
6 середніх цибулин
5 яєць
50 г вершкового масла
50 р зеленого цибулі
25 г кропу
25 г петрушки
1 ч.л. солі
1/2 ч.л. меленого чорного перцю
Рубаний біфштекс по-гольштейнски
Рубаний біфштекс по-гольштейнски
Рубаний біфштекс по-гольштейнски
Рубаний біфштекс по-гольштейнски



Біфштекс по-мексиканськи.



Склад:
Яловичина - 800 р.
Перець солодкий червоний - 1 шт.
Помідори - 250 г
Сіль - ¼ ч.л.
Зелена цибуля - 20 г
Ріпчаста цибуля - 1 шт.
Часник часточки - 4 шт.
Рослинна олія(кілька крапель)
Перець чорний мелений - ¼ ч.л.
Петрушка - 10 г

Приготування:
М'ясо нарізати поперек волокон на шматки товщиною близько 2 див.
Для цієї страви краще використовувати філейний край або вирізку.
Очищений часник нарізати дрібно, а цибулю - тонкими півкільцями.
Перець очистити від насіння і порізати смужками.
Помідори нарізати досить тонкими часточками.
Сковороду змастити серветкою змоченою олією і обсмажити м'ясо з обох сторін на великому вогні по 2 хвилини, посолити і поперчити, потім перекласти на тарілку і поставити в духовку при 50 градусах, щоб м'ясо не остигало, а всі соки рівномірно розподілилися всередині кожного шматка.
М'ясо повинно залишитися рожевим і соковитим всередині.
На тій же сковороді підсмажити на середньому вогні до м'якості нарізану цибулю, часник і перець протягом 7-10 хвилин.
По закінченні цього часу додати часточки помідора і тушкуйте ще 5 хвилин, щоб помідор тільки злегка став м'яким.
Викласти овочі поверх м'яса, посипати нарізаною зеленню.
Біфштекс по-мексиканськи.






Біфштекс по-мексиканськи



Один з варіантів приготування м'яса з овочами з ефектною подачею. Поєднання дуже приємне, особливо коли використовується соковите м'ясо і натуральні солодкі помідори. З текілою і тортільями просто чудово!

Інгредієнти:

- Яловичина для смаження ( філе або вирізка) 600 г
- Цибуля ріпчаста (100г) 1 шт.
- Перець солодкий червоний (паприка) 1 шт.
- Часник часточки 4 шт.
- Помідори червоні 250 г
- Рослинна олія 10 мл
- Сіль ¼ ч.л.
- Перець чорний мелений ¼ ч.л.
- Цибулю зелений 20 р
- Петрушка 10 г

Спосіб приготування:

1) М'ясо треба нарізати поперек волокон на шматки товщиною близько 2 см Для цієї страви дуже хороший філейний край, але можна використовувати вирізку
2) Очищений часник дрібно наріжте, а цибулю - тонкими півкільцями. Перець очистіть від насіння і порізати смужками
3) Помідори наріжте досить тонкими часточками
4) М'ясо злегка змастіть з обох боків рослинним маслом і покладіть на сильно розігріту суху сковороду
5) Смажте з обох сторін на великому вогні по 2 хвилини, посоліть і поперчіть, потім перекладіть на тарілку і поставте в тепле місце, наприклад в духовку при 50 градусах, щоб воно не остигало, а всі соки рівномірно розподілилися всередині кожного шматка. М'ясо повинно залишитися рожевим і соковитим всередині
6) На тій же сковороді підсмажте на середньому вогні до м'якості нарізану цибулю, часник і перець протягом 7-10 хвилин. По закінченні цього часу додайте часточки помідора і тушкуйте ще 5 хвилин, щоб помідор тільки злегка став м'яким
7) Викладіть овочі поверх м'яса, посипте нарізаною зеленню і подавайте, поки гаряче блюдо

Приємного апетиту!
Біфштекс по-мексиканськи
Біфштекс по-мексиканськи
Біфштекс по-мексиканськи
Біфштекс по-мексиканськи
Біфштекс по-мексиканськи
Біфштекс по-мексиканськи
Біфштекс по-мексиканськи
Біфштекс по-мексиканськи



Рубаний біфштекс по-гольштейнски



Інгредієнти:
Цибуля ріпчаста (100г) 6 шт.
Яловичий фарш 200 г
Свинячий фарш 200 г
Сіль морська 1 ч.л.
Перець чорний мелений ½ ч.л.
Яйце куряче = кол-ву біфштексів
Кріп 25 г
Петрушка 25 г
Вершкове масло 50 г
Цибуля зелена 50 г






Біфштекс по-мексиканськи



Інгредієнти:
800г яловичини
1 цибуля
1 солодкий червоний перець
4 часточки часнику
250г помідор
10 мл рослинного масла
¼ ч.л. солі
¼ ч.л. чорного меленого перцю
20г зеленого цибулі
10г петрушки



Біфштекс по-мексиканськи



Інгредієнти:

- 800г яловичини
- 1 ріпчаста цибуля
- 1 солодкий червоний перець
- 4 часточки часнику
- 250г помідор
- 10мл рослинного масла
- ¼ ч.л. солі
- ¼ ч.л. чорного меленого перцю
- 20г зеленого цибулі
- 10г петрушки

Приготування:

М'ясо треба нарізати поперек волокон на шматки товщиною близько 2 см Для цієї страви дуже хороший філейний край, але можна використовувати вирізку.

Очищений часник дрібно наріжте, а цибулю - тонкими півкільцями. Перець очистіть від насіння і порізати смужками.

Помідори наріжте досить тонкими часточками. М'ясо злегка змастіть з обох боків рослинним маслом і покладіть на сильно розігріту суху сковороду.

Смажте з обох сторін на великому вогні по 4 хвилини, посоліть і поперчіть, потім перекладіть на тарілку і поставте в тепле місце, наприклад в духовку при 50 градусах, щоб воно не остигало (при бажанні можна додатково протушкувати м'ясо.

На тій же сковороді підсмажте на середньому вогні до м'якості нарізану цибулю, часник і перець протягом 7-10 хвилин. По закінченні цього часу додайте часточки помідора і тушкуйте ще 5 хвилин, щоб помідор тільки злегка став м'яким.

Викладіть овочі поверх м'яса, посипте нарізаною зеленню і подавайте, поки гаряче блюдо.
Біфштекс по-мексиканськи
Біфштекс по-мексиканськи
Біфштекс по-мексиканськи
Біфштекс по-мексиканськи
Біфштекс по-мексиканськи
Біфштекс по-мексиканськи
Біфштекс по-мексиканськи
Біфштекс по-мексиканськи

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика