пʼятниця, 2 серпня 2013 р.

Шифоновий бісквіт з чорносливом і горіхами(в розрізі)

Шифоновий бісквіт з чорносливом і горіхами(в розрізі)



Як і обещала.показываю тортик у разрезе.Это останній шматочок,який залишився ))Ну що сказати про цей торт?)Друзі-у мене просто немає слів!!!Це приголомшливо смачно!!!Торт буквально тане в роті!Однозначно буду його повторювати знову й знову в різних вариантах.чего і вам раджу))))Нагадую рецепт.

Бісквіт:
4 білка
2 жовтки
110 гр борошна+20 гр крохмалю
80 грам цукру
25 грам сах.пудры
90 мл теплого молока
65мл раст масла без запаху
1,5ч.л.разрыхлителя
сіль на кінчику ножа
ваніль.
Жовтки відокремити від білків і дати їм постояти при кімнатній температуре.Муку+крохмаль+розпушувач+цукор змішати і просіяти 3 рази через сито.Желтки+масло+молоко збити в пишну масу. Змішати з просіяним борошном і перемішати до однородности.Белки збити з дрібкою солі і пудрою до стійких піків і акуратно перемішати з жовтково-борошняної масою,додасть ваниль.Духовку розігріти до 160.Форму вистелити папером для випічки,перекласти тісто,розрівняти і випікати близько 40 хвилин. Під час випічки відкривати духовку категорично не можна!!!Готовність перевірити дерев'яною палочкой.Достать бісквіт з духовки,повністю остудити і вийняти з форми.

400грамм чорнослив промити,обдати окропом,обсушити і порізати. 2 склянки волоських горіхів обсмажити і подрібнити у блендері.
Вершки не менше 30%(у мене на весь торт пішло 800 грам)збити з 3-5ст л цукрової пудри.(солодкість крему можна регулювати)
Розрізати остиглий бісквіт на 2 коржа, промазати кремом,посипати горіхами,викласти порізаний чорнослив. Зверху чорносливу-крем(не шкодуйте крему!)поверх крему знову посипати горіхами і знову викласти чорнослив. Накрити другим коржом.Обмазать торт кремом зверху і з бокам.Бока обсипати горіхами. Зверху прикрасити торт з желанию.Угощайтесь)))

Джерело: Спритний кухар
Автор: Віра Бекірова
Шифоновий бісквіт з чорносливом і горіхами(в розрізі)



"Класичний Бісквіт"



Інгредієнти:
- 1 склянка цукру,
- 1 склянка борошна,
- 4 яйця
- ванілін на кінчику ножа

Приготування:
1. Відокремлюємо білки від жовтків. Починаємо збивати білки на найменшій швидкості міксера. Повільно, по одній ложці додаємо всипаємо цукор і ваніль.
2. Коли білкова маса стане білою і досить щільною, так само по ложці додаємо жовтки, продовжуючи збивати.
3. Прибираємо міксер і починаємо просіяти в миску з білками борошно, обережно вимішуючи ложкою у напрямку знизу вгору.
4. Готове тісто виливаємо у змащену маслом форму і відправляємо в розігріту до 190-200 градусів духовку на 20-25 хвилин.
5. Головне правило при випічці бісквіта - не відкривати дверцята духовки - інакше опаде. Я своїм домочадцям наказала ще й не топати на кухні і не розмовляти голосно. Коли підійде час, виймаємо форму і перевертаємо бісквіт на тарілку (ґрати, рушник) і даємо охолонути.
6. При дотриманні всіх правил бісквіт виходить високим і дуже повітряним. Він може стати чудовою основою для тортів. Даний екземпляр був знищений з чаєм без якої б то ні було просочення.

Приємного апетиту і гарного дня!
"Класичний Бісквіт"






Привіт ! Підкажіть будь-ласка чому бісквіт при випічці не виходить рівна а опуклий ?




п одскажите може питання здасться дурним, але ось знайшла у себе в шафі готові бісквітні коржі виявляється термін вийшов 11 жовтня. чи можна його цікаво ще спожити???







що оригінального можна зробити з бісквітом?




підкажіть будь ласка, який крем краще (зробити) для змазування бісквіта?







Всім привіт! Хлопці хто знає де можна знайти тор бісквітний "Мишко" щоб було покрокове за ранні дякую




В черговий раз спекла бісквіт і він знову осів після выпечкитам м'який повітряний,хороший і в середині і повністю))але хто може підказати чому він осідає завжди??







Скажіть будь ласка, а фарба для яєць є звичайним барвником? я можу нею пофарбувати бісквіт, наприклад?




Всім привіт!) Підкажіть, будь ласка, як зберігати бісквітні коржі? Спекла сьогодні, а промазати вдасться тільки завтра вдень((







Привіт) Порадьте, от хоч спекти бісквіт, але намазувати його не хочу нічим, хочу типу желе, але желе немає, є варення різне: абрикосове,персикове і полуничне і є желатин. Як зіставити желатин з варенням, щоб вийшло як желе,якщо можна (хочу на бісквіт викласти))




Девченки,ніж можна перекласти бисквитние коржі,крім фруктів?.Крем вершки з цукром.







підкажіть,як правильно просочити бісквіт?




Класичний бісквіт



Інгредієнти:

- 1 склянка цукру,
- 1 склянка борошна,
- 4 яйця
- ванілін на кінчику ножа

Приготування:

Відокремлюємо білки від жовтків. Починаємо збивати білки на найменшій швидкості міксера. Повільно, по одній ложці додаємо всипаємо цукор і ваніль.

Коли білкова маса стане білою і досить щільною, так само по ложці додаємо жовтки, продовжуючи збивати.

Прибираємо міксер і починаємо просіяти в миску з білками борошно, обережно вимішуючи ложкою у напрямку знизу вгору.

Готове тісто виливаємо у змащену маслом форму і відправляємо в розігріту до 190-200 градусів духовку на 20-25 хвилин.

Головне правило при випічці бісквіта - не відкривати дверцята духовки - інакше опаде. Я своїм домочадцям наказала ще й не топати на кухні і не розмовляти голосно. Коли підійде час, виймаємо форму і перевертаємо бісквіт на тарілку (ґрати, рушник) і даємо охолонути.

При дотриманні всіх правил бісквіт виходить високим і дуже повітряним. Він може стати чудовою основою для тортів. Даний екземпляр був знищений з чаєм без якої б то ні було просочення.

І вам удачі і приємного апетиту
Класичний бісквіт

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика