понеділок, 27 січня 2014 р.

гуакомолеИнгредиенты: Авокадо 1 шт.Лимон 1 шт.Перец чорний мелений за вкусуОливковое масло за бажанням 1 ч.л.

гуакомолеИнгредиенты: Авокадо 1 шт.Лимон 1 шт.Перец чорний мелений за вкусуОливковое масло за бажанням 1 ч.л.


Приготування: Авокадо витягти їх шкірки за допомогою ложки.Мякоть авокадо розім'яти виделкою або подрібнити за допомогою блендера.Мякоть відразу ж збризнути соком лимона.Добавить сіль і перець



Підкажіть будь ласка як правильно їсти авокадо, я ним просто не знайома?




Пробувала авокадо. Така гидота (це моя думка, свекрухи навпаки сподобалося). Що це за фрукт і з чим його їдять?




А порадьте будь ласка що можна приготувати з авокадо?




як і з чим готують авокадо?




Роли з авокадо, лососем і огірком



Інгредієнти:

500 р рису
50 мл рисового оцту
30 г цукру
10 г солі
5 листів норі
1 довгий парниковий огірок
1 авокадо
200 г слабосоленого лосося
васабі
маринований імбир
соєвий соус

Для приготування ролів необхідно:

Бамбуковий килимок (макісу або суші-мат). Без нього якісно згорнути рол практично неможливо.

Широка неметалічна ємність для змішування і охолодження рису.

Плоска дерев'яна лопатка.

Мисочка з водою. Рис для суші дуже клейкий і легко прилипає до рук. Тому в процесі приготування ролів перед тим, як брати рис, руки потрібно кожен раз змочувати водою.
Роли з авокадо, лососем і огірком
Роли з авокадо, лососем і огірком
Роли з авокадо, лососем і огірком
Роли з авокадо, лососем і огірком
Роли з авокадо, лососем і огірком
Роли з авокадо, лососем і огірком
Роли з авокадо, лососем і огірком
Роли з авокадо, лососем і огірком
Роли з авокадо, лососем і огірком






Роли з авокадо, лососем і огірком



Інгредієнти:

500 р рису
50 мл рисового оцту
30 г цукру
10 г солі
5 листів норі
1 довгий парниковий огірок
1 авокадо
200 г слабосоленого лосося
васабі
маринований імбир
соєвий соус

Для приготування:
1. Бамбуковий килимок (макісу або суші-мат). Без нього якісно згорнути рол практично неможливо.
2. Широка неметалічна ємність для змішування і охолодження рису.
3. Плоска дерев'яна лопатка.
4. Мисочка з водою. Рис для суші дуже клейкий і легко прилипає до рук. Тому в процесі приготування ролів перед тим, як брати рис, руки потрібно кожен раз змочувати водою.



Човники з авокадо з морським коктейлем.



Інгредієнти:

Авокадо - 2-3 шт.
Морський коктейль - 250 р.
Соєвий соус - 3 ст.л.
Консерви м'ясо криля - 105 р.
Лимонний сік - 2-3 ст.л.
Вершки 15% - 2-3 ст.л.
Сіль - за смаком.

Спосіб приготування:

Етап 1 Морський коктейль покласти в друшляк і розморозити під теплою водою. Обсмажити в невеликій кількості оливкової олії з соєвим соусом, посолити і поперчити за смаком, остудити.
Етап 2 Авокадо розрізати навпіл, видалити кісточку, ложкою акуратно вийняти м'якоть, порубати ножем і полити лимонним соком.
Етап 3 М'якоть авокадо змішати з морським коктейлем, м'ясом криля (розім'яти виделкою) і заправити вершками.
Етап 4 Приготованим салатом заповнити човники з авокадо.
Етап 5 Прикрасити гілочкою кропу і часточкою лимона.






Заправка для цезаря з авокадо



Інгредієнти:
Майонез - ¼ склянки
Стиглий авокадо - 1 шт
Сік 1 лимона
Часник - 1 зубчик
Сіль і перець
Оливкова олія

Приготування:
У блендері збийте до однорідної маси дрібно нарізаний авокадо, майонех, сік лимона, видавлений часник, сіль і перець. За бажанням додайте трохи оливкової олії для досягнення бажаної кондиції і перемішайте.



Авокадо з лимончиком, на солоних крекерах з помідори черрі.


1. чистимо від шкірки авокадо, відокремлюємо від кісток.
2. подрібнюємо авокадо в блендері до утворення пюре.
3. додаємо лимонного соку, солимо, перчимо.
4. викладаємо на солоні крекери (будь крекери хоч квадратні, хоч круглі);
5. прикрашаємо половинкою помідори черрі.
Авокадо з лимончиком, на солоних крекерах з помідори черрі.






Закуска з крабами і авокадо по-тайськи



2 порції
Час приготування - 8 хв.
Основний інгредієнт: фрукти, риба
Категорія страви: закуски
Кухня: тайська кухня
Свята і приводи: новий рік
Інгредієнти:

Сік лайма - 2 столові ложки
Корінь імбиру - 1 чайна ложка
Lemongrass - 1 шматок
Майонез - 5 столових ложок
Авокадо - 1 штука
Хліб білий - 2 шматка
М'ясо краба - 150 г
Перець чорний мелений - за смаком
Приготування:

З'єднати половину соку лайма з імбиром і лимонним сорго. Додати майонез і перемішати. Намазати хліб майонезом.
Нарізати авокадо навпіл, вийняти кісточку і очистити від шкірки. М'якоть нарізати тонкими часточками. Розкласти на шматочках хліба. Зверху побризкати соком лайма.
Зверху викласти ложкою готове м'ясо краба і додати залишився сік лайма. Додати залишки майонезу і посипати чорним перцем. Прикрасити свіжим коріандром і подавати.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика