середа, 1 січня 2014 р.

Млинці з сиром

Млинці з сиром



Інгредієнти:
Млинці:
Вода - 1 стакан
Молоко - ¾ склянки
Яйце - 3 шт
Вершкове масло - 5 столових ложки
Сіль - ½ чайної ложки
Борошно - 1,5 склянки
Начинка:
Сир - 450 г
Рікотта - 425 г
Яйце - 1 шт
Ванілін - 1 чайна ложка
Цедра - 2 чайних ложки
Цукор - 2 столових ложки

Приготування:
Всі інгредієнти для млинців збийте і замісіть тісто. Поставте в холодильник на годину, а потім обсмажте тонкі млинці на сковороді.
Начинка. Сир з рікоттою викладіть в друшляк і підвісьте на 1,5 -2 години, придавлюючи періодично. Потім всі інгредієнти для начинки збийте в блендері.
Начиніть млинці сирною масою і загорніть їх. Обсмажте млинці до золотистої скоринки з обох сторін. Прикрасьте полуницею і подавайте з полуничним варенням.
Млинці з сиром



Шалено смачні млинці



Інгредієнти:
- борошно - 600г (просіяти)
- цукор - 6стл.
- яйця - 6 шт.
- молоко 1л.
- вода - 450мл.
- олія рослинна 6 стл.
-сіль

Приготування:
З такої кількості продуктів виходить те, що на фото. Кількість точно не скажу, тому щільність млинців варіюється. Якщо робити тонкі, то близько 40 ,середні - близько 25-30.
Мені більше до смаку тонкі млинці з тієї причини, що з тонкими можна перепробувати більше начинок і не так швидко обжерся)) Вчора з начинок у мене були тільки мед ,сметана і абрикосове варення;)

Трохи подкорректирую, а то до цього написав криво)Готується все просто: яйця змішуються з цукром, сіллю. Міксер включений на малих обертах (можна міксером). По ходу справи вливається молоко і майже вся вода, потім потроху, продовжуючи помішувати, всипається просеянная борошно. Потім вливається масло. Все перемішується. Змішуйте, як зручно Вам, головне, щоб не було грудок.

Змащувати сковороду можна або салом (на любителя) або рослинним маслом. Я змішую трохи вершкового з олією, злегка його топлю і кожен раз промазываю сковороди силіконової пензлем.
Шалено смачні млинці






Китайські лумпиас (млинці)



Для маси:
-¾ склянки борошна + ½ склянки крохмалю
-3 ст.л рослинного масла
-1 ¾ склянки води
-щіпка солі

Віником змішати всі інгредієнти і посмажити лумпиас на кшталт наших млинців, тільки треба їх смажити з одного боку і виклавши на тарілку, відразу прикрити рушником.
Смажаться миттєво і не пристають до сковорідці. Потрібно тільки нахилити її , і вони самі потрапляють на тарілку.
Смажать лумпиас на великому вогні і на сковорідці тільки змазаній рослинною олією. Крапельки жиру тільки погіршать якість млинчиків.

Для кисло-солодкого соусу:
-4 ст.л. апельсинового соку
-1 ст.л томатної пасти
-2 ст.л рисового оцту (можна замінити на будь-який інший слабкий оцет)
-5 ст.л темного цукру

Всі інгредієнти викласти в невелику сковорідку і на невеликому вогні довести до консистенції сиропу.
Зняти з вогню і охолодити.

Для начинки:
-3 ст.л рослинного масла
-1 зубок часнику (пропущеного через землянку)
-1 ст. паростків сої
-0,5 ст нарізаного зеленого цибулі
-1 ст. морквини нарізаною на тоненькі смужечки (хулианой)
-1 ст. нарізаних печериць
-2 ст.л соєвого соусу

У великій сковороді типо вока (або ще краще в воке) на великому вогні протягом 1 хв. обсмажити швидко
пагони сої,цибулю і моркву.
Потім додати гриби і соус сои.Энергично помішуючи, підсмажити ще 2 хв. і зняти з вогню.

Начиняти млинці треба один за іншим тут же, на тарілці де вони знаходяться, тому що тісто таке ніжне що розповзається в руках.
На кожну лумпию покласти на середину начинку і загорнути точно також як наші млинці, змащуючи кінчик збитим яйцем, щоб не розгорталися в гарячому маслі.

Обсмажити у фритюрі на великому вогні до золотистого кольору. Тісто виходить дуже хрустящее.Кому подобається хрумкать - сподобається. А кому не подобається - можуть приготувати все те ж саме, тільки в обыеновенных млинці за улюбленим рецептом.

Подавати з кисло-солодким соусом.
Китайські лумпиас (млинці)



Заварні млинці на кефірі



Інгредієнти:

кефір (1% жирності) 350 мл
окріп 250 мл
борошно 250 г
яйце 3 шт.
сіль 0,5 ч. л.
цукор 1 ст. л.
сода 0,5 ч.л.
рослинна олія 3 ст. л. (в тісто)
сирний сир з зеленню (для начинки)

Приготування:

Збити яйця з сіллю і цукром.
Не перестаючи збивати, вливаємо киплячу воду. Яйця не згортаються. Обсяг сильно збільшиться, так що посуд візьміть побільше.
Соду погасити в кефірі. Потім в заварную суміш поступово додаємо борошно і кефір із содою. Тісто має бути досить рідке, як рослинна олія. Якщо густовато, можна додати окріп. У готове тісто додати 3 ст. л. масла.
Випікати млинці на сильному вогні, змащуючи маслом сковороду. Наливаємо тоненько.
Додаємо начинки для млинців за бажанням. У цьому рецепті - сир.
Заварні млинці на кефірі






Печінкові млинці з начинкою



Інгредієнти:

400-500 гр. печінки (краще курячої, тоді млинці будуть ніжніше, так і колір у них буде приємніше, на фото млинці зі свинячої печінки)
0,5 літра молока
3 яйця
3 ст. ложки борошна
сіль за смаком
Для начинки.
3 моркви
3 великі цибулини
3 яйця
трохи майонезу

Приготування:

Овочі для начинки миємо, чистимо. Моркву натираємо на крупній тертці, цибулю ріжемо кубиками.
В рослинному маслі обсмажуємо цибулю. Як тільки він стане прозорим - додаємо моркву. Всі разом обсмажуємо приблизно 15 хвилин (поки морква не зарум'яниться).
Яйця відварюємо круто, чистимо і натираємо на крупній тертці.
З'єднуємо всі складові для начинки і якщо заправляємо майонезом.
Печінку ріжемо невеликими шматочками, прокручуємо на м'ясорубку або подрібнюємо в кухонному комбайні. В печінковий фарш додаємо яйця, молоко, сіль, борошно і гарненько перемішуємо. Я, як правило, відразу закидаю в блендер печінка, порізану шматочками, яйця, сіль, частину молока і борошно і подрібнюю все в ньому. Потім додаю решту молока і перемішую.
Даємо тісту 5 хвилин постояти і приступаємо до випікання млинців.
Смажимо, як звичайні тонкі млинці на розігрітій сковорідці злегка змащеній олією.
Потім кожен млинець змащуємо начинкою, звертаємо рулетиком і розрізаємо на три або більше частин. Смачно їх є як теплими, так і холодними.
Печінкові млинці з начинкою

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика