четвер, 9 січня 2014 р.

Манно-вівсяні млинці. БЕЗ БОРОШНА!

Манно-вівсяні млинці. БЕЗ БОРОШНА!



Інгредієнти:

1 ст. вівсяних пластівців
1 ст. манної крупи
500 мл кефіру
3 яйця
2 ст. л. цукру
1/2 ч. л. соди
1/2 ч.л. солі
3 ст. л. рослинного масла.

Приготування:

1) Змішуємо в мисці манну крупу і вівсяні пластівці.

2) Заливаємо їх кефіром,перемішуємо і залишаємо на 2 години

3) Яйця збиваємо,додаємо в миску

4) Додаємо сіль,цукор і соду

5) Вливаємо масло,перемішуємо. Тісто виходить не дуже густе І смажимо млинці
Манно-вівсяні млинці. БЕЗ БОРОШНА!
Манно-вівсяні млинці. БЕЗ БОРОШНА!
Манно-вівсяні млинці. БЕЗ БОРОШНА!



Хоткейки (млинці)



На п'ять смачних і ароматних млинчиків нам знадобиться:
Цукор - 25 грам
Молоко - 150 грам
Борошно - 150 грам (1⅓ чашки)
Пекарський порошок - 5 грам (розпушувач)
Ванільна есенція - трохи
Вершкове масло - за смаком і бажанням.

Приготування:
Борошно просіяти, змішати з пекарським порошком.
Яйце змішати з цукром, потім додати молоко, есенцію і, за бажанням, розтоплене масло.
Вмішати муку з порошком.
У мене була готова суміш японського виробництва з розрахунку на 100 мл молока і одне яйце, але з окремих складових виходить точно так само.

Добре перемішуємо молоко з яйцем.
Всипаємо заздалегідь приготовану суміш
Розмішуємо до однорідної маси.
Нам знадобиться мокрий рушник. Розігріваємо сковороду і охолоджуємо її на рушник протягом однієї-двох секунд:
Якщо скороводу не остудити, то млинець може пригоріти.
Відразу ж виливаємо тісто як вміємо. До отримання потрібної форми і розміру
Ставимо на середньо-слабкий вогонь під кришку.

Коли млинець починає пузиритися як на фото, перевертаємо
Готуємо під кришкою поки млинець не почне шипіти.
Готово, можна перекладати на тарілку!

Подавати можна з маслом, з шоколадним або кленовим сиропом, варенням, свіжими фруктами. У тісто можна додати какао, банани, яблука
Хоткейки (млинці)
Хоткейки (млинці)
Хоткейки (млинці)
Хоткейки (млинці)
Хоткейки (млинці)
Хоткейки (млинці)
Хоткейки (млинці)
Хоткейки (млинці)
Хоткейки (млинці)
Хоткейки (млинці)






Ажурні млинці



Інгредієнти:

1яйцо
1 ст. ложка цукор
1ст. ложка сухого молока
1 ст. ложка рослинного масла
100-150 мл. води
розпушувач на кінчику ножа
2-3 ложки борошна

Приготування:

Всі продукти збити,
вилити в спеціальну пляшку,
на гарячу сковороду наливати візерунками.
Сіточкою, навскоси або просто колами
Налила в цю пляшечку
І на сковороді зробити візерунки, які в голову прийшли.
Можна сіточкою, можна навскоси
Можна колами
Ажурні млинці
Ажурні млинці
Ажурні млинці
Ажурні млинці
Ажурні млинці
Ажурні млинці
Ажурні млинці
Ажурні млинці
Ажурні млинці



Млинці з цукром і маслом



Інгредієнти:

для тіста:
4 яйця
2 ст. л. цукру
2 ст. молока
1ст. борошна
2ст. л.растительного масла
для змазування:
цукор
вершкове масло

Приготування:

Яйця розтерти з цукром, всипати просіяне борошно і перемішати, щоб не було грудочок, невеликими порціями додати молоко, все гарненько перемішати, додати раст. масло, перемішати. на розігріту, змащену маслом сковороду наливаємо тісто невеликими порціями і смажимо тоненькі блинчки. готові млинці складаємо стопкою, кожен млинець посипаємо цукром і кладемо шматочок масла.
Млинці з цукром і маслом






Солодкі млинці на сніданок



Всі інгредієнти на картинці.

Спочатку збиваємо яйця і цукор,потім додаємо борошно і молоко(поступово вливаючи),і 2-3 ст. ложки соняшникової масла.Выпекаем млинці на розпеченій сковороді.
Млинці можна робити з чим завгодно,на цей раз я дуже захотіла солодкі))
Шоколад для прикраси можна потерти на дрібній тертці.

Автор рецепта - Tanya Tsalko
Солодкі млинці на сніданок
Солодкі млинці на сніданок
Солодкі млинці на сніданок
Солодкі млинці на сніданок

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика