вівторок, 7 січня 2014 р.

ЗАВАРНІ МЛИНЦІ НА КЕФІРІ

ЗАВАРНІ МЛИНЦІ НА КЕФІРІ



Інгредієнти:

2 ст. кефіру (1%)
2 ст. борошна
2 середніх яйця
1/2 ч. л. соди
2 ст. л. рослинної олії
сіль, цукор за смаком
Спосіб приготування:

Кефір, яйця, борошно, сіль, цукор перемішати, злегка збити віночком. У склянку окропу додати 1/2 ч. л. соди, швидко розмішати і вилити в тісто, перемішати, дати постояти 5 хв. Додати 2-3 ст. л. масла рослинного, перемешатьи смажити млинці)) Теж тонкі і дуже дірчасті млинці виходять) Обов'язково піч на ООООЧЕНЬ розпеченій сковороді і тоді дірочок буде значно більше)
ЗАВАРНІ МЛИНЦІ НА КЕФІРІ



Німецькі млинці з начинкою



Інгредієнти:

Молоко - 1 стакан
Яйця - 6 шт
Борошно - 1 склянка
Сіль - 1/2 чайної ложки
Ваніль - 1 чайна ложка
Апельсинова цедра - 1 чайна ложка
Розтоплене вершкове масло - 1/4 склянки
начинка на ваш смак (варення, джем, ягоди...)

Приготування

1. Змішайте в блендері всі інгредієнти, крім олії.
2. Потім додайте масло і знову перемішайте все.
3. Змастіть форму для мафінів (24 шт) і наповніть її тестом.
4. Запікайте млинці близько 15 хвилин при 200 градусах.
5. Подавайте з будь-якою начинкою на ваш смак
Німецькі млинці з начинкою



Бананові млинці!



Інгредієнти:

200 мл молока
2 банана
40 мл рослинного масла
100г борошна
50г цукру
2 яйця
полуничне варення

vk.com/wall-32231484_238796
Бананові млинці!
Бананові млинці!
Для початку пару бананів подрібнити в блендері до однорідності. Щоб було легше це зробити, додайте туди половину всієї порції молока.
Бананові млинці!
В бананову масу додаємо яйця, цукор, що залишився молоко і масло. Всі з'єднуємо, потім кладемо просіяне борошно і добре розмішуємо до однорідності.
Бананові млинці!
Печемо млинці на розігрітій і злегка змащеній олією сковороді. Зверніть увагу, що піч бананові млинці може бути непросто з незвички, але якщо зробити вогонь невеликим, то буде набагато легше.
Бананові млинці!
Готові обсмажені з двох сторін млинці складаємо стопкою і відставляємо в сторону.
Бананові млинці!
Подавати теплими разом з варенням!

cook it!






Млинці з сиром



Інгредієнти:

Млинці:
Вода - 1 стакан
Молоко - ¾ склянки
Яйце - 3 шт
Вершкове масло - 5 столових ложки
Сіль - ½ чайної ложки
Борошно - 1,5 склянки
Начинка:
Сир - 450 г
Рікотта - 425 г
Яйце - 1 шт
Ванілін - 1 чайна ложка
Цедра - 2 чайних ложки
Цукор - 2 столових ложки

Приготування:
Всі інгредієнти для млинців збийте і замісіть тісто. Поставте в холодильник на годину, а потім обсмажте тонкі млинці на сковороді.
Начинка. Сир з рікоттою викладіть в друшляк і підвісьте на 1,5 -2 години, придавлюючи періодично. Потім всі інгредієнти для начинки збийте в блендері.
Начиніть млинці сирною масою і загорніть їх. Обсмажте млинці до золотистої скоринки з обох сторін. Прикрасьте полуницею і подавайте з полуничним варенням.
Млинці з сиром
Млинці з сиром
Млинці з сиром
Млинці з сиром
Млинці з сиром
Млинці з сиром
Млинці з сиром
Млинці з сиром



Млинчики «Сюзетт»



Інгредієнти:

Борошно - 100г
Цукрова пудра - 100г
Апельсин - 3 шт.
Яйце - 1 шт.
Молоко - 300мл
Топлене вершкове масло - 25г
Лимон - 1шт.
Лікер (наприклад куантро) 50мл
Вершкове масло - 90г
Коньяк - 30мл

Приготування:

1. У чашці з'єднуємо борошно, цукрову пудру (25г) і цедру 1 апельсина. В середину суміші розбиваємо яйце. Починаємо замішувати тісто, поступово вливаючи половину молока. Розмішуємо до повного зникнення грудочок. Вливаємо молоко, що залишилося і розтоплене масло.
2. Добре перемішуємо і залишаємо тісто на півгодини відпочити. По консистенції воно повинно вийти як вершки. Випікаємо млинці, вони повинні бути невеликими за діаметром.
3. Для приготування соусу змішуємо апельсиновий і лимонний соки, лимонну цедру і лікер.
4. Виливаємо суміш у холодну сковорідку, додаємо цукрову пудру і, помішуючи, нагріваємо на повільному вогні до розчинення пудри. Потім додаємо вершкове масло. Розмішуємо до повного розчинення масла і варимо ще 3-4 хвилини при невеликому кипінні.
5. Млинець викладаємо в соус, "купаємо" його зі всіх сторін, складаємо вчетверо і відсуваємо до краю сковороди. Потім наступний, і так 4 штуки.
6. Додаємо вогонь і прогріваємо млинці 1 хвилину. Потім збризкуємо млинці коньяком і підпалюємо з допомогою довгої сірника або свічки - фламбируем. Відразу ж знімаємо з плити. Теплі млинці викладаємо на тарілку.
Млинчики «Сюзетт»
Млинчики «Сюзетт»
Млинчики «Сюзетт»
Млинчики «Сюзетт»
Млинчики «Сюзетт»
Млинчики «Сюзетт»

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика