Скільки варити яйця? Все залежить від вашого смаку :) Забирайте на стіну, щоб не забути
#советы@bon.appetit
Ти не ти, коли голодний :)
Цезар рол :)
Інгредієнти:
майонез - 1/3 стак.
гірчиця - 1/2 ч. л.
часник(роздавлений) - 1 зуб.
філе куряче (готове, подрібнене) скл.
Пармезан(тертий) - 30 г
Салат (Кресс-салат, у мене рукола, можна простою зелений салат, кількість за смаком)
Лаваш(тонкий, 1-2 аркуша)
Приготування:
Змішайте майонез, гірчицю і часник. Майонез я роблю сама.
Добре перемішайте з куркою, пармезаном і салатом.
Помістіть суміш на лаваш, скрутіть, поріжте на невеликі роли.
Приємного апетиту!
Баклажаниус :)
Інгредієнти:
5-ь баклажанів,
3-й відварених курячих філе,
4-5 помідорів,
3-4 огірка,
упаковка глив,
200 гр. сиру,
3-4 зубчики часнику,
пучок кропу,
майонез,
рослинна олія,
сіль, перець.
Приготування:
баклажани ріжемо уздовж тонкими скибочками, солимо і залишаємо
гливи ріжемо
обсмажуємо і солимо ,курочку ріжемо кубиками ,помідори і огірки теж кубиками ,сир на тертці ,для соусу в майонез додаємо рубаний кріп і видавлюємо часник
скибочки баклажанів обсмажуємо на рослинному маслі
потім беремо глибоку миску і устеляємо її скибочками баклажанів ,змащуємо соусом ,потім огірки ,знову баклажани ,змастимо соусом
за таким принципом укладаємо всі верстви
далі:
курка, баклажани, соус
сир, баклажани, соус,
помідори ,баклажани, соус
гливи
потім закриваємо всі баклажанами
ставимо в холодильник на ніч
вранці перевертаємо на тарілку ,акуратно знімаємо миску.
Немає коментарів:
Дописати коментар