субота, 4 січня 2014 р.

Азу

Азу



Інгредієнти:
- Свинина - 400 г
- Картопля - 400 г
- Солоні огірки - 50 г
- Томатна паста - 30 г
- Лавровий лист - 5 г
- Часник - 10 г
- Цибуля ріпчаста - 60 г

Приготування:

Свинину ріжемо кубиками. Жарим.Добавляем велику, порізану півкільцями цибулину. Далі смажимо. (близько 10 хвилин).Чистим картоплю, ріжемо його кубиками, кладемо до мяску. Перемешиваем.Режем огірочки солоні. Теж відправляємо туда.Делаем заливку. Томатну пасту (2 ст.л.), трохи розсолу, спеції, лаврушку, всі розбавляємо водою. Виливаємо на сковорідку і тушкуємо близько 25 минут.Добавляем видавлений часник і вимикаємо. Насолоджуємося араматным стравою!



Азу



Інгредієнти:
яловичина або курка - 400 гр.;
солоні огірки - 5-6 шт..;
цибулина - 1 шт.;
сметана нежирна - 200 гр.
раст олії 1 ст л

Приготування:
1. Обсмажуємо м'ясо з луком.Чуть трохи!
2. Солимо, додаємо дрібно нарізані огірки, трохи тушкуємо що б огірки дали сік.
3. Додаємо сметану, якщо надто густо додаємо трохи води, приправляємо спеціями і тушкуємо 20 хвилин.

Рецепт зі сторінки: http://vk.com/just__cook
Just cook! - тільки найкращі рецепти!
Азу



Готуємо ківі в шоколадній глазурі



Для цього вам знадобиться:

1. Ківі очистити і порізати кружальцями толшиной 2 - 2.5 див. В кожен шматочок вставити паличку від ескімо. Прибрати в морзильник.

2. Шоколад поламати на шматочки і розтопити на водяній бані, додавши масло і молоко. Охолодити до кімнатної температури.

3. Кожен скибочку ківі на паличці занурити в шоколадну глазур і прибрати в морозилку до застигання.

4. Насолоджуємося десертом!






Азу по-татарськи




Інгредієнти:


- м'ясо - 500 г,
- цибуля ріпчаста - 1-2 шт,
- огірки солоні - 1-2 шт,
- картопля - 6-8 шт,
- часник - 1-2 часточки,
- томатна паста чи кетчуп - 1-2 ст. л,
-лавровий лист,
- сіль,
- перець


Приготування:


М'ясо промити, нарізати соломкою і злегка обсмажити в казані в розігрітому рослинному маслі.
Додати порізану тонкими півкільцями цибулю і обсмажувати м'ясо c цибулею до м'якості цибулі.
Додати томатну пасту, дрібно порізані або терті на крупній тертці огірки і трохи води або бульйону і тушкувати під кришкою до готовності м'яса.
В окремій сковороді обсмажити нарізаний соломкою картоплю.
Коли картопля буде майже готова, перекласти його в казан c тушкованим м'ясом, додати сіль, перець, лавровий лист і пропущений через чесноковыжималку або дрібно порізаний часник.
Обережно перемішати і тушкувати картопля c м'ясом до готовності.



Подушка-глазунья)







Мафіни з бейліз і вершковою глазур'ю



Інгредієнти:
- Яйця - 2 шт.
- Цукор - 80 г
- Маргарин (розм'якшений) - 170 г
- Лікер Бейліз - 120 мл
- Борошно - 150 г
- Розпушувач - 2 ч.л.

Приготування:

1. Розігріти духовку до 180 градусів
2. Яйця збити з маргарином в пишну білу масу,додати цукор, а потім, продовжуючи збивати, все інше.
3. Розкласти по формах і випікати до готовності. Глазур зазвичай завжди роблю на око, на 20 кексів приблизно(!) знадобиться 100 г м'якого масла (можна брати вершковий сир, начебто філадельфії, але і смак буде відрізнятися), і пара склянок цукрової пудри.
4. Все збиваємо до пишної консистенції (можна і туди додати лікер) і прикрашаємо кекси



Азу



Інгредієнти:

яловичина або курка - 400 гр.;
солоні огірки - 5-6 шт..;
цибулина - 1 шт.;
сметана нежирна - 200 гр.
раст олії 1 ст л

Приготування:

Обсмажуємо м'ясо з луком.Чуть трохи! солимо, додаємо дрібно нарізані огірки, трохи тушкуємо що б огірки дали сік. Додаємо сметану, якщо надто густо додаємо трохи води, приправляємо спеціями і тушкуємо 20 хвилин.
Азу






Глазунья



Інгредієнти:

Яйця - 8 шт
Заморожені клини картоплі - 20 шт
Ріпакова олія - 50 г
Цибуля - 1 шт
Зелений перець - 1 шт
Червоний перець - 1/2 шт
Гострий перець - 1 шт
Шинка - 150 г
Сир Чеддер - 100 г
Вершкове масло - 4 столові ложки
Сіль і перець - за смаком

Опис процесу приготування вказано на фотографіях!
Глазунья
Підсмажте часточки картоплі
Глазунья
Викладіть його на серветку, щоб стік жир
Глазунья
Наріжте цибулю і перець
Глазунья
Шинку порізати кубиками
Глазунья
Підсмажити цибулю і перець і додайте шинку
Глазунья
Підсмажте шинку з овочами 5 хвилин і додайте тертий сир
Глазунья
На вершковому маслі підсмажити яєчню
Глазунья
На розплавлений сир викладіть підсмажену картоплю. Зверху викладіть яєчню
Глазунья
Додати трохи томатного соусу або кетчупа. Яєчня готова!



Мафіни з бейліз і вершковою глазур'ю



Інгредієнти:

Яйця - 2 шт.
Цукор - 80 г
Маргарин (розм'якшений) - 170 г
Лікер Бейліз - 120 мл
Борошно - 150 г
Розпушувач - 2 ч.л.

Приготування:

1. Розігріти духовку до 180 градусів
2. Яйця збити з маргарином в пишну білу масу,додати цукор, а потім, продовжуючи збивати, все інше.
3. Розкласти по формах і випікати до готовності. Глазур зазвичай завжди роблю на око, на 20 кексів приблизно(!) знадобиться 100 г м'якого масла (можна брати вершковий сир, начебто філадельфії, але і смак буде відрізнятися), і пара склянок цукрової пудри.
4. Все збиваємо до пишної консистенції (можна і туди додати лікер) і прикрашаємо кекси
Мафіни з бейліз і вершковою глазур'ю

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика