пʼятниця, 10 січня 2014 р.

Вершкова глазур

Вершкова глазур



Інгредієнти:
Вершковий сир - 225 г
Вершкове масло - 100 г
Ванілін - 1 чайна ложка
Цукрова пудра - 450 г
Вершкова глазур
Ванілін, сир і масло змішайте.
Вершкова глазур
Збийте в комбайні
Вершкова глазур
Просійте цукрову пудру
Вершкова глазур
Просійте цукрову пудру
Вершкова глазур
Перемішуйте глазур, додаючи по 1 ложці цукру.
Вершкова глазур
Збийте
Вершкова глазур
Можна використовувати як глазур для бісквіта.



я теж раджу біпантен!!! він підходить і для дітей...потрібно помазати і одягнути рукавички на деякий час,тому що він вбирається не відразу...до речі,нічим не пахне







Азу по-татарськи



Рецепт:
яловичина 500 гр
картопля-5-6 шт
солоний огірок-3 шт
цибуля ріпчаста 2 шт
томатна паста(кетчуп) 2 ст.ложки
часник 2 зубчики
бульйон м'ясний 250 мл
сіль,перець
лавровий лист 3 шт

М'ясо вимити,обсушити,нарізати соломкою і злегка обсмажити на олії,далі порізати цибулю півкільцями і додати до м'яса,обсмажуючи до м'якості цибулі.
Огірки потерти на крупній тертці і відправити до м'яса і луку.Следом додати бульйон,томатну пасту або кетчуп,накрити кришкою і тушкувати на невеликому вогні до готовності м'яса.
Тим часом ріжемо соломкою картоплю і обсмажуємо його до полуготовности.Когда картопля буде майже готовий перекладаємо його до тушкованого м'яса,додаємо сіль,перець,часник пропущений через прес),лавровий лист,акуратно перемішуємо і тушкуємо близько 6 хвилин.

Автор: Яна Антимонова
Азу по-татарськи



Азу по-татарськи



Рецепт:
яловичина 500 гр
картопля-5-6 шт
солоний огірок-3 шт
цибуля ріпчаста 2 шт
томатна паста(кетчуп) 2 ст.ложки
часник 2 зубчики
бульйон м'ясний 250 мл
сіль,перець
лавровий лист 3 шт

М'ясо вимити,обсушити,нарізати соломкою і злегка обсмажити на олії,далі порізати цибулю півкільцями і додати до м'яса,обсмажуючи до м'якості цибулі.
Огірки потерти на крупній тертці і відправити до м'яса і луку.Следом додати бульйон,томатну пасту або кетчуп,накрити кришкою і тушкувати на невеликому вогні до готовності м'яса.
Тим часом ріжемо соломкою картоплю і обсмажуємо його до полуготовности.Когда картопля буде майже готовий перекладаємо його до тушкованого м'яса,додаємо сіль,перець,часник пропущений через прес),лавровий лист,акуратно перемішуємо і тушкуємо близько 6 хвилин.

Автор: Яна Антимонова
#ШустрыйПовар #Рецепти #Кулінарія
Азу по-татарськи






Коли заходжу в групу, відразу хочеться їсти))




Готуємо ківі в шоколадній глазурі



Для цього вам знадобиться:

1. Ківі очистити і порізати кружальцями толшиной 2 - 2.5 див. В кожен шматочок вставити паличку від ескімо. Прибрати в морзильник.

2. Шоколад поламати на шматочки і розтопити на водяній бані, додавши масло і молоко. Охолодити до кімнатної температури.

3. Кожен скибочку ківі на паличці занурити в шоколадну глазур і прибрати в морозилку до застигання.

4. Насолоджуємося десертом!
Готуємо ківі в шоколадній глазурі






Азу по-татарськи



Інгредієнти:
- м'ясо - 500 г,
- цибуля ріпчаста - 1-2 шт,
- огірки солоні - 1-2 шт,
- картопля - 6-8 шт,
- часник - 1-2 часточки,
- томатна паста чи кетчуп - 1-2 ст. л,
-лавровий лист,
- сіль,
- перець

Спосіб приготування:
М'ясо промити, нарізати соломкою і злегка обсмажити в казані в розігрітому рослинному маслі.
Додати порізану тонкими півкільцями цибулю і обсмажувати м'ясо c цибулею до м'якості цибулі.
Додати томатну пасту, дрібно порізані або терті на крупній тертці огірки і трохи води або бульйону і тушкувати під кришкою до готовності м'яса.
В окремій сковороді обсмажити нарізаний соломкою картоплю.
Коли картопля буде майже готова, перекласти його в казан c тушкованим м'ясом, додати сіль, перець, лавровий лист і пропущений через чесноковыжималку або дрібно порізаний часник.
Обережно перемішати і тушкувати картопля c м'ясом до готовності.
Азу по-татарськи



Мазурка



борошно пшеничне - 2 склянки
масло вершкове - 6 ст. ложок
яйця - 12 шт.
дріжджі - 40 г
сметана - 3/4 склянки
цукор - 3 ст. ложки
цедра лимона терта - 1 ст. ложка
родзинки - 2 ст. ложки
горіхи - 150 г
цукор - 1 склянка
ванілін - 1/8 ч. ложки
цедра апельсина терта - 1 ст. ложка
сіль

Спосіб приготування:
У просіяне борошно покладіть розм'якшене вершкове масло, яєчні жовтки, сметану, сіль і перемішайте. Додайте дріжджі, цукор, цедру лимона і ванілін, швидко замісіть тісто і залиште його на півгодини.

Готове тісто розкачати в корж товщиною 2 см, укладіть на змащене маслом деко з невисоким бортиком, зверху викладіть збиті з частиною цукру яєчні білки, посипте цукром, родзинками, рубаними горіхами і апельсиновою цедрою. Поставте пиріг на 15 хвилин у тепле місце для вистоювання, потім випікайте при помірній температурі при 160 °С.

Пиріг злегка охолодіть, зніміть з дека і наріжте прямокутниками.
Мазурка

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика