Німецькі млинці з начинкою
Інгредієнти:
- Молоко - 1 склянку
- Яйця - 6 шт
- Борошно - 1 склянку
- Сіль - 1/2 чайної ложки
- Ванілін - 1 чайна ложка
- Апельсинова цедра - 1 чайна ложка
- Розтоплене вершкове масло - 1/4 склянки
- начинка на ваш смак (варення, джем, ягоди...)
Приготування:
1. Змішайте в блендері всі інгредієнти, крім олії.
2. Потім додайте масло і знову перемішайте все.
3. Змастіть форму для мафінів (24 шт) і наповніть її тестом.
4. Запікайте млинці близько 15 хвилин при 200 градусах.
5. Подавайте з будь-якою начинкою на ваш смак
Млинці, тануть у роті
Інгредієнти:
-200 г молока,
-3 яйця,
-50 г пшеничного борошна ( або 2 ст.л. з великою гіркою),
-2 ч.л. вершкового масла (розтопленого),
-1 ст.л. цукру,
-щіпка солі,
Приготування:
Яйця, цукор і сіль покласти в миску
Збити віночком
Додати розтоплене масло і молоко
Додати борошно
Добре перемішати, щоб не було грудочок
Випікати на сковороді тонкими млинцями до золотистого кольору без масла (я змащувала)
(не пересмажувати, їм дуже мало треба...),
Я їла з Лабне та полуничним варенням. Смакота!
А дітям морозивом начинила
Малиновим топпінгом полила
Млинчиків виходить трохи, як раз на один раз нам вистачило!
Спробуйте ці смачні млинці хоч один раз! Може вам вони сподобаються так само, як і мені!
Бананові млинці
126ккал на 100гр
Інгредієнти:
4-5 бананів
0,5 ст. молока
0,5 ст. борошна
щіпка солі
1 яйце
Приготування:
Вкинути в блендер яйце, сіль, трохи збити.
Потім додати порізані банани, теж збити.
Влити молоко і всипати борошно. Збити ще раз.
Тісто має вийти як густа сметана.
Якщо вийшло дуже рідке, додайте ще трохи борошна.
Смажте на раст. олії.
Німецькі млинці з начинкою
Інгредієнти:
Молоко - 1 стакан
Яйця - 6 шт
Борошно - 1 склянка
Сіль - 1/2 чайної ложки
Ваніль - 1 чайна ложка
Апельсинова цедра - 1 чайна ложка
Розтоплене вершкове масло - 1/4 склянки
начинка на ваш смак (варення, джем, ягоди...)
Приготування
1. Змішайте в блендері всі інгредієнти, крім олії.
2. Потім додайте масло і знову перемішайте все.
3. Змастіть форму для мафінів (24 шт) і наповніть її тестом.
4. Запікайте млинці близько 15 хвилин при 200 градусах.
5. Подавайте з будь-якою начинкою на ваш смак
Заварні млинці на кефірі
Інгредієнти:
2 ст. кефіру (краще брати не жирний)
2 ст. борошна
2 яйця
1/2 ч. л. соди
2-3 ст. л. рослинного масла
сіль, цукор за смаком
Приготування:
Кефір, яйця, борошно, сіль, цукор перемішати, злегка збити віночком.
У склянку окропу кинути 1/2 ч. л. соди, швидко розмішати і вилити в тісто, перемішати,
дати постояти 5 хв.
Додати 2-3 ст. л. рослинного масла, перемішати
і смажити млинці.
Обов'язково піч на дуже розпеченій сковороді і тоді дірочок буде значно більше.
Бананові млинці
126ккал на 100гр
Інгредієнти:
4-5 бананів
0,5 ст. молока
0,5 ст. борошна
щіпка солі
1 яйце
Приготування:
Вкинути в блендер яйце, сіль, трохи збити.
Потім додати порізані банани, теж збити.
Влити молоко і всипати борошно. Збити ще раз.
Тісто має вийти як густа сметана.
Якщо вийшло дуже рідке, додайте ще трохи борошна.
Смажте на раст. олії.
Заварні млинці на кефірі
Інгредієнти:
2 ст. кефіру (краще брати не жирний)
2 ст. борошна
2 яйця
1/2 ч. л. соди
2-3 ст. л. рослинного масла
сіль, цукор за смаком
Приготування:
Кефір, яйця, борошно, сіль, цукор перемішати, злегка збити віночком.
У склянку окропу кинути 1/2 ч. л. соди, швидко розмішати і вилити в тісто, перемішати,
дати постояти 5 хв.
Додати 2-3 ст. л. рослинного масла, перемішати
і смажити млинці))
Теж тонкі і дуже дірчасті млинці виходять) За рецепт дякую Марфуша)
Обов'язково піч на ООООЧЕНЬ розпеченій сковороді і тоді дірочок буде значно більше)
Оксамитові млинці
Рекомендую вам приготувати млинці ось за цим рецептом.
Ніжні як оксамит.
Тоненькі,м'які
3 яйця
3 склянки молока
1,5 склянки борошна
3 ст.л. рослинного масла
3 ст.л. цукру
щіпка солі
Яйця збити в стійку піну,додати одну склянку молока,сіль,цукор.
Поступово ввести в суміш борошно,перемішати до зникнення грудочок.
Додати молоко, що залишилося,перемішати і ввести рослинне масло.
(можна подати і так)
Зображення
Гарненько збити і випікати на розпеченій сковороді (я змащую олією сковорідку перед випіканням кожного млинця).
Готові млинці змастити вершковим маслом і насолоджуватися смакотою.
Немає коментарів:
Дописати коментар