Млинці з сирною начинкою
Що потрібно:
борошно - 0,5 склянки
щіпка меленої кориці і солі
цукор - 2 ст. л.
молоко - 3/4 склянки
велике яйце - 1 шт.
сир - 0,5 склянки
джем Махеевъ «Абрикосовий»- 0,5 склянки
рослинна олія для обсмажування
Що робити:
крок 1
Просіяти борошно з сіллю і корицею в миску. Додати 1 ст. л. цукру. Молоко збити з яйцем і маслом. Влити суміш в борошно, розмішати до однорідності. Дати постояти 15 хв. Розігріту сковороду змастити невеликою кількістю олії. Влити 1 ополоник тесту, готувати 1,5 хв. Перевернути млинець і смажити ще 30 сек. Перекласти на гаряче блюдо. Так само спекти млинці з залишився тесту.
крок 2
Сир розтерти з цукром. На млинці покласти по 1 ст. л. джему, зверху - по 1 ст. л. сиру.
крок 3
Скласти млинці конвертами.
Пишні млинці на молоці на масляну
Інгредієнти:
2 яйця
300 мл молока
2 ст.л. цукру
щіпка солі
300 г борошна
2,5 ч.л. розпушувача
60 г розтопленого вершкового масла
Приготування:
1. Яйця збиваємо з молоком і цукром. В окрему миску просіваємо борошно з сіллю і розпушувачем. З'єднуємо дві суміші і замішуємо густе тісто.
Вливаємо розтоплене олію і ще раз добре перемішуємо. Даємо постояти 5 хвилин
2. Розігріваємо сковороду на вогні трохи нижче середнього. Змащуємо рослинним маслом. Виливаємо приблизно півтори ст.л. тесту і злегка розподіляємо його у формі кола. Шар тесту повинен бути близько 4 мм. Печемо близько 1-2 хвилин, перевертаємо і печемо ще хвилину.
Оксамитові млинці
Рекомендую вам приготувати млинці ось за цим рецептом.
Ніжні як оксамит. Тоненькі,м'які
Інгредієнти:
3 яйця
3 склянки молока
1,5 склянки борошна
3 ст.л. рослинного масла
3 ст.л. цукру
щіпка солі
Приготування:
Яйця збити в стійку піну,додати одну склянку молока,сіль,цукор.
Поступово ввести в суміш борошно,перемішати до зникнення грудочок.
Додати молоко, що залишилося,перемішати і ввести рослинне масло.
(можна подати і так)
Зображення
Гарненько збити і випікати на розпеченій сковороді (я змащую олією сковорідку перед випіканням кожного млинця).
Готові млинці змастити вершковим маслом і насолоджуватися смакотою.
Бурякові млинці з рікоттою або сиром.
хто не любить буряк - не біда =), в млинцях вона практично непомітна.
Інгредієнти:
120 мл молока
120 гр вареної буряків
90 гр борошна
1 яйце
2 зубчики часнику
1 ст. ложка оливкової олії
1/4 ч. ложки солі
Перемішуємо все в блендері, крім борошна. Коли все добре перемішається, додаємо борошно. Розігріваємо сковороду, змащуємо маслом і печемо млинці 1-2 хвилини кожну сторону на середньому вогні. Коли млинці охолонуть, розкладаємо рікотту або сир і закручуємо рулетиком. Ріжемо на шматочки шириною 2 див Млинці дуже слухняні, не рвуться і не тріскаються. Начинка може бути будь-яка, на ваш розсуд, тільки не занадто мокра.
З цих інгредієнтів виходить 2 млинця діаметром 23-24 див. Відмінна прикраса для святкового столу. Приємного апетиту!
Цибульні млинці по-корейськи
Кількість порцій: 1
Час приготування: 20 хв.
Калорійність: Висококалорійний
Калорій в одній порції: 777 ккал
Щоб приготувати цибульні млинці по-корейськи, знадобляться наступні інгредієнти (на 1 порцію):
1 чашка млинцевої суміші
1 морква
80 г паростків бобів Мунг
70 г зеленої цибулі
рослинна олія
Цибульні млинці по-корейськи випікаються наступним чином:
1. Залийте млинцеву суміш 0,5 склянки води і гарненько розмішайте, щоб тісто вийшло в міру рідке, але не водянисте. Якщо тісто вийшло дуже густим, розведіть його водою до потрібної консистенції.
2. Наріжте моркву соломкою, а зелений лук - кільцями, додайте їх разом з паростками бобів Мунг в тісто і як слід перемішайте.
3. Розігрійте на сковороді рослинне масло і випікайте млинці на середньому вогні, поки краю не стануть коричневими, потім переверніть і підсмажте з іншого боку.
4. Перед подачею на стіл розріжте готовий млинець на клини.
Приємного апетиту!
Млинці з заварним кремом
Інгредієнти:
Для млинців:
500 мл молока
200 г борошна
2 яйця
2 ст.л. рослинної олії
1 ст.л. цукру
1 пакетик розпушувача
сіль
ванілін
Для заварного крему:
2,5 скл. молока
3 ст.л. борошна
1 склянка цукру
2 яйця
70 гр вершкового масла
Кокосова стружка для прикраси
Приготування:
Приготуйте млинці по цьому рецепту або вашим улюбленим рецептом) Заварний крем у мене залишився після приготування торта, приготувати його нескладно, от рецепт заварного крему.
Отже, все готово і тепер можна приступити до приготування млинчиків з заварним кремом. Млинець викладаємо на дошку і обрізаємо з двох сторін. На край млинця викладаємо 2-3 ложки крему, трохи розподіляємо його по блинчику, але основна частина крему повинна залишитися на краю. Акуратно згортаємо млинці в трубочку.
Таким чином звертаємо всі млинці і акуратно складаємо їх на тарілку.
Посипте млинці кокосовою стружкою.
Млинці з цукром і маслом
Інгредієнти:
для тіста:
●4 яйця
●2 ст. л. цукру
●2 ст. молока
●1ст. борошна
●2ст. л.растительного масла
для змазування:
●цукор
●вершкове масло
Приготування:
Яйця розтерти з цукром, всипати просіяне борошно і перемішати, щоб не було грудочок, невеликими порціями додати молоко, все гарненько перемішати, додати раст. масло, перемішати. на розігріту, змащену маслом сковороду наливаємо тісто невеликими порціями і смажимо тоненькі блинчки. готові млинці складаємо стопкою, кожен млинець посипаємо цукром і кладемо шматочок масла.
Немає коментарів:
Дописати коментар