понеділок, 20 січня 2014 р.

Сиджу на дієті, їм тільки морквину :)

Сиджу на дієті, їм тільки морквину :)

Сиджу на дієті, їм тільки морквину :)



Помічник :)

Помічник :)



Зі Святом Весни вас, любі дівчата!:)

Зі Святом Весни вас, любі дівчата!:)













МарсельЦя Пісня Для Тебе




3:36































Ресторан дитинства :) Хто пам'ятає пінгвінів з кіндерів?

Ресторан дитинства :) Хто пам'ятає пінгвінів з кіндерів?






Ресторан дитинства :) Хто пам'ятає пінгвінів з кіндерів?

Ресторан дитинства :) Хто пам'ятає пінгвінів з кіндерів?



Баклажаниус :)



Інгредієнти:

5-ь баклажанів,
3-й відварених курячих філе,
4-5 помідорів,
3-4 огірка,
упаковка глив,
200 гр. сиру,
3-4 зубчики часнику,
пучок кропу,
майонез,
рослинна олія,
сіль, перець.

Приготування:
1. Баклажани ріжемо уздовж тонкими скибочками, солимо і залишаємо.
2. Ріжемо печериці і обсмажуємо солимо, курочку ріжемо кубиками ,помідори і огірки теж кубиками, сир на тертці, для соусу в майонез додаємо рубаний кріп і видавлюємо часник.
3. Скибочки баклажанів обсмажуємо на рослинному маслі потім беремо глибоку миску і устеляємо її скибочками баклажанів, змащуємо соусом ,потім огірки, знову баклажани, змастимо соусом
за таким принципом укладаємо всі верстви
далі:
- курка,
- баклажани,
- соус,
- сир,
- баклажани,
- соус,
- помідори,
- баклажани,
- соус.
4. Гливи потім закриваємо всі баклажанами
ставимо в холодильник на ніч вранці перевертаємо на тарілку,акуратно знімаємо миску.
╾╾╾
nicer-dicer5.ru - Спільнота "Записки шеф-кухаря" рекомендує!
▲ ТИСНИ▲
Баклажаниус :)






Вспомогатели бувають і такі на італійській кухні! :)

Вспомогатели бувають і такі на італійській кухні! :)



Отже наше прекрасне МЕНЮ середземноморської кухні в Омську в ресторані BASE! :)

Отже наше прекрасне МЕНЮ середземноморської кухні в Омську в ресторані BASE! :)
Отже наше прекрасне МЕНЮ середземноморської кухні в Омську в ресторані BASE! :)






Так у нас в російській ресторані піклуються про італійського Шефа :))

Так у нас в російській ресторані піклуються про італійського Шефа :))
Так у нас в російській ресторані піклуються про італійського Шефа :))



Друзі, нарешті ми презентуємо наш фільм, знятий з Любов'ю до цієї землі! Прохання дивитися - НА ВЕСЬ ЕКРАН! :)



СМАКИ КАЛАБРІЇ З ВІНЧЕНЦО ГРИЗОЛИА
I GUSTI DI CALABRIA CON VINCENZO GRISOLIA
Documentario sulla Riviera dei Cedri, Calabria, Італія. Con Maestro - Vincenzo Grisolia.

Документальний фільм про Рив'єрі Чедро, Калабрія (південь Італії).
Documentario sulla Riviera dei Cedri, Calabria, Італія. Con Maestro - Vincenzo Grisolia.

Про багату дарами землі, людей, які її обробляють і майстер-шефа, який представляє всі ці дари. Вінченцо Гризолиа - майстер-шеф, особа Калабрійської Кулінарії.

Знято командою Daofilm.ru для Felicevita.ru

http://www.youtube.com/watch?v=KlIlNkt_nmA

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика