понеділок, 13 січня 2014 р.

Німецькі млинці з начинкою

Німецькі млинці з начинкою



Інгредієнти:

- Молоко - 1 склянку
- Яйця - 6 шт
- Борошно - 1 склянку
- Сіль - 1/2 чайної ложки
- Ванілін - 1 чайна ложка
- Апельсинова цедра - 1 чайна ложка
- Розтоплене вершкове масло - 1/4 склянки
- начинка на ваш смак (варення, джем, ягоди...)

Приготування:

1. Змішайте в блендері всі інгредієнти, крім олії.
2. Потім додайте масло і знову перемішайте все.
3. Змастіть форму для мафінів (24 шт) і наповніть її тестом.
4. Запікайте млинці близько 15 хвилин при 200 градусах.
5. Подавайте з будь-якою начинкою на ваш смак
Німецькі млинці з начинкою



Заварні млинці на кефірі



Інгредієнти:

2 ст. кефіру (краще брати не жирний)
2 ст. борошна
2 яйця
1/2 ч. л. соди
2-3 ст. л. рослинного масла
сіль, цукор за смаком

Приготування:

Кефір, яйця, борошно, сіль, цукор перемішати, злегка збити віночком.
У склянку окропу кинути 1/2 ч. л. соди, швидко розмішати і вилити в тісто, перемішати,
дати постояти 5 хв.
Додати 2-3 ст. л. рослинного масла, перемішати
і смажити млинці))
Теж тонкі і дуже дірчасті млинці виходять) За рецепт дякую Марфуша)
Обов'язково піч на ООООЧЕНЬ розпеченій сковороді і тоді дірочок буде значно більше)
Заварні млинці на кефірі



Млинці з сирною начинкою



Інгредієнти:
Борошно - 120 г
Молоко - 250 мл
Вода - 125 мл
Цукор - 90 г
Яйця - 2 шт
Сіль - 1/2 чайної ложки
Рослинне масло - 5 столових ложок
Вершковий сир або м'який сир - 240 г
Екстракт ванілі - 1/2 палички
Цедра лимона - 1 чайна ложка
Мускатний горіх - 1/4 чайної ложки

Приготування:
Візьміть миску і додайте в неї борошно, яйця.
Потім додайте молоко, воду і сіль і збийте до консинстенции рідкої сметани.
На добре розігрітій і смазаной маслом сковороді обсмажуємо млинці.
Після обжарювання акуратно знімаємо млинець.
У невелику миску додайте вершковий сир або м'який сир, цукор, ваніль, цедру лимона і мускатний горіх.
Все це гарненько збийте до отримання однорідної маси.
Рівномірно розподіліть вершкову начинку на кожному млинці.
Складіть млинчик навпіл.
Потім ще раз, щоб вийшов трикутний конвертик.
Млинці готові. В кінці їх можна полити шоколадом або джемом (на ваш смак)
Млинці з сирною начинкою






Млинці з сиром



Інгредієнти:
Млинці:
Вода - 1 стакан
Молоко - ¾ склянки
Яйце - 3 шт
Вершкове масло - 5 столових ложки
Сіль - ½ чайної ложки
Борошно - 1,5 склянки
Начинка:
Сир - 450 г
Рікотта - 425 г
Яйце - 1 шт
Ванілін - 1 чайна ложка
Цедра - 2 чайних ложки
Цукор - 2 столових ложки

Приготування:
Всі інгредієнти для млинців збийте і замісіть тісто. Поставте в холодильник на годину, а потім обсмажте тонкі млинці на сковороді.
Начинка. Сир з рікоттою викладіть в друшляк і підвісьте на 1,5 -2 години, придавлюючи періодично. Потім всі інгредієнти для начинки збийте в блендері.
Начиніть млинці сирною масою і загорніть їх. Обсмажте млинці до золотистої скоринки з обох сторін. Прикрасьте полуницею і подавайте з полуничним варенням.
Млинці з сиром



МЛИНЦІ З КРАБОВИМИ ПАЛИЧКАМИ



200 г крабових паличок,
3 варених яйця,
2 цибулини,
3 ст. л. вершкового масла,
100 г твердого сиру,
сіль, перець, дрібка майорану.

Для тіста:
2 ст. борошна,
3 яйця,
2 ст. пива,
2 ст. теплої води,
щіпка солі,
цукру,
0,5 скл. олії.

Цибулю дрібно нарізати і обсмажити в маслі. Додати нарізані палички,
натертий на тертці сир і яйця. Заправити за смаком приправами.
Із зазначених продуктів замісити тісто і поставити на 15-20 хв в тепле
місце. Посмажити тонкі блинчики.В кожен загорнути начинку і злегка
обсмажити до рум'яної скоринки. Подавати зі сметаною.
МЛИНЦІ З КРАБОВИМИ ПАЛИЧКАМИ






Австрійські млинці з сиром



Інгредієнти:

Тісто:
140 г борошна
2 яйця
1 жовток
1/2 пакетика ванільного цукру
щіпка солі
250 мл молока
раст. масло для смаження млинців

Начинка:
50 г слив. масла
30 г сах. пудри
½ пакетики ванільного цукру
цедра лимона
3 білка
3 жовтки
125 мл сметани
250 г сиру (10%)
40 г цукру
30 г родзинок

Підлива:
125 мл молока
1 яйце
1 жовток
30 г цукру
3 ст.л. сметани

Приготувати тісто: змішати трохи молока, яйце, жовток, борошно, сіль і ванільний цукор, розмішати, щоб не було грудочок. Ввести інше молоко, тісто повинне мати досить рідку консистенцію. Залишити на 20 хвилин, потім спекти млинці(у мене вийшло 8 шт). Масло змішати з пудрою, ванільним цукром і цедрою, збити. Додати жовтки, сметану і розтертий сир. Білки збити з цукром, з'єднати з сиром, додати родзинки. Млинці змастити начинкою (вона досить плинна, але при запіканні схопиться), згорнути в трубочку, розрізати навпіл і викласти в змащену маслом форму розрізами наверх, як черепицю. Духовку розігріти до 180С.Поставить млинці запікатися на 10 хвилин. За цей час приготувати заливку: всі інгредієнти змішати і збити. Залити млинці і запікати ще 15 хвилин. Перед подачею посипати цукровою пудрою.
Австрійські млинці з сиром



В'єтнамські млинці з бананами і шоколадом



Інгредієнти:
2-3 банана
50 гр. волоських горіхів
2 ст. ложки вершкового масла
1 ч. ложка меду
Рисовий папір
50 гр. шоколаду.

Приготування:
1. Ядра волоських горіхів перебрати на предмет видалення осколків шкаралупи і перегородок і дрібно порубати.
2. Кожен банан розрізати спочатку на три-чотири шматка поперек, потім кожен на 4 частини вздовж, а потім поперек - на дрібні шматочки.
3. Розтопити на сковороді 1 ст. ложку масла і мед (якщо банани дуже солодкі, то мед можна взагалі не додавати, але взагалі краще для цієї страви використовувати недозрілі і не дуже солодкі плоди), викласти банани і обсмажувати на середньому вогні, постійно помішуючи, протягом 5 хвилин.
4. Потім всипати горіхи, вимкнути плиту і дати суміші потушиться ще 3-5 хвилин.
Так виглядає готова суміш для фарширування млинців:
5. Попередньо охолоджений шоколад натерти на тертці, розділити з двох ємностей в пропорції 2:1 і знову прибрати в холодильник.
6. Лист рисового паперу опустити в теплу воду на 10-15 секунд - так, щоб він став гнучким і м'яким, але не втратив пружності. Розстелити лист на чистому рушнику, покласти десертну ложку (близько 20 гр.) начинки, загорнути з трьох сторін всередину "конвертиком" і скачати на четверту сторону рулетом.
7. Ту ж операцію проробити з іншими листами рисового паперу. Скручені млинці викладати на гладку поверхню, рясно змащену маслом - млинці ДУЖЕ липкі, і якщо їх покласти на суху поверхню, вони прилипнуть і порвуться.
8. Залишилася порцію вершкового масла розігріти на сковороді і швидко обсмажити кожен млинець зі всіх сторін - буквально по хвилині.
9. Дістати тарілки з шоколадом з холодильника. Кожен знятий зі сковороди млинець обваляти у великій порції шоколаду (він, природно, відразу ж розплавиться, і в першій тарілці у вас буде рідкий шоколад, а в другій - стружка) і викласти на сервірувальну тарілку. Коли млинці трохи охолонуть, і шоколадна обливка почне схоплюватися, посипати готову страву шоколадною стружкою з другої тарілки.
В'єтнамські млинці з бананами і шоколадом

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика