вівторок, 21 січня 2014 р.

Аджика"Ніжна"

Аджика"Ніжна"



5 кг помідорів
1 кг моркви
1 кг солодкого перцю
1 кг яблук(кислих)
2 стручки гіркого перцю
200 гр-500 гр часнику(за бажанням)
0,5 л рослинної олії
1 ст цукру
сіль за смаком
200 мл оцту 9%
Вихід приблизно 22-0,5 літрових баночок

-Овочі промити,очистити і пропустити через мясорубку.Чеснок окремо.
-Додати сіль,цукор,оцет і масло-варимо 2 години на повільному вогні,помішуючи)
-Потім часник.
-Кип'ятимо ще 30 хвилин і можна закочувати.
-Укутати,залишити до повного охолодження(на добу)
Приємного апетиту!!!!

Аджика"Ніжна" Джерело: Клуб цінителів їжі
Підпишись на смачне настрій! Аджика"Ніжна"
Аджика"Ніжна"
Аджика"Ніжна"...



Аджика



Інгредієнти:

• 2,5 кг помідорів
• 1 кг моркви
• 1 кг солодкого червоного перцю
• 100 г гіркого перцю
• 150-200 г цукру
• 1/4 склянки солі
• 150 г раст. масла
• 200 г часнику
• зелень (петрушка, кріп)

Приготування:

1. натріть моркву на середній тертці
2. помідори помийте, поріжте навпіл
3. Перці очистіть від насіння і розрізати на 4 частини, гіркий перець і часник
4. Перемолите всі овочі в м'ясорубці
5. Вилийте в каструлю і варіть 1,5 години
6. Через 1,5 години додайте олію, цукор, сіль і зелень
7. Варіть ще 30 хвилин
Аджика
Аджика






Аджика "Червоний жовтень"



1 кг помідорів
100 гр часнику
300гр болгарського червоного перцю
1 невеликий перчик чилі (8-10см)
1ст.ложка солі
1/3 ст.ложки оцту столового
1/3 ст.ложки цукру

все пропускаємо через м'ясорубку, додаємо оцет+сіль+цукор.
у мене вийшло 2 банки 0,5кг + пиалочка до столу=)

Приємного апетиту!

Джерело: Клуб цінителів їжі
Підпишись на смачне настрій!
Аджика "Червоний жовтень"



Аджика смачна



5 кг помідорів, 1 кг солодкого перцю, 1 кг моркви, 5 шт. гіркого (гострого стручкового) перцю, 1 ст. очищеного часнику, 0,5 л подс.масла, 1 ст. оцту 9%, 1 ст. цукру, 0,5 ст. солі.

Помідори, очищений від насіння солодкий і гострий перець, морква перекрутити на м'ясорубці і все це викласти в каструлю. Останнім перекрутити часник і відставити його в мисочці в бік.

До овочів додати масло, оцет, сіль, цукор, добре перемішати і варити 2,5 години. За 15 хвилин до закінчення варіння додати часник, перемішати. Доварити і розкласти в підготовлені стерильні банки, закатати.

З цієї кількості продуктів виходить 12-14 0,5 л баночок.

Приємного апетиту!!!

Джерело: Клуб цінителів їжі
Підпишись на смачне настрій!
Аджика смачна






АДЖИКА "ЯК НА КУБАНІ"



5 кг помідорів
1 кг цибулі (обов'язково,багато роблять без нього)
1 кг моркви
1 кг солодкого зеленого перцю(або червоного,тоді колір буде більш червоний)
1 кг кислих яблук
0,5 кг часнику(можна трохи менше)
5-10 штучок гіркого перцю(але залежить від смаку,як гостро ви любите)
1 ст рослинного масла
сіль за смаком
близько 1 склянки сухого порошку кінзи

Всі овочі пропустити через м'ясорубку, в тому числі і часник
розмішати і варити на повільному вогні 3 години,постійно помішуючи,щоб не пригоріло.

Перед закінченням,за 30 хвилин,додати рослинне масло,сіль(поступово,щоб не пересолити),і кінзу

Закочувати в 500 мл або 700 мл стерилізовані банки

Джерело: Клуб цінителів їжі
Підпишись на смачне настрій!
АДЖИКА "ЯК НА КУБАНІ"
АДЖИКА "ЯК НА КУБАНІ"
АДЖИКА "ЯК НА КУБАНІ"
АДЖИКА "ЯК НА КУБАНІ"
АДЖИКА "ЯК НА КУБАНІ"



Аджика "Вогник"



1 кг помидлр,
1 кг перець болгарський солодкий (бажано червоний),
0.5 кг часнику,
1 пачка перець чилі (20 р.),
3 ст.л. солі,
100 р. сушений корінь петрушки.

Часник, помідори, перець болгарський перекрутити на м'ясорубці.(дрібна сітка). Додати перець чилі, сіль і подрібнений корінь петрушки, перемішати і залишити на добу постійно помішуючи. Розкласти в сухі, стерильні і охолоджені скляні банки, зберігати в холодильнику невизначений час.
Аджика "Вогник"






Смачна аджика



2 1/2 кг помідор*
1/2 кг яблук
1/2 кг солодкого перцю
1/2 кг моркви
150 г часнику
1 стакан рослинного масла
200 г цукру
1 склянку 9% оцту
2 ст.л. з "гіркою" солі
*вага всіх овочів вказаний в очищеному вигляді

Всі овочі пропустити через м'ясорубку, додати масло, цукор, оцет і сіль.
Змішати в каструлі і варити 2 години на середньому вогні без кришки.
Масу гарячої розкласти по банках, пропастеризовать і закатати.
Смачна аджика
Смачна аджика
Смачна аджика
Смачна аджика
Смачна аджика
Смачна аджика
Смачна аджика

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика