середа, 8 січня 2014 р.

Класичний бісквіт

Класичний бісквіт



Інгредієнти:
- 1 склянка цукру,
- 1 склянка борошна,
- 4 яйця
- ванілін на кінчику ножа

Приготування:

Відокремлюємо білки від жовтків. Починаємо збивати білки на найменшій швидкості міксера. Повільно, по одній ложці додаємо всипаємо цукор і ваніль.

Коли білкова маса стане білою і досить щільною, так само по ложці додаємо жовтки, продовжуючи збивати.

Прибираємо міксер і починаємо просіяти в миску з білками борошно, обережно вимішуючи ложкою у напрямку знизу вгору.

Готове тісто виливаємо у змащену маслом форму і відправляємо в розігріту до 190-200 градусів духовку на 20-25 хвилин.

Головне правило при випічці бісквіта - не відкривати дверцята духовки - інакше опаде. Я своїм домочадцям наказала ще й не топати на кухні і не розмовляти голосно. Коли підійде час, виймаємо форму і перевертаємо бісквіт на тарілку (ґрати, рушник) і даємо охолонути.

При дотриманні всіх правил бісквіт виходить високим і дуже повітряним. Він може стати чудовою основою для тортів. Даний екземпляр був знищений з чаєм без якої б то ні було просочення.

І вам удачі і приємного апетиту!
Класичний бісквіт
Класичний бісквіт
Класичний бісквіт
Класичний бісквіт
Класичний бісквіт



Бісквіт простий на лимонад



Інгредієнти:
-Яйця - 4 шт
-Цукор - 1,5 склянки
-Цукор ванільний - 1 пакет
-Лимонад (будь-який) - 1 склянка
-Рослинна олія - 1 стакан
-Борошно - 3 склянки
-Розпушувач - 10 г

Головний секрет цього бісквіта - лимонад. Він повинен бути з газом. Лимонад, постояв відкритий, без газу, не підійде.
Яйця, цукор, ванільний цукор збити міксером. Продовжуючи збивати, влити рослинне масло, відразу після влити лимонад. Висипати частинами борошно з розпушувачем , перемішати міксером. Тісто вийде рідким, як сметана.
Вилити тісто в чашу мультиварки. Виставити час випічки 65 хвилин. Після сигналу додати ще 65 хвилин.
По закінченні випічки вимкнути підігрів і залишити остигати бісквіт ще на 20 хвилин.
Потім перевернути чашу мультиварки на підставки (див. фото), можна на чайні чашки, і залишити бісквіт в такому підвішеному стані до повного охолодження.
В духовій шафі бісквіт простий випікається як завжди - при температурі 180 градусів приблизно 25-30 хвилин. Форма повинна бути висока, тому що бісквіт дуже піднімається.
По закінченні випічки залишити бісквіт у вимкненому духовій шафі на 20 хвилин.
Перевернути форму з бісквітом на підставки і остаточно остудити його.
Бісквіт виходить дуже високий (у мене - 12 см), пухнастий, з ароматом груші (у мене був лимонад з грушею).

#випічка@cooklove
Бісквіт простий на лимонад






Медовий бісквіт



Дуже смачний ніжний бісквіт, в міру пахне медом, тане в роті! Відмінно піднімається, не обпадає, ні шапки, і максимально простий в приготуванні!

Інгредієнти:

- яйця 6 шт,
- цукор 160 гр,
- мед 2 ст л,
- борошно 190 гр.

Приготування:

Збиваємо яйця, цукор і мед до щільної білої маси. Не менше 10 хвилин.
В обсязі має збільшитися в 4 рази приблизно!
Потім акуратно додаємо борошно і перемішати знизу вгору. Випікати при Т 170-180С.
Готовність визначаємо шпажкою. Охолодити у формі!

- Альтернативний спосіб приготування: -

Збиваємо яйця, цукор і мед до щільної білої маси. Не менше 10 хвилин. В обсязі має збільшитися в 4 рази приблизно! Потім акуратно додаємо борошно і перемішати знизу вгору.

Тісто вилити у форму, застелену папером для випічки. Не забудьте прямо перед випічкою крутонути в яку-небудь сторону пару разів (щоб поверхня була рівною). Випікати в розігрітій до 170-180С духовці. Готовність визначаємо шпажкою. Охолодити у формі!

Потім проводимо ножем уздовж стінок і викладаємо бісквіт на стіл. Розрізати корж на 3 частини. Перемазати шкіри вареним згущеним молоком (можна згущене молоко збити з вершковим маслом (150 г) або зі сметаною).
Верхній корж не треба мазати кремом. Його заллємо шоколадною глазур'ю і в центр насыпем трохи горіхів. Чекати просочення не потрібно, можна їсти відразу.

#КИ_Выпечка



КЛАСИЧНИЙ БІСКВІТ



Інгредієнти:

180 г цукру
150 г борошна
4 яйця
1 ч.л. ванільного цукру або щіпка ваніліну

Відокремлюємо білки від жовтків.

Починаємо збивати білки на найменшій швидкості міксера. Повільно, по одній ложці додаємо всипаємо цукор і ваніль. Збиваємо до жорстких піків.

Коли білкова маса стане білою і досить щільною, так само по ложці додаємо жовтки, продовжуючи збивати.

Прибираємо міксер і починаємо просіяти в миску з білками борошно, обережно вимішуючи ложкою у напрямку знизу вгору.

Готове тісто виливаємо у форму (для мене ідеально 21-23 см, так бісквіт виходить більш високим). Дно бажано застелити кружечком з пергаментного паперу. Бортики не змащувати.

Відправляємо бісквіт в розігріту до 190-200 градусів духовку на 20-25 хвилин.

Головне правило при випічці бісквіта - не відкривати дверцята духовки - інакше опаде. Я своїм домочадцям наказала ще й не топати на кухні і не розмовляти голосно. Коли підійде час, виймаємо форму і перевертаємо бісквіт на тарілку (ґрати, рушник) і даємо охолонути.

При дотриманні всіх правил бісквіт виходить високим і дуже повітряним. Він може стати чудовою основою для тортів, тістечок і десертів.

Якщо вказану кількість продуктів піч у формі діаметром 21 см, бісквіт легко розрізається на 3 досить пристойних коржа.






Швидкий бісквіт до сніданку



Інгредієнти:

- 1 яйце збити
- 3 ст.л. цукру
- 3 ч.л. какао
- 3 ст.л. борошна
- трохи розпушувача
- 3 год..л. раст.масла
- 2 ст.л. молока

Приготування:

1. Змішати всі інгредієнти для тіста. Воно повинно вийти рідке.
2. В невелику чашку або відповідну форму викласти порізане дрібними кубиками маленьке яблучко (можна інші фрукти-ягоди).
3. Залити зверху тісто і в мікрохвильовку на 3 хв. на макс.потужність.
4. Подавати у формі (чашці) на сніданок до чаю-кави
Швидкий бісквіт до сніданку

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика