неділя, 13 жовтня 2013 р.

Ківі-авокадо смузі з лаймом і медом

Ківі-авокадо смузі з лаймом і медом



Інгредієнти:
половина великого стиглого авокадо
2 ківі
1/8 склянки + 1 столова ложка соку лайма
1/8-1/4 склянки фруктового соку або мигдального молока - достатньо тієї кількості, при якому блендер буде збивати
1-2 столові ложки меду (за смаком)
лід

Приготування:
Для початку вилийте в чашу для блендера рідина, потім фрукти і лід. Почніть збивати на низькій скороски, поступово збільшуючи до максимальної. Збийте до однорідної кремоподібної маси.

#напитки@bon.appetit
Ківі-авокадо смузі з лаймом і медом
Ківі-авокадо смузі з лаймом і медом
Ківі-авокадо смузі з лаймом і медом
Ківі-авокадо смузі з лаймом і медом
Ківі-авокадо смузі з лаймом і медом
Ківі-авокадо смузі з лаймом і медом
Ківі-авокадо смузі з лаймом і медом
Ківі-авокадо смузі з лаймом і медом



Стейк з тунця під сальсою з ківі та авокадо



Інгредієнти:
1 стейк з тунця 125-150 г
1 ківі
1 авокадо
2 пучок зеленого цибулі
4-5 листків м'яти
невеликий пучок петрушки
1/2 чайної ложки нарізаного свіжого розмарину
сік половини лайма
1 столова ложка білого винного оцту
1/2 чайної ложки меду
сіль, перець
нарізану кокос (додатково для прикраси)

Приготування:
Очистіть і дрібно наріжте ківі та авокадо. Викладіть в миску. Дрібно нарубаєте цибулю, м'яту, петрушку і розмарин і також додайте в миску. В окремій ємності змішайте оцет, сік лайма, мед, сіль і перець (за смаком). Перемішайте і заправте цією сумішшю ківі та авокадо. Збийте блендером і залиште на час. Нагрійте гриль чи чавунну сковороду. Натріть стейк оливковою олією, сіллю і перцем. На розпечену сковороду викладіть стейк і обсмажте з обох боків до золотистої скоринки (1-2 хвилини на бік). Дивіться не перетримайте, тому по краях стейк повинен залишатися трохи сируватим. Викладіть тунець на тарілку, зверху - сальса. Прикрасьте кокосом. Подавайте негайно.

#горячее@bon.appetit
#рыба@bon.appetit
Стейк з тунця під сальсою з ківі та авокадо
Стейк з тунця під сальсою з ківі та авокадо
Стейк з тунця під сальсою з ківі та авокадо






Севіче з червоної риби і авокадо



Інгредієнти:
300 гр філе червоної риби
1 авокадо, нарізаний кубиками
1 червоний солодкий перець
1 манго
1 цибулина, фіолетова
листя кінзи по-смаку
для маринаду:
сік і цедра половини лимона лимона
6 ст. ложок оливкової олії
1/3 склянки міріна
1/3 склянки рисового оцту
2 ч. ложки натертого на дрібній тертці свіжого імбиру
сіль, перець по-смаку

Як приготувати:
Ріжемо рибу, манго, цибулю, солодкий перець кубиками розміром приблизно в сантиметр,
змішуємо з дрібнонарізаною кінзою. Змішуємо всі інгредієнти для маринаду, заправляємо рибу з овочами-фруктами, зеленню і залишаємо хвилин на десять.
В окремому посуді запаравляем авокадо половиною лимонного соку, сіллю,перцем
і приступаємо до оформлення страви. На тарілку ставимо спеціальне кільце, на дно тарілки викладаємо шар авокадо. Зверху рибну суміш, прикрашаємо червоною ікрою.

#закуски@bon.appetit
Севіче з червоної риби і авокадо



Креветочний бургер з манго і авокадо



Інгредієнти:

Креветки салатні - 300 г
Хліб білий - 100 г
Борошно пшеничне - 2 ст. л.
Селера - 1 шт
Кінза - 50 г
Кунжут білий - 30 г
Оливкова олія - 20 г
Цільнозернові Булочки - 6 шт
Салат айсберг - 100 г
Манго - 1 шт
Авокадо - 1 шт
Йогурт натуральний - 100 г
Соєвий соус - 20 р

Приготування:

Білий хліб подрібнити в дрібну крихту. Кінзу дрібно нарізати і додати до хліба. Креветки покласти в блендер і подрібнити. Селеру натерти на тертці і додати до фаршу. Додати натуральний йогурт, соєвий соус, мелений перець і борошно. Перемішати. Кунжут висипати на обробній дошці. Зліпити котлети, змочити в кунжуті і викласти на сковороду з оливковою олією. Булочки розрізати навпіл. На булочку викласти креветочную котлету, закрити 2й булочкою і поставити в гарячу духовку на 5 хвилин при температурі 180 градусів. Нарізати салат айсберг, манго і авокадо. Викласти салат і овочі-фрукти на котлету. Закрити другою частиною булочки і подавати! Приємного апетиту!

Автор рецепта - Олександра Дубова






Заправка для цезаря з авокадо



Інгредієнти:
Майонез - ¼ склянки
Стиглий авокадо - 1 шт
Сік 1 лимона
Часник - 1 зубчик
Сіль і перець
Оливкова олія

Приготування:
У блендері збийте до однорідної маси дрібно нарізаний авокадо, майонех, сік лимона, видавлений часник, сіль і перець. За бажанням додайте трохи оливкової олії для досягнення бажаної кондиції і перемішайте.

#соусы@bon.appetit
Заправка для цезаря з авокадо
Заправка для цезаря з авокадо
Заправка для цезаря з авокадо
Заправка для цезаря з авокадо
Заправка для цезаря з авокадо
Заправка для цезаря з авокадо
Заправка для цезаря з авокадо
Заправка для цезаря з авокадо

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика