понеділок, 14 жовтня 2013 р.

Який же Новий рік без неї:)

Який же Новий рік без неї:)


Морква по-корейськи

Інгредієнти:
морква - 500 г,
цибуля ріпчаста - 1 шт,
часник - 2-3 зубчики,
рослинна олія - 50-60 мл,
оцет 9% - 1,5-2 столових ложки,
коріандр - 1/4 чайної ложки,
червоний гострий мелений перець,
чорний мелений перець,
цукор - щіпка,
сольМорковку натерти на тертці(спеціальної)посолити і пом'яти добре, нехай постоїть, потім віджати але не дуже сильно(сік непотрібний) у моркву додати цукор трохи, кінзу, часник, оцет, запашний перець все за смаком. Масло расскалить туди цибулю(нарізати кубиками) і вимикаємо і туди-ж червоний перець горкий і цю масу гарячої вливаємо в морковчу все добре перемішуємо і залишаємо настаеваться кілька годин.
Який же Новий рік без неї:)



Сендвіч мого дитинства :)

Сендвіч мого дитинства :)



Дуже смачні "Чаклуни" :)



Інгредієнти на 4-6 порцій:

1 кг картоплі
0,5 кг фаршу (я беру свинину навпіл з яловичиною)
1 велика цибулина
сіль, перець, кмин мелений за смаком

Приготування:

1. Картоплю тремо на тертці або подрібнюємо у блендері разом з половинкою цибулини. Солимо за смаком, кладемо в сітчастий друшляк, щоб стекла зайва рідина. Якщо в друшляку великі отвори, застеляємо його марлею.
2. Отримана маса повинна зберігати форму при ліпленні чаклунів.
3. Залишився цибулю дрібно рубаємо і змішуємо його з фаршем. Додаємо сіль, перець і кмин, гарненько перемішуємо.
4. Беремо шматочок картоплі і робимо з нього корж. У середину кладемо шматочок фаршу і акуратно загортаємо його в картопляну масу.
5. У сковороді на вогні трохи слабкіше середнього розігріваємо 2 ст.л. рослинного масла. Кладемо чаклуни і смажимо до готовності, приблизно по 10 хвилин з кожного боку.
Дуже смачні "Чаклуни" :)






Дуже смачні "Чаклуни" :)



Інгредієнти на 4-6 порцій:

1 кг картоплі
0,5 кг фаршу (я беру свинину навпіл з яловичиною)
1 велика цибулина
сіль, перець, кмин мелений за смаком

Приготування:

1. Картоплю тремо на тертці або подрібнюємо у блендері разом з половинкою цибулини. Солимо за смаком, кладемо в сітчастий друшляк, щоб стекла зайва рідина. Якщо в друшляку великі отвори, застеляємо його марлею.
2. Отримана маса повинна зберігати форму при ліпленні чаклунів.
3. Залишився цибулю дрібно рубаємо і змішуємо його з фаршем. Додаємо сіль, перець і кмин, гарненько перемішуємо.
4. Беремо шматочок картоплі і робимо з нього корж. У середину кладемо шматочок фаршу і акуратно загортаємо його в картопляну масу.
5. У сковороді на вогні трохи слабкіше середнього розігріваємо 2 ст.л. рослинного масла. Кладемо чаклуни і смажимо до готовності, приблизно по 10 хвилин з кожного боку.
Дуже смачні "Чаклуни" :)



ТВОРОЖНИК легкий...:)



Інгредієнти:
· 3 яйця
· 500 гр. сиру
· 250 гр. сметани
· 1 ст. цукру
· 2 ст.л. крохмалю
· ванілін
· цедра 1 апельсина

Приготування

Все гранично просто, увімкніть духовку і прогрійте її до 180 градусів, інгредієнти всі за списком складіть у ємність, включіть міксер і просто все змішайте протягом хвилинок 3-4. Далі візьміть форму невеликого діаметра 20-22 см, змастіть маслом або ж просто устелите пекарської папером, вилийте отриману суміш і поставте випікатися хвилин на 40-50, якщо серединка буде трохи деренчливий виду не варто переживати, коли творожник охолоне все чудово схопиться.

Остудити неодмінно, так як той самий смачний смак цього виробу в гарячому вигляді неможливий . Цедру апельсина можна замінити на сухофрукти, свіжі фрукти, горіхи.

А ще все це справа можна випікати на основі з тіста, ну, як у чизкейках, порубали печиво з маслом, виклали дно, залили зверху сирну красу, випекли.

Приємного апетиту:)
ТВОРОЖНИК легкий...:)






У ципочек паті :)

У ципочек паті :)



Баклажаниус :)



Інгредієнти:

5-ь баклажанів,
3-й відварених курячих філе,
4-5 помідорів,
3-4 огірка,
упаковка глив,
200 гр. сиру,
3-4 зубчики часнику,
пучок кропу,
майонез,
рослинна олія,
сіль, перець.

Приготування:

баклажани ріжемо уздовж тонкими скибочками, солимо і залишаємо
гливи ріжемо
обсмажуємо і солимо ,курочку ріжемо кубиками ,помідори і огірки теж кубиками ,сир на тертці ,для соусу в майонез додаємо рубаний кріп і видавлюємо часник
скибочки баклажанів обсмажуємо на рослинному маслі
потім беремо глибоку миску і устеляємо її скибочками баклажанів ,змащуємо соусом ,потім огірки ,знову баклажани ,змастимо соусом
за таким принципом укладаємо всі верстви
далі:
курка, баклажани, соус
сир, баклажани, соус,
помідори ,баклажани, соус
гливи
потім закриваємо всі баклажанами
ставимо в холодильник на ніч
вранці перевертаємо на тарілку ,акуратно знімаємо миску.
Баклажаниус :)






Радує і око і шлунок:)

Радує і око і шлунок:)



Банан в сирку :)


200 ккал
Готуються в духовці - хрустка скоринка, а всередині м'яке, ароматне бананове пюре.
Рецепт:
сир нежирний-100 г
великий стиглий банан 1 шт
виноград 5 великих штук
родзинки 2 ст ложки
яйце 1
борошно гречана 2 ст ложки
розпушувач тіста 1 щіпка
ванілін за смаком
Банан поки залишаємо в шкірці, робимо для нього "шубку" з усіх інгредієнтів: блендаре мельчим сир з виноградом, родзинками, яєчним білком, в кінці додаємо борошно, ванілін, розпушувач. Повинна вийти густа сирна маса, трохи прилипающая до рук, (це не страшно). Банан очищаємо, ріжемо на кружечки приблизно 1 див.
Духовка вже розігріта до 180 градусів, листочок підготовлений ( якщо потрібно змащуємо маслом, або пекарська папір, або килимок силіконовий, мені особисто дуже подобається третій варіант).
Далі найцікавіше: беремо бананчик, злегка його применаем в кулачку, але не сильно, як би укругляя його, далі беремо трохи сирної маси і загортаємо в неї банан, для додання рівності як би скачуємо кульку. Так з усіма часточками.
Випікаємо 15 хв, дістаємо і змащуємо з усіх боків жовтком і ще на 5-7 хв.
Готове!
Бананового апетиту! :)
Банан в сирку :)

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика