середа, 30 жовтня 2013 р.

Млинці ″Царські″

Млинці ″Царські″



Інгредієнти:
Молоко 0.4 л
Борошно - 240 г
Яйце куряче - 2 шт
Сметана -100 г
Ікра червона

Приготування:

Яйця з допомогою віночка змішати з половиною холодного молока і, не перестаючи збивати, всипати просіяне борошно.

Добре вимішене тісто розвести її молоком до консистенції рідкої сметани. Сіль і цукор не додаємо - від цукру горять, а сіль не завжди підходить.

Випікати тоненькі млинці. Скласти хаотично, додати жирної сметани і ікри.
Млинці ″Царські″



"Самі тоненькі млинці"



Інгредієнти:

- 350 мл молока
- 10 ст.л. борошна
- 3 яйця
- 2 ст.л. фруктози (можна замінити цукром, краще тростинним)
- щіпка розпушувача
- щіпка солі
- пакетик ваніліну 1,5 г
- 1 ст.л. оливкової олії

Приготування:

1. У великій мисці змішуємо спочатку всі сухі інгредієнти і яйця.
2. Додаємо гаряче молоко, збиваємо, додаємо масло, знову як слід збиваємо.
3. Розігріту сковороду змащуємо оливковою олією і виливаємо на неї полполовничка суміші. Не потрібно брати дуже багато! Сковорідка повинна бути вкрита тоненьким шаром, тоді буде смачно. Смажимо хвилину з одного боку і півхвилинки з іншого.
4. Подавати млинці можна з ягідним соусом, смаженими фруктами, морозивом або маскарпоне, що дуже і дуже смачно.
"Самі тоненькі млинці"



Млинці з конфітюром



Інгредієнти:
* борошно пшеничне - 1 1/2 склянки
* вода - 1/2 л
* масло рослинне - 5 ст. ложок
* конфітюр полуничний - 2 ст. ложки
* цукор - 1-2 ч. ложки
* сіль і сода харчова - на кінчику ножа

Спосіб приготування:
Розчиніть у воді сіль, цукор, всипте борошно і замісіть рідке тісто. Додайте соду, масло і перемішайте. Випікайте млинці на добре розігрітій і змащеній олією сковороді. Готові млинчики змастіть конфітюром і скрутіть трубочкою
Млинці з конфітюром






Ананасові «млинці»



Інгредієнти:
1 стиглий ананас; 100гр коричневого цукру; 2 ст.л. сметани; 2 ст.л. м'якого сиру; 2 ч.л. ванільного цукру; 300 гр консервованих фруктів; 150 г свіжих ягід; 1 пучок м'яти.

З ананаса зрізаємо верхівку і дно, ставимо його вертикально і ножем видаляємо шкірку. М'якоть нарізаємо тонкими кружальцями. Кладемо гуртки в глибоку форму.

Всипаємо цукор в маленьку каструлю. Заливаємо 200 мл води і повільно доводимо до кипіння. Знімаємо з вогню, додаємо 1 ч.л. ванільного цукру і більшу частину м'яти разом з гілочками.

Сироп перемішуємо і заливаємо їм гуртки ананаса. Форму накриваємо і ставимо в холодильник на 10 годин.

На наступний день готуємо начинку. Збиваємо сир зі сметаною і залишилися ванільним цукром.

Консервовані фрукти відкидаємо на друшляк, Даємо рідини стекти. Нарізаємо маленькими шматочками. Свіжі ягоди промиваємо, обсушуємо.

Акуратно кладемо на кожну тарілку по 2 гуртки ананаса. В центр викладаємо по 2 ч.л. сирної начинки, ягоди і шматочки консервованих фруктів. Кладемо зверху ще 3 скибочки ананаса так, щоб начинка була закрита. Щільно притискаємо пальцями краю. Прикрашаємо «млинці» ягодами, фруктами і залишилися листочками м'яти.
Ананасові «млинці»



Ажурні млинці



1яйцо
1 ст. ложка цукор
1ст. ложка сухого молока
1 ст. ложка рослинного масла
100-150 мл. води
розпушувач на кінчику ножа
2-3 ложки борошна

Всі продукти збити,
вилити в спеціальну пляшку,
на гарячу сковороду наливати візерунками.
Сіточкою, навскоси або просто колами
Налила в цю пляшечку
І на сковороді зробити візерунки, які в голову прийшли.
Можна сіточкою, можна навскоси
Можна колами
Ажурні млинці
Ажурні млинці
Ажурні млинці
Ажурні млинці
Ажурні млинці
Ажурні млинці
Ажурні млинці
Ажурні млинці
Ажурні млинці






Шпинатні млинці з начинкою



Інгредієнти:
Для тіста:
300-400 мл молока
0,5 пак. (220 гр.) морозива шпинату
11 ст.л. борошна
1 щіпка солі
2 зубки часнику
1 щіпка чорного меленого перцю
3 яйця
2-3 ст.л. рослинного масла
Для начинки:
м'ясо
суміш трав для мексиканської кухні
морожені овочі
Шпинатні млинці з начинкою
Шпинатні млинці з начинкою
Шпинатні млинці з начинкою
Шпинатні млинці з начинкою
Шпинатні млинці з начинкою
Шпинатні млинці з начинкою

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика