пʼятниця, 11 жовтня 2013 р.

Заварні млинці на кефірі

Заварні млинці на кефірі



Інгредієнти:

2 ст. кефіру (краще брати не жирний)
2 ст. борошна
2 яйця
1/2 ч. л. соди
2-3 ст. л. рослинного масла
сіль, цукор за смаком

Приготування:

Кефір, яйця, борошно, сіль, цукор перемішати, злегка збити віночком.
У склянку окропу кинути 1/2 ч. л. соди, швидко розмішати і вилити в тісто, перемішати,
дати постояти 5 хв.
Додати 2-3 ст. л. рослинного масла, перемішати
і смажити млинці))
Теж тонкі і дуже дірчасті млинці виходять) За рецепт дякую Марфуша)
Обов'язково піч на дуже розпеченій сковороді і тоді дірочок буде значно більше)

#десерти@cooklove
Заварні млинці на кефірі
Заварні млинці на кефірі



Американські млинці панкейкі



Я давно хотіла спробувати приготувати ці красиві, апетитні млинчики. Це універсальний рецепт, такі панкейкі можна подавати з будь-яким соусом або варенням, особливо смачно з кленовим сиропом або свіжим медом.

Склад:

180 г борошна
1 яйце
2 ст.л. цукру
200 мл молока
2 ч.л. розпушувача
0, 5 ч.л. солі
3 ст.л. рослинного масла
Борошно змішуємо з цукром, сіллю і розпушувачем.

В окремій мисці змішуємо яйце, рослинне масло і молоко.

Потім додаємо борошняну суміш до рідкої і ретельно перемішуємо.

Розігріваємо тефлонову сковороду (масло не потрібно), викладаємо 1 - 2 ст.л. тесту і обсмажуємо панкейкі з двох сторін.






Заварні млинці на кефірі



Інгредієнти :
2 ст. кефіру (1%)
2 ст. борошна
2 середніх яйця
1/2 ч. л. соди
2 ст. л. рослинної олії
сіль, цукор за смаком

Спосіб приготування:
Кефір, яйця, борошно, сіль, цукор перемішати, злегка збити віночком. У склянку окропу додати 1/2 ч. л. соди, швидко розмішати і вилити в тісто, перемішати, дати постояти 5 хв. Додати 2-3 ст. л. рослинного масла, перемішати і смажити млинці)) Теж тонкі і дуже дірчасті млинці виходять) Обов'язково піч на ООООЧЕНЬ розпеченій сковороді .



Заварні млинці на кефірі



Інгредієнти:
- 2 ст. кефіру (краще брати не жирний)
- 2 ст. борошна
- 2 яйця
- 1/2 ч.л. соди
- 2-3 ст.л. рослинного масла
- сіль, цукор за смаком

Приготування:
1. Кефір, яйця, борошно, сіль, цукор перемішати, злегка збити віночком.
2. У склянку окропу кинути 1/2 ч.л. соди, швидко розмішати і вилити в тісто, перемішати, дати постояти 5 хв.
3. Додати 2-3 ст.л. рослинного масла, перемішати і смажити млинці.






Млинці з сиром



Інгредієнти:
Млинці:
Вода - 1 стакан
Молоко - ¾ склянки
Яйце - 3 шт
Вершкове масло - 5 столових ложки
Сіль - ½ чайної ложки
Борошно - 1,5 склянки
Начинка:
Сир - 450 г
Рікотта - 425 г
Яйце - 1 шт
Ванілін - 1 чайна ложка
Цедра - 2 чайних ложки
Цукор - 2 столових ложки

Приготування:
Всі інгредієнти для млинців збийте і замісіть тісто. Поставте в холодильник на годину, а потім обсмажте тонкі млинці на сковороді.
Начинка. Сир з рікоттою викладіть в друшляк і підвісьте на 1,5 -2 години, придавлюючи періодично. Потім всі інгредієнти для начинки збийте в блендері.
Начиніть млинці сирною масою і загорніть їх. Обсмажте млинці до золотистої скоринки з обох сторін. Прикрасьте полуницею і подавайте з полуничним варенням.
Млинці з сиром
Млинці з сиром
Млинці з сиром
Млинці з сиром
Млинці з сиром
Млинці з сиром
Млинці з сиром
Млинці з сиром



Млинці "Зебра"



Інгредієнти:

1,5-2 склянки борошна,
0,5 літра молока
3-4 яйця.
цукор 1 ст.л.,
рослинна олія 1 ст.л.
щіпка солі.

Приготування:

Змішати інгредієнти для млинцевого тесту. Відлити трохи тіста (у мірний стакан), додати порошок какао і трохи цукру. Як тільки біле тісто вилити на сковороду, зверху виливаємо через "носик" темне тісто будь-яким візерунком, перевертаємо млинець і обсмажуємо. Начинка може бути будь-якою, за вашим бажанням.


#закуски@cooklove
Млинці "Зебра"






Заварні млинці на кефірі



Інгредієнти:

кефір (1% жирності) 350 мл
окріп 250 мл
борошно 250 г
яйце 3 шт.
сіль 0,5 ч. л.
цукор 1 ст. л.
сода 0,5 ч.л.
рослинна олія 3 ст. л. (в тісто)
сирний сир з зеленню (для начинки)

Приготування:

Збити яйця з сіллю і цукром.
Не перестаючи збивати, вливаємо киплячу воду. Яйця не згортаються. Обсяг сильно збільшиться, так що посуд візьміть побільше.
Соду погасити в кефірі. Потім в заварную суміш поступово додаємо борошно і кефір із содою. Тісто має бути досить рідке, як рослинна олія. Якщо густовато, можна додати окріп. У готове тісто додати 3 ст. л. масла.
Випікати млинці на сильному вогні, змащуючи маслом сковороду. Наливаємо тоненько.

Додаємо начинки для млинців за бажанням. У цьому рецепті - сир.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика