субота, 26 жовтня 2013 р.

Готуємо ківі в шоколадній глазурі

Готуємо ківі в шоколадній глазурі



Для цього вам знадобиться:

1. Ківі очистити і порізати кружальцями толшиной 2 - 2.5 див. В кожен шматочок вставити паличку від ескімо. Прибрати в морзильник.

2. Шоколад поламати на шматочки і розтопити на водяній бані, додавши масло і молоко. Охолодити до кімнатної температури.

3. Кожен скибочку ківі на паличці занурити в шоколадну глазур і прибрати в морозилку до застигання.

4. Насолоджуємося десертом!
Готуємо ківі в шоколадній глазурі



Полуничний коктейль в шоколадній глазурі



Інгредієнти:

Полуниця - 3,5 склянки
Ванільне морозиво - 2 склянки
Шоколадна глазур:
Вершкове масло - 70 г
Молочний шоколад - 80-100 г
Какао-порошок - 1/4 склянки

Приготування:

Розтопіть вершкове масло в мікрохвильовій печі. Шоколад дрібно наламайте або нарубаєте і змішайте з маслом так, щоб він розтопився. При необхідності знову поставте в мікрохвильовку для цього. Додайте какао і перемішайте до однорідної маси.
У блендері збийте полуницю з морозивом. При необхідності влийте трохи молока. Перелийте в келих і перед подачею залийте глазур'ю. Прикрасити полуницею.
Полуничний коктейль в шоколадній глазурі



Ванільні палички з шоколадною глазур'ю



Інгредієнти:
Борошно пшеничне 150 гр;
Крохмаль 75 гр;
Масло вершкове 180 гр;
Цукрова пудра 50 гр;
Ваніль 0.5 ч.л;
Шоколад 100 гр;
Сіль 1 щіпка;

В чашу кухонного комбайна насипати борошно, крохмаль, цукрову пудру, ваніль, сіль і розм'якшене вершкове масло. Ретельно перемішати, замісити тісто.

З тіста руками сформувати печиво-палички (7-8 см в довжину). Викласти їх на деко, застелене пергаментом.

Печиво випікати протягом 12-15 хвилин при 180 градусах. Повністю остудити, полити розтопленим шоколадом. Дати глазурі застигнути.
Ванільні палички з шоколадною глазур'ю






Азу М'ясне



Інгредієнти:

М'ясо яловичина, свинина і навіть курка (будь-яке)
150 гр. маринованого огірка або соленного
150 гр. Помідори або томатна паста
100 гр. моркви
Велика головка цибулі ріпчастої.
3 зубчики часнику
Перець, лаврове листя, приправа для м'яса.

Приготування:

М'ясо нарізаю поздовжніми шматочками, кидаю в розігріту сковороду і смажу. Поки м'ясо смажиться. Тим часом чищу овочі, кладу в міні комбайн цибулю і огірки разом всі шаткую. У подрумяненное м'ясо додаю цибулю і огірок, потім нашатковану моркву, томати. Якщо з томатів вийшло мало соусу, додати кип'яченої води, змішаної з невеликою кількістю борошна. Зменшити вогонь і ще трохи загасити
Коли азу майже готове, приправляємо часником, перцем, лавровим листом, щіпку приправи. На гарнір я люблю макарони або спагетті, бо макаронні вироби добре поєднуються з томатами.
Азу М'ясне



Азу по-татарськи



Інгредієнти:

- м'ясо - 500 г,
- цибуля ріпчаста - 1-2 шт,
- огірки солоні - 1-2 шт,
- картопля - 6-8 шт,
- часник - 1-2 часточки,
- томатна паста чи кетчуп - 1-2 ст. л,
-лавровий лист,
- сіль,
- перець

Приготування:

М'ясо промити, нарізати соломкою і злегка обсмажити в казані в розігрітому рослинному маслі.
Додати порізану тонкими півкільцями цибулю і обсмажувати м'ясо c цибулею до м'якості цибулі.
Додати томатну пасту, дрібно порізані або терті на крупній тертці огірки і трохи води або бульйону і тушкувати під кришкою до готовності м'яса.
В окремій сковороді обсмажити нарізаний соломкою картоплю.
Коли картопля буде майже готова, перекласти його в казан c тушкованим м'ясом, додати сіль, перець, лавровий лист і пропущений через чесноковыжималку або дрібно порізаний часник.
Обережно перемішати і тушкувати картопля c м'ясом до готовності.
Азу по-татарськи






Вершкова глазур



Інгредієнти:
Вершковий сир - 225 г
Вершкове масло - 100 г
Ванілін - 1 чайна ложка
Цукрова пудра - 450 г
Вершкова глазур
Ванілін, сир і масло змішайте.
Вершкова глазур
Збийте в комбайні
Вершкова глазур
Просійте цукрову пудру
Вершкова глазур
Просійте цукрову пудру
Вершкова глазур
Перемішуйте глазур, додаючи по 1 ложці цукру.
Вершкова глазур
Збийте
Вершкова глазур
Можна використовувати як глазур для бісквіта.



Азу М'ясне



Інгредієнти:

М'ясо яловичина, свинина і навіть курка (будь-яке)
150 гр. маринованого огірка або соленного
150 гр. Помідори або томатна паста
100 гр. моркви
Велика головка цибулі ріпчастої.
3 зубчики часнику
Перець, лаврове листя, приправа для м'яса.

Приготування:

М'ясо нарізаю поздовжніми шматочками, кидаю в розігріту сковороду і смажу. Поки м'ясо смажиться. Тим часом чищу овочі, кладу в міні комбайн цибулю і огірки разом всі шаткую. У подрумяненное м'ясо додаю цибулю і огірок, потім нашатковану моркву, томати. Якщо з томатів вийшло мало соусу, додати кип'яченої води, змішаної з невеликою кількістю борошна. Зменшити вогонь і ще трохи загасити
Коли азу майже готове, приправляємо часником, перцем, лавровим листом, щіпку приправи. На гарнір я люблю макарони або спагетті, бо макаронні вироби добре поєднуються з томатами.
Азу М'ясне

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика