середа, 2 жовтня 2013 р.

Зі смаком:)

Зі смаком:)

Зі смаком:)



Люблю,коли зі смаком:)

Люблю,коли зі смаком:)



Дай ковбаску :)

Дай ковбаску :)



Порція вітамінів:)

Порція вітамінів:)
Порція вітамінів:)
Порція вітамінів:)
Порція вітамінів:)
Порція вітамінів:)
Порція вітамінів:)






Дуже смачно:)




Подобається така:)

Подобається така:)






Смачні печеньки:)




Баклажаниус :)



Інгредієнти:

5-ь баклажанів,
3-й відварених курячих філе,
4-5 помідорів,
3-4 огірка,
упаковка глив,
200 гр. сиру,
3-4 зубчики часнику,
пучок кропу,
майонез,
рослинна олія,
сіль, перець.

Приготування:

баклажани ріжемо уздовж тонкими скибочками, солимо і залишаємо
гливи ріжемо
обсмажуємо і солимо ,курочку ріжемо кубиками ,помідори і огірки теж кубиками ,сир на тертці ,для соусу в майонез додаємо рубаний кріп і видавлюємо часник
скибочки баклажанів обсмажуємо на рослинному маслі
потім беремо глибоку миску і устеляємо її скибочками баклажанів ,змащуємо соусом ,потім огірки ,знову баклажани ,змастимо соусом
за таким принципом укладаємо всі верстви
далі:
курка, баклажани, соус
сир, баклажани, соус,
помідори ,баклажани, соус
гливи
потім закриваємо всі баклажанами
ставимо в холодильник на ніч
вранці перевертаємо на тарілку ,акуратно знімаємо миску.
Баклажаниус :)






Для справжніх господинь:)

Для справжніх господинь:)



Ням-ням-ням:)

Ням-ням-ням:)
Ням-ням-ням:)
Ням-ням-ням:)
Ням-ням-ням:)
Ням-ням-ням:)
Ням-ням-ням:)






Холодненьке в таку спеку:)

Холодненьке в таку спеку:)
Холодненьке в таку спеку:)
Холодненьке в таку спеку:)
Холодненьке в таку спеку:)
Холодненьке в таку спеку:)
Холодненьке в таку спеку:)

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика