пʼятниця, 25 жовтня 2013 р.

Бісквітний тортик з безе [id86367880|]

Бісквітний тортик з безе [id86367880|]


тісто: 4 яйця ,1ст сах. піску , 1 склянка борошна ,розпушувач ,ванілін , 2 ст.л. какао , спекти , розділити на 2 коржа.
крем : 200гр. масла ,1б.вар. згущеного молока
безе покупне
викладати : бісквіт - крем - безе крем - бісквіт .
зверху можна прикрасити кремом і розтопленим шоколадом

Джерело: vk.com/vtarelke
Автор: Ірина Жуковська
Бісквітний тортик з безе [id86367880|]



Шоколадний бісквітний торт



Для приготування бісквітного торта вам потрібно:
Яйця - 6 штук
Борошно - 200 грам
Крохмаль картопляний - 60 грам
Цукор - 200 грам
Масло вершкове розм'якшене - 100 грам
Какао-порошок - 2 ст.ложки
Вино (будь-яке) - 40 гр
Трохи соди
Молоко - 1 стакан
Трохи ваніліну

Спосіб приготування:
В окремій ємності з'єднуємо просіяне борошно і картопляний крохмаль. Яйця (не всі, а тільки чотири штуки) розтираємо з цукром. Гасимо трохи соди оцтом і відправляємо в яєчну масу. Ретельно збиваємо міксером або блендером до міцної білої піни. Тепер вводимо борошно. Робимо це дуже акуратно невеликими порціями, ретельно перемішуючи, розбиваючи грудочки.
Отримане вливаємо тісто у форму для випічки. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Випікаємо бісквітну основу протягом 20-30 хвилин. Приступаємо до приготування крему. Два яйця збиваємо з цукром. Отриману масу перелити в каструлю і ставимо на плиту.
На повільному вогні доводимо суміш до кипіння, попередньо додавши в каструлю столову ложку борошна і стільки ж какао-порошку. Не відходимо від плити. Постійно інтенсивно помішуємо і доводимо суміш до кипіння. Готовий крем необхідно остудити. Бісквітну основу розрізаємо горизонтально на два рівних кола. Нижній акуратно скроплюємо вином.
Змащуємо тонким шаром крему і накриваємо верхньою половиною. Тепер приготуємо глазур. У сотейнику змішати молоко і какао в рівних частках. Додаємо рівну частку цукру. Ставимо на самий маленький вогонь. Коли глазур закипить, додаємо в сотейник м'яке вершкове масло.b Суміш повинна вийти однорідною. Змащуємо постигла глазур'ю верхній бісквітний корж торта. Щоб торт просочився, поставимо його на ніч у холодильник. Шоколадний бісквітний торт готовий. Приємного вам апетиту!
#Шустрий #Кухар #Рецепти #Кулінарія
Шоколадний бісквітний торт



Бісквітний торт[id50003762|]


Рецепт бісквіта.
Інгредієнти на один(!!!!!) корж :
борошно - 3 столові ложки
яйце - 3 шт.
оцет,сода
брикет сухого киселю (220 гр) - 1 шт.
панірувальні сухари.маргарин (обсипання форми для випікання)
----------------------------
Включаємо духовку на 200-220 градусів нехай прогрівається!
Готуємо форму змащуємо маргарином і обсипаємо панірувальними сухарями.
Білки відділяємо від жовтків.
Жовтки просто збиваємо (в окремому посуді)
Чайну ложку соди гасимо столовою ложкою 9% оцту (в окремому посуді)
Брикет киселя розім'яти,додати білки,збити до пишної однорідної маси (посуд повинна бути сухою,чистою,охолодженої)
Продовжуючи збивати акуратненько додаємо 3 ст. ложки борошна (по одній),жовтки і гашене соду.Долго збивати не можна,можуть осісти білки,тому як тільки маса стала однорідною так відразу виливаємо тісто в підготовлену форму і ставимо в духовку.
Випікаємо при температурі 200-220 градусів.
Якщо шар тіста у формі 25-40 мм, то 35-50 хв,
якщо 10 мм,10-20 хв.
Бісквіт обов'язково повинен охолонути у формі!!!
Коржі можна просочити сметаною, збитою з цукровою пудрою,йогуртом,сиропом з коньяком і т.д.
Кисіль можна купити різний - полуничний,чорничний,яблочный.Тогда і коржі будуть різного кольору-рожеві,жовті...
Начинка і прикраса - ваша фантазія!

Джерело: vk.com/vtarelke
Автор: Світлана Чаус
Бісквітний торт[id50003762|]






Бісквітний торт :)[id42133471|]


Рецепт:
бісквіт-5 яєць,1 ст.сахара,1,5 ст.муки
крем №1:500 грам персикового йогурту і 25 гр желатину,желатин залити водою,дати настоятися і розчинити на повільному вогні,влити в йогурт і почекати поки трохи загуснет,бісквіт розрізати,одну частину просочити(у мене просто сіром,вода+цукор)викласти в роз'ємну форму,зверху покласти нарізані консервовані персики,і викласти трохи загустілий йогурт,(я просто вилила,трохи потекло на боки,але це навіть добре)
крем №2:300 грам сиру,5 ложок цукру(на око робила),1 ст. сметани-прермешать блендером,25 грам желатину(попередньо розтопленого і охолодженого),дати трохи загуснути(7-10 хвилин у холодильнику)на йогурт кладемо шматок, що залишився бисквина(теж просоченого сиропом),зверху кладемо сирний крем-і в холодильник-т на годину,півтора,як всі затвердіє знімаємо боки з форми і прекладываем на страву-трьом шоколадку і у холодильник у мене на ночьНе судіть строго,це мій перший опыт.Приятного апетиту!!

Джерело: vk.com/vtarelke
Автор: Інна Синельник
Бісквітний торт :)[id42133471|]



Полуничний бісквітний торт



Інгредієнти:

Для бісквіта:
Яйце - 6 шт
Цукор - 1 склянка
Вода - ¼ склянки
Ванілін - 1 чайна ложка
Борошно - 1 склянка
Сіль - ¼ чайної ложки
Свіжа полуниця - 950 м (8-9 шт залиште для прикраси)
Нарізаний мигдаль - 2 склянки

Ромовий сироп:
Вода - 1 стакан
Цукор - 1 склянка
Ром - ¼ склянки
Збиті вершки:
Холодні жирні вершки - 3 склянки
Цукрова пудра - ½ склянки
Ванілін - 1 чайна ложка

Приготування:
В 2 різних мисках відокремте білки від жовтків. Збийте жовтки до густої світло-жовтої маси.
Поступово всипте цукор, додайте воду і ванілін, борошно.
В окремій мисці збийте білки з дрібкою солі до повітряних піків.
Введіть білки в основну масу і акуратно перемішайте тісто.
Розлийте рівномірно по 2 приготованим круглим формам для торта і випікати при 160 градусах близько години до золотисто-коричневого стану. Перевірити на готовність зубочисткою.
У невеликій каструлі розведіть цукор у воді і варіть на середньому вогні, помішуючи, до повного розчинення цукру. Доведіть суміш до кипіння, зменшіть вогонь і тримайте ще близько 5 хвилин на вогні. Зніміть з плити, додайте ром, перемішайте. Остудіть.
Збиті вершки:
В чаші для міксера на середній швидкості збийте вершки. Як тільки вони почали густіти, додайте пудру і ванілін. Трохи збільште швидкість і збийте до стійкої піни.
Викладіть на блюдо перший корж і змастіть його ромовим сиропом. Викладіть частину збитих вершків, розподіліть рівномірно, розкладіть нарізану полуницю і закрийте ще однією порцією вершків.
Покладіть другий корж і також змастіть його сиропом.
Рясно змастіть вершками весь торт зверху і трохи з боків. По боках також «приклейте» мигдаль.
Залишився крем викладіть в кондитерський мішок і зробіть кілька троянд. Залишилися 8-9 клубник викладіть поверх трояндочок. Нарізайте і подавайте до столу.
Полуничний бісквітний торт
Полуничний бісквітний торт
Полуничний бісквітний торт
Полуничний бісквітний торт
Полуничний бісквітний торт
Полуничний бісквітний торт
Полуничний бісквітний торт
Полуничний бісквітний торт
Полуничний бісквітний торт
Полуничний бісквітний торт

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика