Бісквітний тортик з безе [id86367880|]
тісто: 4 яйця ,1ст сах. піску , 1 склянка борошна ,розпушувач ,ванілін , 2 ст.л. какао , спекти , розділити на 2 коржа.
крем : 200гр. масла ,1б.вар. згущеного молока
безе покупне
викладати : бісквіт - крем - безе крем - бісквіт .
зверху можна прикрасити кремом і розтопленим шоколадом
Джерело: vk.com/vtarelke
Автор: Ірина Жуковська
Шоколадний бісквітний торт
Для приготування бісквітного торта вам потрібно:
Яйця - 6 штук
Борошно - 200 грам
Крохмаль картопляний - 60 грам
Цукор - 200 грам
Масло вершкове розм'якшене - 100 грам
Какао-порошок - 2 ст.ложки
Вино (будь-яке) - 40 гр
Трохи соди
Молоко - 1 стакан
Трохи ваніліну
Спосіб приготування:
В окремій ємності з'єднуємо просіяне борошно і картопляний крохмаль. Яйця (не всі, а тільки чотири штуки) розтираємо з цукром. Гасимо трохи соди оцтом і відправляємо в яєчну масу. Ретельно збиваємо міксером або блендером до міцної білої піни. Тепер вводимо борошно. Робимо це дуже акуратно невеликими порціями, ретельно перемішуючи, розбиваючи грудочки.
Отримане вливаємо тісто у форму для випічки. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Випікаємо бісквітну основу протягом 20-30 хвилин. Приступаємо до приготування крему. Два яйця збиваємо з цукром. Отриману масу перелити в каструлю і ставимо на плиту.
На повільному вогні доводимо суміш до кипіння, попередньо додавши в каструлю столову ложку борошна і стільки ж какао-порошку. Не відходимо від плити. Постійно інтенсивно помішуємо і доводимо суміш до кипіння. Готовий крем необхідно остудити. Бісквітну основу розрізаємо горизонтально на два рівних кола. Нижній акуратно скроплюємо вином.
Змащуємо тонким шаром крему і накриваємо верхньою половиною. Тепер приготуємо глазур. У сотейнику змішати молоко і какао в рівних частках. Додаємо рівну частку цукру. Ставимо на самий маленький вогонь. Коли глазур закипить, додаємо в сотейник м'яке вершкове масло.b Суміш повинна вийти однорідною. Змащуємо постигла глазур'ю верхній бісквітний корж торта. Щоб торт просочився, поставимо його на ніч у холодильник. Шоколадний бісквітний торт готовий. Приємного вам апетиту!
#Шустрий #Кухар #Рецепти #Кулінарія
Бісквітний торт[id50003762|]
Рецепт бісквіта.
Інгредієнти на один(!!!!!) корж :
борошно - 3 столові ложки
яйце - 3 шт.
оцет,сода
брикет сухого киселю (220 гр) - 1 шт.
панірувальні сухари.маргарин (обсипання форми для випікання)
----------------------------
Включаємо духовку на 200-220 градусів нехай прогрівається!
Готуємо форму змащуємо маргарином і обсипаємо панірувальними сухарями.
Білки відділяємо від жовтків.
Жовтки просто збиваємо (в окремому посуді)
Чайну ложку соди гасимо столовою ложкою 9% оцту (в окремому посуді)
Брикет киселя розім'яти,додати білки,збити до пишної однорідної маси (посуд повинна бути сухою,чистою,охолодженої)
Продовжуючи збивати акуратненько додаємо 3 ст. ложки борошна (по одній),жовтки і гашене соду.Долго збивати не можна,можуть осісти білки,тому як тільки маса стала однорідною так відразу виливаємо тісто в підготовлену форму і ставимо в духовку.
Випікаємо при температурі 200-220 градусів.
Якщо шар тіста у формі 25-40 мм, то 35-50 хв,
якщо 10 мм,10-20 хв.
Бісквіт обов'язково повинен охолонути у формі!!!
Коржі можна просочити сметаною, збитою з цукровою пудрою,йогуртом,сиропом з коньяком і т.д.
Кисіль можна купити різний - полуничний,чорничний,яблочный.Тогда і коржі будуть різного кольору-рожеві,жовті...
Начинка і прикраса - ваша фантазія!
Джерело: vk.com/vtarelke
Автор: Світлана Чаус
Бісквітний торт :)[id42133471|]
Рецепт:
бісквіт-5 яєць,1 ст.сахара,1,5 ст.муки
крем №1:500 грам персикового йогурту і 25 гр желатину,желатин залити водою,дати настоятися і розчинити на повільному вогні,влити в йогурт і почекати поки трохи загуснет,бісквіт розрізати,одну частину просочити(у мене просто сіром,вода+цукор)викласти в роз'ємну форму,зверху покласти нарізані консервовані персики,і викласти трохи загустілий йогурт,(я просто вилила,трохи потекло на боки,але це навіть добре)
крем №2:300 грам сиру,5 ложок цукру(на око робила),1 ст. сметани-прермешать блендером,25 грам желатину(попередньо розтопленого і охолодженого),дати трохи загуснути(7-10 хвилин у холодильнику)на йогурт кладемо шматок, що залишився бисквина(теж просоченого сиропом),зверху кладемо сирний крем-і в холодильник-т на годину,півтора,як всі затвердіє знімаємо боки з форми і прекладываем на страву-трьом шоколадку і у холодильник у мене на ночьНе судіть строго,це мій перший опыт.Приятного апетиту!!
Джерело: vk.com/vtarelke
Автор: Інна Синельник
Полуничний бісквітний торт
Інгредієнти:
Для бісквіта:
Яйце - 6 шт
Цукор - 1 склянка
Вода - ¼ склянки
Ванілін - 1 чайна ложка
Борошно - 1 склянка
Сіль - ¼ чайної ложки
Свіжа полуниця - 950 м (8-9 шт залиште для прикраси)
Нарізаний мигдаль - 2 склянки
Ромовий сироп:
Вода - 1 стакан
Цукор - 1 склянка
Ром - ¼ склянки
Збиті вершки:
Холодні жирні вершки - 3 склянки
Цукрова пудра - ½ склянки
Ванілін - 1 чайна ложка
Приготування:
В 2 різних мисках відокремте білки від жовтків. Збийте жовтки до густої світло-жовтої маси.
Поступово всипте цукор, додайте воду і ванілін, борошно.
В окремій мисці збийте білки з дрібкою солі до повітряних піків.
Введіть білки в основну масу і акуратно перемішайте тісто.
Розлийте рівномірно по 2 приготованим круглим формам для торта і випікати при 160 градусах близько години до золотисто-коричневого стану. Перевірити на готовність зубочисткою.
У невеликій каструлі розведіть цукор у воді і варіть на середньому вогні, помішуючи, до повного розчинення цукру. Доведіть суміш до кипіння, зменшіть вогонь і тримайте ще близько 5 хвилин на вогні. Зніміть з плити, додайте ром, перемішайте. Остудіть.
Збиті вершки:
В чаші для міксера на середній швидкості збийте вершки. Як тільки вони почали густіти, додайте пудру і ванілін. Трохи збільште швидкість і збийте до стійкої піни.
Викладіть на блюдо перший корж і змастіть його ромовим сиропом. Викладіть частину збитих вершків, розподіліть рівномірно, розкладіть нарізану полуницю і закрийте ще однією порцією вершків.
Покладіть другий корж і також змастіть його сиропом.
Рясно змастіть вершками весь торт зверху і трохи з боків. По боках також «приклейте» мигдаль.
Залишився крем викладіть в кондитерський мішок і зробіть кілька троянд. Залишилися 8-9 клубник викладіть поверх трояндочок. Нарізайте і подавайте до столу.
Немає коментарів:
Дописати коментар