четвер, 10 жовтня 2013 р.

Лассі з авокадо.

Лассі з авокадо.



Час приготування: 5 хвилин.

Інгредієнти для 6 порцій:
Перець чорний мелений за смаком
Сіль за смаком
Лайм 1 штука
Цукор 1 чайна ложка
Цибуля червона-50 г
Петрушка 1 столова ложка
Часник 2 зубчики
Вершки 10%-ві 500 мл
Молоко 500 мл
Авокадо 2 штуки

Інструкція:
1. Із стиглих авокадо витягти м'якоть, цибулю і часник крупно порізати і прокрутити авокадо, цибуля і часник в блендері разом з молоком, вершками, петрушкою, соком лайма, цукром, сіллю і перцем.
2. Для більшої бадьорості зайве додати склянку дещицю льоду. Пити з келихів, посипавши вміст тертої цедрою лайма.
Лассі - індійський молочний коктейль зразок нашої кефірної окрошки. Молоко, трави або овочі - і ось вони, бадьорість і свіжість. Авокадо додає ще і відчуття ситості. Наче з'їв батон, не зробивши жодного жувального руху. М'якоть зрілого авокадо по консистенції нагадує злегка розтоплене вершкове масло, а за хімічним складом - жирні вершки. З тією тільки різницею, що жири в авокадо - рослинні. Як у акул в якості обов'язкового бонусу є рибки лоцмани, так і авокадо завжди йде в парі з соком лимона або лайма, який дозволяє уникнути окислення м'якоті. Окислюючись, м'якоть змінює приємний зеленуватий відтінок на неапетитний бурий.
Лассі з авокадо.



Роли з авокадо, лососем і огірком



Інгредієнти:

500 р рису
50 мл рисового оцту
30 г цукру
10 г солі
5 листів норі
1 довгий парниковий огірок
1 авокадо
200 г слабосоленого лосося
васабі
маринований імбир
соєвий соус

Для приготування:
1. Бамбуковий килимок (макісу або суші-мат). Без нього якісно згорнути рол практично неможливо.
2. Широка неметалічна ємність для змішування і охолодження рису.
3. Плоска дерев'яна лопатка.
4. Мисочка з водою. Рис для суші дуже клейкий і легко прилипає до рук. Тому в процесі приготування ролів перед тим, як брати рис, руки потрібно кожен раз змочувати водою.
╾╾╾
nicer-dicer5.ru - Спільнота "Кулінарна школа" рекомендує!
▲ ТИСНИ▲
Роли з авокадо, лососем і огірком






Сендвіч зі слабосоленої сьомгою і авокадо



Інгредієнти:

- багет, пшеничний
- авокадо
- філе слабосоленої сьомги, форелі або як варіант горбуші
- рукола
- лимон

Приготування:
1. трезаем частина багета відповідно до передбачуваним апетитом і розрізаємо вздовж. 2. Внутрішній м'якуш я вирізаю, це дозволить розмістити більше начинки, хоча можна і не прибирати.
3. Далі намазуємо шар вершкового сиру на обидва шматка багета.
4. Потім - шар риби. Потім кладемо авокадо і лимон.
5. Важливо збризнути авокадо лимоном, це не дасть йому потемніти.
6. Останнє - шар листя руколи.
Все, залишається з'єднати дві частини.
╾╾╾
nicer-dicer5.ru - Спільнота "Кулінарна школа" рекомендує!
▲ ТИСНИ▲
Сендвіч зі слабосоленої сьомгою і авокадо



Сендвіч зі слабосоленої сьомгою і авокадо



Інгредієнти:

- багет, пшеничний
- авокадо
- філе слабосоленої сьомги, форелі або як варіант горбуші
- рукола
- лимон

Приготування:
1. Відрізаємо частина багета відповідно до передбачуваним апетитом і розрізаємо вздовж. 2. Внутрішній м'якуш я вирізаю, це дозволить розмістити більше начинки, хоча можна і не прибирати. Далі намазуємо шар вершкового сиру на обидва шматка багета.
3. Потім - шар риби. Потім кладемо авокадо і лимон. Важливо збризнути авокадо лимоном, це не дасть йому потемніти. Останнє - шар листя руколи.
4. Все, залишається з'єднати дві частини.
Сендвіч зі слабосоленої сьомгою і авокадо
Сендвіч зі слабосоленої сьомгою і авокадо
Сендвіч зі слабосоленої сьомгою і авокадо
Сендвіч зі слабосоленої сьомгою і авокадо
Сендвіч зі слабосоленої сьомгою і авокадо
Сендвіч зі слабосоленої сьомгою і авокадо
Сендвіч зі слабосоленої сьомгою і авокадо






Севіче з червоної риби і авокадо



Інгредієнти:
300 гр філе червоної риби
1 авокадо, нарізаний кубиками
1 червоний солодкий перець
1 манго
1 цибулина, фіолетова
листя кінзи по-смаку
для маринаду:
сік і цедра половини лимона лимона
6 ст. ложок оливкової олії
1/3 склянки міріна
1/3 склянки рисового оцту
2 ч. ложки натертого на дрібній тертці свіжого імбиру
сіль, перець по-смаку

Як приготувати:
1. Ріжемо рибу, манго, цибулю, солодкий перець кубиками розміром приблизно в сантиметр, змішуємо з дрібнонарізаною кінзою.
2. Змішуємо всі інгредієнти для маринаду, заправляємо рибу з овочами-фруктами, зеленню і залишаємо хвилин на десять.
3. В окремому посуді запаравляем авокадо половиною лимонного соку, сіллю,перцем і приступаємо до оформлення страви.
4. На тарілку ставимо спеціальне кільце, на дно тарілки викладаємо шар авокадо.
5. Зверху рибну суміш, прикрашаємо червоною ікрою.
Севіче з червоної риби і авокадо

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика