пʼятниця, 11 жовтня 2013 р.

Млинці з сердечками

Млинці з сердечками



Інгредієнти:

0.5 літра молока
200 мл кип'яченої злегка теплої води
3 яйця
0.5 ч. ложки цукру
1 ч. ложка солі
2-3 ст. ложки рослинної олії
1 склянку борошна (склянка=250 мл)
500-600 гр. курячий або індичих сердечок
1 лавровий лист
сіль, перець мелений за смаком

Яйця розмішати з сіллю, цукром і маслом, додати молоко, воду і просіяне борошно, добре все збити міксером, щоб вийшло рідке тісто без грудочок, прибрати в холодильник на 1 годину (можна на всю ніч).
Підготовлені сердечка злегка обсмажити на невеликій кількості рослинного масла, додати трохи води і лавровий лист, згасити на маленькому вогні під кришкою 1-1 .5 години до м'якості.
Готові сердечка пропустити через м'ясорубку, додати сіль і перець за смаком, для соковитості додати бульйон в якому сердечка тушкувалися (додавати розмішуючи поки начинка не стане досить соковитою).
Тісто ще раз збити, посмажити млинці (до золотистого кольору підсмажувати тільки з одного боку, другу зовсім трохи).
Начинку загорнути в млинці (класти її на підсмажену сторону), на 1 млинець по 1 столовій ложці.

Рецепт від olyaw



Млинці з сиром



Інгредієнти:
Молоко 0.4 літр
Борошно пшеничне 240.0 р
Яйце куряче шт 2.0
Сир 500.0 г
Масло вершкове
Цукор ванільний 1.0 пакетик
Цукор пісок






"American pancakes" (Американські млинці)



Інгредієнти (на 12 штук):

Яйця - 2 шт
Цукор - 2-3 столові ложки
Сіль - 1 чайна ложка
Молоко - 2 склянки
Борошно - 2 склянки
Соди (гашеної оцтом) - 1 чайна ложка
Рослинного олію - 1/4 склянки

Приготування:

1. Яйця збити з цукром і сіллю до появи піни.
2. Додати склянку молока, добре збити, поступово всипати борошно, постійно розбиваючи грудочки міксером.
3. Повторити попередній пункт, додавши решту молока і борошна.
Влити рослинне масло (можна замінити топленим вершковим).
4. Погасити соду, додати в тісто і ще раз добре перемішати. Залишити постояти хвилин 5-10. За цей час розігріти сковороду.
5. Смажити без масла (інакше вони вже не будуть американськими) на помірному вогні. Як тільки з'являться і почнуть тріскати бульбашки - перевернути оладок і смажити ще 20 секунд. Складати бажано стопкою, щоб нижні оладки зберігали тепло.

Автор рецепта - Олена Румянцева



Млинці з карамельними яблуками



Інгредієнти:

для млинців:
120г борошна
250мл молока
125мл води
50г цукру
2 яйця
щіпка солі
рослинна олія

для начинки:
6 яблук
20мл лимонного соку
1 ст.л. цедри
1/2 ч.л. кориці
2 ст.л вершкового масла
70г цукру

250мл сметани
3 ст.л. цукрової пудри






Пишні млинці на молоці



Інгредієнти:

2 яйця
300 мл молока
2 ст.л. цукру
щіпка солі
300 г борошна
2,5 ч.л. розпушувача
60 г розтопленого вершкового масла



Хоткейки (млинці)



Дуже часто в американських фільмах показують, як американці їдять пухкі млинці або оладки розміром з блюдце.Хоткейки відрізняються від панкейків(американських млинчиків) способом выпечки.Понравилось,що вони абсолютно не масляні Можна хоткейки випікати з різними наповнювачами по вашому смаку,а так само можна випікати і без цукру і подавати з розплавленим сиром або слабосоленої семгой.Попробуйте це дуже смачно!

На порцію хоткейков( 4-5 штук)

Інгредієнти:

яйце - 1 шт;
120 мл. молока;
25 грам цукру;
5 гр розпушувача;
120 грам борошна;
ваніль.

Приготування:

Яйце збиваємо з молоком і цукром. Додаємо ваніль.
Всипаємо просіяне борошно з розпушувачем. Перемішуємо добре.

Для отримання рівного кольору, як у кіно, рекомендую сковороду охолодити на мокрому рушнику, але можна і не заморочуватися. Отже нам знадобиться мокре полотенце.Разогреваем сковороду і охолоджуємо її на рушник протягом однієї-двох секунд. Якщо скоровородку не охолодити, то млинець підсмажиться неравномерно.Сразу ж виливаємо тісто .Половником виливаємо тісто з достатньої висоти, щоб хоткейк відразу розтікся. Якщо рівний колір не важливий, знову ж таки, можна виливати як зручно.

Ставимо на середньо-слабкий вогонь під кришку.
Коли млинець починає пузиритися як на фото, перевертаємо.

Готуємо під кришкою поки млинець не почне шипіти.
Готово, можна перекладати на тарілку!

Подавати гарячими з вершковим маслом, кленовим сиропом, варенням, фруктами, гарячим шоколадом.

Приємного апетиту!
Хоткейки (млинці)






Кращі В Світі Млинці.



Якщо замінити половину борошна крохмалем, млинці можна пекти тонше, а якщо заварювати тісто окропом, можна випікати ще тонше...

Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 8-10

Вам буде потрібно:

Окріп - 600 мл
Молоко - 600 мл
Борошно - 1,5 скл.
Крохмаль - 1,5 скл.
Яйце - 4 шт
Сіль - 1 ч. л.
Масло вершкове - 3 ст. л.
Цукор - 3 ст. л.
Ваніль

Як готувати:

1. Збиваємо 4 яйця.

2. Продовжуючи збивати, додаємо 3 ст. л. цукру.

3. І 1 ч.л. солі, ваніль.

4. Беремо 600 мл молока і додаємо, продовжуючи збивати (нехай вас не бентежать різні чаші на фото - частина млинчиків я робила з додаванням рисової муки).

5. Вводимо 1,5 склянки борошна 1,5 склянки крохмалю, причому крохмаль я в одній порції замінила рисовим борошном, інший раз - освсяной, все одно виходить дуже смачно - не бійтеся експериментувати!).

6. Збиваючи, вводимо 3 ст.л. розтопленого вершкового масла.

7. Продовжуючи заважати, не зупиняючись, вливайте тонкою цівкою 600 мл крутого окропу.

8. Тепер залишимо тісто на 30 хвилин - нехай настоїться, після чого починаємо піч.

9. Начинки можуть бути будь-якими, але мої діти найбільше люблять варену згущенку з волоськими горіхами і родзинками.

10. Начинку укладаю на один край, накриваю бічними і повертаю млинець.

А ще просто змащую варенням або укладаю бекон і повертаю в трубочку.

Хоча і без начинки - ну дуууже СМАЧНО!

Приємного апетиту!

Автор: Rebro a dama
Кращі В Світі Млинці.
Кращі В Світі Млинці.
Кращі В Світі Млинці.
Кращі В Світі Млинці.
Кращі В Світі Млинці.
Кращі В Світі Млинці.
Кращі В Світі Млинці.
Кращі В Світі Млинці.
Кращі В Світі Млинці.
Кращі В Світі Млинці.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика