пʼятниця, 18 жовтня 2013 р.

Бісквітний торт з сирною прошарком і желе

Бісквітний торт з сирною прошарком і желе



Інгредієнти:
- 6 яєць
- 1 склянка цукру
- 1 склянка борошна
- 1 пачка желе
- 1 пачка желатину
- 400 гр. солодкого сиру
- 200 мл вершків 10-15 %
- фрукти - мандарини, виноград, лимон, карамбола, ківі...

Приготування:

Випікати бісквіт за моїм рецептом. Тепер приготуйте торожную масу змішайте сирок з вершками. Пачку желатину розведіть у склянці гарячої води і не даючи йому довго думати, тільки охолодивши, влийте в сирну масу.

Ось тепер дайте йому кілька «подумати» - коли маса почне гуснути, викладіть її на бісквіт і швиденько в холодильник, нехай загусне остаточно. Тепер викладіть на пташине молоко підготовлені фрукти і залийте склянкою кольорового желе. Коли застигне - торт готовий!
Бісквітний торт з сирною прошарком і желе



Полуничний бісквітний торт



Інгредієнти:
Для бісквіта:
Яйце - 6 шт
Цукор - 1 склянка
Вода - ¼ склянки
Ванілін - 1 чайна ложка
Борошно - 1 склянка
Сіль - ¼ чайної ложки
Свіжа полуниця - 950 м (8-9 шт залиште для прикраси)
Нарізаний мигдаль - 2 склянки
Ромовий сироп:
Вода - 1 стакан
Цукор - 1 склянка
Ром - ¼ склянки
Збиті вершки:
Холодні жирні вершки - 3 склянки
Цукрова пудра - ½ склянки
Ванілін - 1 чайна ложка
Полуничний бісквітний торт
В 2 різних мисках відокремте білки від жовтків. Збийте жовтки до густої світло-жовтої маси.
Полуничний бісквітний торт
Поступово всипте цукор, додайте воду і ванілін, борошно.
Полуничний бісквітний торт
В окремій мисці збийте білки з дрібкою солі до повітряних піків.
Полуничний бісквітний торт
Введіть білки в основну масу і акуратно перемішайте тесто.Разлейте рівномірно по 2 приготованим круглим формам для торта і випікати при 160 градусах близько години до золотисто-коричневого стану. Перевірити на готовність зубочисткою.
Полуничний бісквітний торт
У невеликій каструлі розведіть цукор у воді і варіть на середньому вогні, помішуючи, до повного розчинення цукру. Доведіть суміш до кипіння, зменшіть вогонь і тримайте ще близько 5 хвилин на вогні. Зніміть з плити, додайте ром, перемішайте. Остудіть.
Полуничний бісквітний торт
Збиті вершки:В чаші для міксера на середній швидкості збийте вершки. Як тільки вони почали густіти, додайте пудру і ванілін. Трохи збільште швидкість і збийте до стійкої піни.
Полуничний бісквітний торт
Викладіть на блюдо перший корж і змастіть його ромовим сиропом. Викладіть частину збитих вершків, розподіліть рівномірно, розкладіть нарізану полуницю і закрийте ще однією порцією вершків.
Полуничний бісквітний торт
Покладіть другий корж і також змастіть його сиропом.
Полуничний бісквітний торт
Рясно змастіть вершками весь торт зверху і трохи з боків. По боках також «приклейте» мигдаль.
Полуничний бісквітний торт
Залишився крем викладіть в кондитерський мішок і зробіть кілька троянд. Залишилися 8-9 клубник викладіть поверх трояндочок. Нарізайте і подавайте до столу.






Смачний бісквітний торт "Єлизавета"



Інгредієнти:

Бісквіт:
●цукор - 1 склянка;
●борошно - 1 склянка;
●яйце - 4 шт.;
●ванілін - на кінчику ножа.

Крем:
●жовток - 2 шт.;
●вода - 50 г;
●згущене молоко - 1 банка;
●вершкове масло - 400 г;

Приготування:

Готуємо бісквіт:
Відокремлюємо білки від жовтків, збиваємо білки в густу піну. Повільно по 1 ложці всипаємо цукор і збиваємо до білої повітряної маси.

Як тільки білкова маса стане білою і досить щільною, так само по ложці додаємо жовтки (попередньо злегка збийте жовтки віночком), продовжуючи збивати білки.

Додаємо просіяне борошно з ваніліном. Важливо не місити тісто, акуратно вимішувати ложкою у напрямку знизу вгору. Тісто має бути дуже повітряним.

Готове тісто виливаємо у змащену маслом форму, відправляємо в розігріту до 190-200 градусів духовку на 20-25 хвилин.

Бісквіт піднімається в 2-3 рази. Головне правило при випічці бісквіта - не відкривати дверцята духовки, інакше осяде.

Готовий бісквіт охолодити у формі 5 хвилин, перевертаємо на решітку і залишаємо на 3-4 години (я його пекла ввечері і залишила на ніч).

Бісквіт розрізаємо на 3 пласта.

Готуємо крем для смачного бісквітного торта:
З'єднуємо воду з жовтками і згущеним молоком. Суміш ставимо на слабкий вогонь і варимо, як англійський крем, до згущення. Якщо боїтеся, що пригорить, використовуйте водяну баню.Взбиваем масло з ванільним цукром.

Загуслу суміш охолоджуємо і додаємо в збите з ванільним цукром масло. Додаємо потроху, щоразу збиваючи.

Збираємо наш смачний бісквітний торт:
Промазуємо кожен шар бісквіта кремом.Украсьте бісквітний торт, як Вашій душі завгодно.

Відразу не їжте, дайте торту просочитися. Бісквітний торт вийшов ніжний, повітряний, смачний...

Приємного апетиту!
Смачний бісквітний торт "Єлизавета"



Бісквітний торт з масляним кремом



Інгредієнти:
- 4 яйця
- 120г цукру
- 120г борошна
- 200г вершкового масла
- 380г згущеного молока (1 баночка)
- 100г арахісу (не солоного), або будь-які інші горіхи

Час приготування: 1 год.

Приготування:

1) нагрійте Духовку до 180С.
2) Заздалегідь підготуйте форму для випічки: добре змастіть дно і стінки вершковим маслом і присипте борошном. Просто крутите форму, як би "прокотивши" борошно з боків і дна.

Спочатку готуємо бісквіт:
3) Білки відокремити від жовтків.
У жовтки, всипати половину цукру (60г=3 ст. ложки) і збити до утворення міцної білої піни (жовтки "побіліють" від того, що розчиниться цукор).
4) Тепер збийте в піну білки. Щоб легше взбивались, білки повинні бути охолодженими, посуд чистою. Спочатку збиваємо тільки білки до утворення повітряної піни. Поступово білкова піна почне густіти і збільшуватися в об'ємі. На цьому етапі додайте цукор, що залишився (60г=3 ст. ложки) і продовжуйте збивати. Білок стане густим, глянсовим і дуже щільним. Такий нам і потрібен.
5) Жовтки акуратно, краще всього - дерев'яною лопаткою або ложкою змішайте з білками. Інтенсивно перемішувати не можна - білок "опаде", ніякої легкості не вийде.
6) Тепер всипайте сюди борошно. Бажано, для більшої легкості бісквіта її слід просіяти.
7) Акуратно перемішайте (лопаткою або міксером на самій низькій швидкості).
8) Вилийте в підготовлену форму і ставте у вже розігріту духовку. Випікати 25-30 хвилин.

Бісквітне тісто:
Акуратно поставте форму в духовку, намагайтеся не трясти. Акуратно закривайте кришку духової шафи - ніяких ударів! І, вже тим більше, перші 20 хвилин не відкривайте дверцята - бісквіт опаде.
Перевіряємо на готовність сірником або зубочисткою. Застроміть її в центр випеченого бісквітного коржа і відразу вийміть. Якщо сірник суха - бісквіт готовий. Мокра - надішліть ще ненадовго в духовку.
Остуджувати бісквіт коштує в 2 етапу - 15 хвилин після випічки - у вимкненій духовці, а потім, вийнявши з форми - на решітці. Розрізати остиглий бісквіт на коржі тонким гострим ножем.

Бісквітний крем:
1) Близько 5 хвилин збивайте масло міксером на середній швидкості, а потім поступово вливайте згущене молоко, продовжуючи збивати. Вершкове масло повинно бути м'яким, тому тримайте його при кімнатній температурі.
Цілком ймовірно, що спочатку крем у вас розшарується - не лякайтеся, просто продовжуйте збивати - будете винагороджені повітряним кремом!
2) На тарілку кладіть корж, змащуйте кремом.

Для цього торта арахіс, або будь-які інші горіхи розмолоти в дрібну крихту (в блендері) і присипати зверху і з боків. Приємного апетиту!
Бісквітний торт з масляним кремом
Бісквітний торт з масляним кремом
Бісквітний торт з масляним кремом
Бісквітний торт з масляним кремом
Бісквітний торт з масляним кремом
Бісквітний торт з масляним кремом
Бісквітний торт з масляним кремом
Бісквітний торт з масляним кремом

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика