пʼятниця, 4 жовтня 2013 р.

Кружка для пива пінного :)

Кружка для пива пінного :)

Кружка для пива пінного :)
Кружка для пива пінного :)



Доброго ранку! :)))

Доброго ранку! :)))



Ну от тільки не бреши, що не просив маму купити таких :D

Ну от тільки не бреши, що не просив маму купити таких :D






Ох вже ці 90-ті :D

Ох вже ці 90-ті :D



Твій ідеальний вагу тут :)

Твій ідеальний вагу тут :)






Час сніданку:) Омлет по ГОСТу


***********************

Інгредієнти:

яйця - 2 шт.,
молоко - 60 мл,
сіль - щіпка.

Спосіб приготування:

Отже, ідеальне співвідношення молока і яєць: на 1 яйце 30 мл молока або половина від шкаралупи яйця.

Яйця змішати виделкою або вінчиком з молоком і щіпкою солі. Але не збивати! Форму добре змастити вершковим маслом і вилити яєчну суміш. Форму необхідно брати висотою 4-5 см і суміш наливати на висоту 3 див. У мене форма Ф-10 див.

Випікати в духовці при температурі 180-200 градусів 15-20 хв до легкої рум'яної скоринки. У процесі випікання маса ущільнюється і злегка піднімається. Після випічки залишити омлет на деякий час в духовці.

Приємного апетиту!
Час сніданку:) Омлет по ГОСТу
Рецепти від Щасливого Кулінара, www.HappyKulinar.ru
(Дане фото доступно для вільного розповсюдження)
Час сніданку:) Омлет по ГОСТу
Рецепти від Щасливого Кулінара, www.HappyKulinar.ru
(Дане фото доступно для вільного розповсюдження)
Час сніданку:) Омлет по ГОСТу
Рецепти від Щасливого Кулінара, www.HappyKulinar.ru
(Дане фото доступно для вільного розповсюдження)
Час сніданку:) Омлет по ГОСТу
Рецепти від Щасливого Кулінара, www.HappyKulinar.ru
(Дане фото доступно для вільного розповсюдження)
Час сніданку:) Омлет по ГОСТу
Рецепти від Щасливого Кулінара, www.HappyKulinar.ru
(Дане фото доступно для вільного розповсюдження)
Час сніданку:) Омлет по ГОСТу
Рецепти від Щасливого Кулінара, www.HappyKulinar.ru
(Дане фото доступно для вільного розповсюдження)
Час сніданку:) Омлет по ГОСТу
Рецепти від Щасливого Кулінара, www.HappyKulinar.ru
(Дане фото доступно для вільного розповсюдження)



Урааа! Шоколад корисний :)


*******************

Чому ж чорний шоколад корисніше білого або молочного?

- Білий шоколад принесе Вам мінімум користі, так як не містить какао-бобів зовсім.
- Молочний шоколад. Молочний шоколад стає, коли в нього додають цукор і молоко, а вміст какао-бобів зменшується (25-32%).
- Гіркий шоколад. Вміст какао-бобів у ньому зазвичай більше 60%, отже, гіркий шоколад найкорисніший.

Корисні властивості гіркого шоколаду:

Результати досліджень показали, що коли гіркий шоколад є частиною здорового раціону, він може допомогти у вирішенні таких проблем як:

лікуванні серцево-судинних захворювань;
стабілізація рівня поганого холестерину;
поліпшення притоку крові до мозку;
поліпшення інсулінової чутливості, ніж зменшуючи ризик розвитку захворювання діабету.
Урааа! Шоколад корисний :)
Рецепти від Щасливого Кулінара, www.HappyKulinar.ru
(Дане фото доступно для вільного розповсюдження)
Урааа! Шоколад корисний :)
Рецепти від Щасливого Кулінара, www.HappyKulinar.ru
(Дане фото доступно для вільного розповсюдження)
Урааа! Шоколад корисний :)
Рецепти від Щасливого Кулінара, www.HappyKulinar.ru
(Дане фото доступно для вільного розповсюдження)
Урааа! Шоколад корисний :)
Рецепти від Щасливого Кулінара, www.HappyKulinar.ru
(Дане фото доступно для вільного розповсюдження)

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика