Кружка для пива пінного :)
Доброго ранку! :)))
Ну от тільки не бреши, що не просив маму купити таких :D
Ох вже ці 90-ті :D
Твій ідеальний вагу тут :)
Час сніданку:) Омлет по ГОСТу
***********************
Інгредієнти:
яйця - 2 шт.,
молоко - 60 мл,
сіль - щіпка.
Спосіб приготування:
Отже, ідеальне співвідношення молока і яєць: на 1 яйце 30 мл молока або половина від шкаралупи яйця.
Яйця змішати виделкою або вінчиком з молоком і щіпкою солі. Але не збивати! Форму добре змастити вершковим маслом і вилити яєчну суміш. Форму необхідно брати висотою 4-5 см і суміш наливати на висоту 3 див. У мене форма Ф-10 див.
Випікати в духовці при температурі 180-200 градусів 15-20 хв до легкої рум'яної скоринки. У процесі випікання маса ущільнюється і злегка піднімається. Після випічки залишити омлет на деякий час в духовці.
Приємного апетиту!
Рецепти від Щасливого Кулінара, www.HappyKulinar.ru
(Дане фото доступно для вільного розповсюдження)
(Дане фото доступно для вільного розповсюдження)
Рецепти від Щасливого Кулінара, www.HappyKulinar.ru
(Дане фото доступно для вільного розповсюдження)
(Дане фото доступно для вільного розповсюдження)
Рецепти від Щасливого Кулінара, www.HappyKulinar.ru
(Дане фото доступно для вільного розповсюдження)
(Дане фото доступно для вільного розповсюдження)
Рецепти від Щасливого Кулінара, www.HappyKulinar.ru
(Дане фото доступно для вільного розповсюдження)
(Дане фото доступно для вільного розповсюдження)
Рецепти від Щасливого Кулінара, www.HappyKulinar.ru
(Дане фото доступно для вільного розповсюдження)
(Дане фото доступно для вільного розповсюдження)
Рецепти від Щасливого Кулінара, www.HappyKulinar.ru
(Дане фото доступно для вільного розповсюдження)
(Дане фото доступно для вільного розповсюдження)
Рецепти від Щасливого Кулінара, www.HappyKulinar.ru
(Дане фото доступно для вільного розповсюдження)
(Дане фото доступно для вільного розповсюдження)
Урааа! Шоколад корисний :)
*******************
Чому ж чорний шоколад корисніше білого або молочного?
- Білий шоколад принесе Вам мінімум користі, так як не містить какао-бобів зовсім.
- Молочний шоколад. Молочний шоколад стає, коли в нього додають цукор і молоко, а вміст какао-бобів зменшується (25-32%).
- Гіркий шоколад. Вміст какао-бобів у ньому зазвичай більше 60%, отже, гіркий шоколад найкорисніший.
Корисні властивості гіркого шоколаду:
Результати досліджень показали, що коли гіркий шоколад є частиною здорового раціону, він може допомогти у вирішенні таких проблем як:
лікуванні серцево-судинних захворювань;
стабілізація рівня поганого холестерину;
поліпшення притоку крові до мозку;
поліпшення інсулінової чутливості, ніж зменшуючи ризик розвитку захворювання діабету.
Рецепти від Щасливого Кулінара, www.HappyKulinar.ru
(Дане фото доступно для вільного розповсюдження)
(Дане фото доступно для вільного розповсюдження)
Рецепти від Щасливого Кулінара, www.HappyKulinar.ru
(Дане фото доступно для вільного розповсюдження)
(Дане фото доступно для вільного розповсюдження)
Рецепти від Щасливого Кулінара, www.HappyKulinar.ru
(Дане фото доступно для вільного розповсюдження)
(Дане фото доступно для вільного розповсюдження)
Рецепти від Щасливого Кулінара, www.HappyKulinar.ru
(Дане фото доступно для вільного розповсюдження)
(Дане фото доступно для вільного розповсюдження)
Немає коментарів:
Дописати коментар