Азу по-татарськи
Інгредієнти:
Яловичина(вирізка) 500 гр.
Картопля 7-8 шт.
Огірки сол. 3-4 шт.
Цибуля репч. 2 шт.
Морква 1 шт.
Часник 4-5 зубчиків
Селера 2 стебла
Томатний сік 1,5 ст.
Зелень петрушки 1 пучок
Лавровий лист
Сіль
перець
Спосіб приготування:
Овочі почистити і промыть.Картофель нарізати середніми кубиками,цибулю-дрібними кубиками,моркву,селеру і огірки-ломтиком.Мясо нарізати плоскими шматочками поперек волокон,завбільшки з третину ладони.Обжарить окремо м'ясо і картоплю,цибулю обсмажити разом з морковью.К обсмаженою цибулі і моркви додати огірки,тушкувати,помішуючи 7-10 мин.Затем влити томатний сік і тушкувати ще хвилин 10.Добавить сіль,перець і улюблені специи.Слжить в глиняний горщик м'ясо і картоплю шарами,чергуючи кожен шар із отриманим овочевим соусом,подрібненим часником і зеленью.Накрыть кришкою і поставити на 1 годину в розігріту духовку.Подавать посипавши рубаною зеленню петрушки.
Азу по-татарськи
Інгредієнти:
- м'ясо - 500 г,
- цибуля ріпчаста - 1-2 шт,
- огірки солоні - 1-2 шт,
- картопля - 6-8 шт,
- часник - 1-2 часточки,
- томатна паста чи кетчуп - 1-2 ст. л,
-лавровий лист,
- сіль,
- перець
Приготування:
М'ясо промити, нарізати соломкою і злегка обсмажити в казані в розігрітому рослинному маслі.
Додати порізану тонкими півкільцями цибулю і обсмажувати м'ясо c цибулею до м'якості цибулі.
Додати томатну пасту, дрібно порізані або терті на крупній тертці огірки і трохи води або бульйону і тушкувати під кришкою до готовності м'яса.
В окремій сковороді обсмажити нарізаний соломкою картоплю.
Коли картопля буде майже готова, перекласти його в казан c тушкованим м'ясом, додати сіль, перець, лавровий лист і пропущений через чесноковыжималку або дрібно порізаний часник.
Обережно перемішати і тушкувати картопля c м'ясом до готовності.
Рецепти від Щасливого Кулінара, www.HappyKulinar.ru
Азу по-татарськи
Інгредієнти:
- м'ясо - 500 г,
- цибуля ріпчаста - 1-2 шт,
- огірки солоні - 1-2 шт,
- картопля - 6-8 шт,
- часник - 1-2 часточки,
- томатна паста чи кет
Азу по-татарськи
Інгредієнти:
- м'ясо - 500 г,
- цибуля ріпчаста - 1-2 шт,
- огірки солоні - 1-2 шт,
- картопля - 6-8 шт,
- часник - 1-2 часточки,
- томатна паста чи кет
Як за допомогою лука зробити ідеально круглу яєчню
Азу по-татарськи
Інгредієнти:
- м'ясо - 500 г
- цибуля ріпчаста - 1-2 шт
- огірки солоні - 1-2 шт
- картопля - 6-8 шт
- часник - 1-2 часточки
- томатна паста чи кетчуп - 1-2 ст. л
-лавровий лист
- сіль
- перець
Приготування:
М'ясо промити, нарізати соломкою і злегка обсмажити в казані в розігрітому рослинному маслі.
Додати порізану тонкими півкільцями цибулю і обсмажувати м'ясо c цибулею до м'якості цибулі.
Додати томатну пасту, дрібно порізані або терті на крупній тертці огірки і трохи води або бульйону і тушкувати під кришкою до готовності м'яса.
В окремій сковороді обсмажити нарізаний соломкою картоплю.
Коли картопля буде майже готова, перекласти його в казан c тушкованим м'ясом, додати сіль, перець, лавровий лист і пропущений через чесноковыжималку або дрібно порізаний часник.
Обережно перемішати і тушкувати картопля c м'ясом до готовності.
Готуємо ківі в шоколадній глазурі
Для цього вам знадобиться:
1. Ківі очистити і порізати кружальцями толшиной 2 - 2.5 див. В кожен шматочок вставити паличку від ескімо. Прибрати в морзильник.
2. Шоколад поламати на шматочки і розтопити на водяній бані, додавши масло і молоко. Охолодити до кімнатної температури.
3. Кожен скибочку ківі на паличці занурити в шоколадну глазур і прибрати в морозилку до застигання.
4. Насолоджуємося десертом!
Глазур для великодніх пасок
Шоколадна глазур для великодніх пасок
Інгредієнти:
-90 г темного шоколаду,
-3 ст.л. апельсинового соку,
-3 ст.л. масла вершкового,
-3 ст.л цукру.
Шоколад, апельсиновий сік, вершкове масло і цукор скласти в одну посудину, поставити на вогонь і помішувати, поки маса не стане однорідною. Трохи охолодити, змащувати паски і пироги.
Цукрова глазур для великодніх пасок
Інгредієнти:
-1 ст. цукрової пудри,
-4 ст.л. теплої води,
-барвники та аромадобавки за смаком.
Всі інгредієнти змішати і поставити на вогонь, нагріти приблизно до 40° С, весь час помішуючи. Якщо маса вийшла густий, можна додати трохи води, а якщо рідкої - цукрової пудри. Нанести глазур на паски відразу після приготування.
Цукрово-білкова глазур для великодніх пасок
Інгредієнти:
-1 ст. цукрової пудри,
-1-2 яєчних білка,
-1 ч.л. лимонного соку або 10 крапель розведеної лимонної кислоти.
Білки і лимонний сік збити в міксері. Продовжуючи збивати вже виделкою, вводити цукрову пудру, поки не вийде густа маса. Покривати цієї паски глазур'ю треба відразу після її приготування.
Шоколадно-лимонна глазур для великодніх пасок
Інгредієнти:
-цедра лимона і апельсина,
-2-3 ст.л. какао-порошку,
-пів-лимона,
- 250 г цукрової пудри,
-60-70 г вершкового масла.
Вершкове масло розтопити, додати лимонний сік, всипати цукрову пудру, какао, все добре розмішати до однорідної густої маси.
Шоколадно-яєчна глазур для великодніх пасок
Інгредієнти:
-1 ст. цукрової пудри,
-1-2 яєчних білка,
-1 ч.л. ванільного цукру,
-2 ч.л. какао-порошку,
-1 ч. л. лимонного соку або 10 крапель розведеної лимонної кислоти.
Пудру, ванільний цукор і какао-порошок перемішати в глибокій посудині, поставити її в гарячу воду. Потім додати лимонний сік, яєчні білки і розтерти до однорідної маси.
Фруктова глазур для великодніх пасок
Інгредієнти:
-1 яєчний білок,
-3/4 ст. цукрової пудри,
-3-4 ст.л. ягідного соку.
Білок і цукрову пудру збити до однорідної маси, поступово вводити сік для фарбування.
Лимонна глазур для великодніх пасок
Інгредієнти:
-150 г цукрової пудри,
-2 ст.л. лимонного соку,
-1 ст.л. кокосової олії.
Кокосове масло розтопити, додати в нього лимонний сік і цукрову пудру, добре розтерти до однорідної маси.
Кавова глазур для великодніх пасок
Інгредієнти:
-300 г цукру,
-100 г міцної чорної кави.
Цукор залити міцним чорним кави і тримати на маленькому вогні, поки не розчиниться цукор. Потім масу вилити в чашку і збивати, поки вона не почне тверднути. Змастити верхівки пасок.
Глазур для великодніх пасок «Іриска»
Інгредієнти:
-200 р твердих ірисок,
-40 г вершкового масла,
-1/4 ст. молока або вершків,
-1-2 ст.л. цукрової пудри.
Розтопити Масло і вершки, довести до кипіння, поступово ввести пудру і покласти іриски. Варити масу, помішуючи, до однорідного стану.
Глазур для великодніх пасок з білого шоколаду
Інгредієнти:
-білий шоколад,
-згущене молоко або вершкове масло,
-харчові барвники.
Білий шоколад розтопити (максимальна температура 40° С), додати згущене молоко або вершкове масло, барвники і розмішати до однорідної маси. Можна брати натуральні барвники - куркуму, ягідний або овочевий сік, шафран, просмажений цукор.
Немає коментарів:
Дописати коментар