пʼятниця, 25 жовтня 2013 р.

Німецькі млинці з начинкою

Німецькі млинці з начинкою



Інгредієнти:

Молоко - 1 стакан
Яйця - 6 шт
Борошно - 1 склянка
Сіль - 1/2 чайної ложки
Ваніль - 1 чайна ложка
Апельсинова цедра - 1 чайна ложка
Розтоплене вершкове масло - 1/4 склянки
начинка на ваш смак (варення, джем, ягоди...)

Приготування

1. Змішайте в блендері всі інгредієнти, крім олії.
2. Потім додайте масло і знову перемішайте все.
3. Змастіть форму для мафінів (24 шт) і наповніть її тестом.
4. Запікайте млинці близько 15 хвилин при 200 градусах.
5. Подавайте з будь-якою начинкою на ваш смак
Німецькі млинці з начинкою



Катаеф - арабські млинці з заварним кремом



Інгредієнти (на 10-12 млинців:)

борошно - 1 склянка
молоко - 1 стакан
вода - пів склянки
цукор - 1 ч. ложка
сухі дріжджі - 1/2 ч. ложки
розпушувач - 1/2 ч. ложки

Для крему:
молоко - 1 стакан
вершки будь-якої жирності - 1 стакан
крохмаль (краще кукурудзяний, але можна і картопляний) - 1/4 склянки
вода для розведення крохмалю - приблизно 3 ст. ложки
білий хліб без кірки - 3-4 шматочки близько 1,5 см в товщину
цукор - 3 ст. ложки
мелені фісташки - для прикраси

І для справжніх гурманів:
рожева вода - 1/2 ст. ложки (необов'язково)
вода квітів апельсина (orange blossom water) - 1/2 ст. ложки (необов'язково)
Приготування:

1. Краще приготувати заварний крем заздалегідь - хоча б за кілька годин до випікання млинців, тому що він повинен бути охолодженим і застиглим. Змішайте молоко з вершками і цукром, додайте в нього дрібно покришений білий хліб і все прогрійте, безперервно помішуючи, щоб шматочки хліба повністю розійшлися.

2. Коли молочна суміш стане дуже гарячою (почне парити), влийте в неї тонкою цівкою розведений у воді крохмаль. Енергійно продовжуйте розмішувати молочну масу, прогрійте до загустіння. Зніміть з вогню загустілий крем, перелийте його в окрему миску і дайте охолонути, щоб він став теплим. Поки крем остигає, періодично перемішуючи його, щоб він не покрився кіркою. Потім накрийте остиглий крем харчовою плівкою (покладіть її прямо на крем, щоб не було кірки) і відправте в холодильник, найменше - на 1 год, а краще на ніч.
3. Тепер потрібно приготувати млинці. Для цього потрібно всипати у воду сухі дріжджі, цукор і залишити на 3-5 хв для насичення дріжджів вологою і їх перетворення в розчин. Потім потрібно все перемішати, щоб дріжджі і цукор повністю розчинилися. Далі потрібно додати молоко, борошно і розпушувач, все розмішати, щоб вийшла однорідна суміш без грудок і залишити на 20 хв.

4. Випікайте млинці на антипригарній сковороді тільки з одного боку. Млинець буде готовий, коли верхній шар повністю підсохне. При випіканні потрібно відрегулювати нагрівання таким чином, щоб до моменту повного підсихання верхнього шару млинець став рум'яне, але не згорів знизу.

5. Готові млинчики складаються незажаренной стороною всередину, а його краї потрібно зліпити до середини. Заповнити кремом за допомогою кондитерського шприца.

6. Зверху можна прикрасити млинці меленими фісташками і подавати до столу.
Катаеф - арабські млинці з заварним кремом



Оксамитові млинці



Рекомендую вам приготувати млинці ось за цим рецептом.
Ніжні як оксамит.
Тоненькі,м'які
3 яйця
3 склянки молока
1,5 склянки борошна
3 ст.л. рослинного масла
3 ст.л. цукру
щіпка солі

Яйця збити в стійку піну,додати одну склянку молока,сіль,цукор.
Поступово ввести в суміш борошно,перемішати до зникнення грудочок.
Додати молоко, що залишилося,перемішати і ввести рослинне масло.
(можна подати і так)
Зображення
Гарненько збити і випікати на розпеченій сковороді (я змащую олією сковорідку перед випіканням кожного млинця).
Готові млинці змастити вершковим маслом і насолоджуватися смакотою.
Оксамитові млинці






Млинчики «Сюзетт»



Інгредієнти:

100г борошна
100г цукрової пудри
3 шт. апельсини
1 шт. яйце
300мл молока
25г топленого вершкового масла
1шт. лимон
50мл куантро
90г вершкового масла
30мл коньяку
У чашці з'єднуємо борошно, цукрову пудру (25г) і цедру 1 апельсина. В середину суміші розбиваємо яйце. Починаємо замішувати тісто, поступово вливаючи половину молока. Розмішуємо до повного зникнення грудочок. Вливаємо молоко, що залишилося і розтоплене масло.
Добре перемішуємо і залишаємо тісто на півгодини відпочити. По консистенції воно повинно вийти як вершки. Випікаємо млинці, вони повинні бути невеликими за діаметром.
Для приготування соусу змішуємо апельсиновий і лимонний соки, лимонну цедру і лікер.
Виливаємо суміш у холодну сковорідку, додаємо цукрову пудру і, помішуючи, нагріваємо на повільному вогні до розчинення пудри. Потім додаємо вершкове масло. Розмішуємо до повного розчинення масла і варимо ще 3-4 хвилини при невеликому кипінні.
Млинець викладаємо в соус, купаємо його з усіх сторін, складаємо вчетверо і відсуваємо до краю сковороди. Потім наступний, і так 4 штуки.
Додаємо вогонь і прогріваємо млинці 1 хвилину. Потім збризкуємо млинці коньяком і підпалюємо з допомогою довгої сірника або свічки - фламбируем. Відразу ж знімаємо з плити. Теплі млинці викладаємо на тарілку.
Млинчики «Сюзетт»



Німецькі млинці з начинкою



Інгредієнти:

Молоко - 1 стакан
Яйця - 6 шт
Борошно - 1 склянка
Сіль - 1/2 чайної ложки
Ваніль - 1 чайна ложка
Апельсинова цедра - 1 чайна ложка
Розтоплене вершкове масло - 1/4 склянки
начинка на ваш смак (варення, джем, ягоди...)

Приготування

1. Змішайте в блендері всі інгредієнти, крім олії.
2. Потім додайте масло і знову перемішайте все.
3. Змастіть форму для мафінів (24 шт) і наповніть її тестом.
4. Запікайте млинці близько 15 хвилин при 200 градусах.
5. Подавайте з будь-якою начинкою на ваш смак
Німецькі млинці з начинкою






Смачні млинці на кефірі.



Нам знадобиться:
1 яйце, 4 ч ложки цукру, 1/2 год ложки солі, 1 год ложка без верху соди, 0,5 л кефіру, 2-2,5 ст. борошна, 3 ст.л. соняшникової олії.

Яйце розтерти з цукром, сіллю, содою ,соняшниковою олією. Вмішати 0,5 ст. борошна.

Потім підлити 0,5 ст. кефіру, розмішати, потім додати 0,5 ст. борошна і знову розмішати. І так поступово додаємо борошно і кефір і кожен раз розмішуємо. Має вийти тісто консистенції сметани середньої жирності.

Також можна зробити і на кисляку, і на сироватці. При цьому змінюється кількість борошна. (чим рідше кисломалочный продукт, тим більше борошна).
Змастити сковорідку раст. олією тільки перед першим млинцем.
Кожен млинець змащуємо сл. маслом.
Смачні млинці на кефірі.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика