неділя, 13 жовтня 2013 р.

Азу з індички

Азу з індички



Інгредієнти:
Стегна індички - 600-700 грам
Панірувальні сухарі - 2-3 щіпки
Печериці у власному соку - 1 банка
Рослинна олія - 4 столові ложки

Приготування

Для початку добре промийте м'ясо під проточною холодною водою, потім осушіть його з допомогою бавовняного рушника. Перед тим, як зрізати м'ясо з стегон, видаліть з нього весь зайвий жирок і плівочки. Потім порізати індичку на шматочки середнього розміру, складіть в миску і посоліть. Ретельно перемішайте м'ясо, щоб сіль потрапила на всі шматочки.
Тепер в миску з індичкою додайте кілька щіпок панірувальних сухарів і знову добре перемішайте. Обвалювати кожен шматочок м'яса не потрібно, тільки злегка присипте його.

Тепер поставте на середній вогонь глибоку сковороду, хорошенечко розігрійте її, додайте олії, потім викладіть шматочки індички. Обсмажте м'ясо з усіх боків, періодично помішуючи його за допомогою дерев'яної лопатки. Готуйте до тих пір, поки воно не почне покриватися золотистою скоринкою.

Після цього обережно відкрийте банку з печерицями у власному соку за допомогою спеціальної відкривачки для консервів. Висипте їх разом з юшкою, наявної в банку прямо в сковороду. Накрийте кришкою, злегка зменшіть вогонь і тушкуйте ще близько 15-20 хвилин.

Коли страва буде готове, зніміть сковороду з вогню, трохи остудіть і розкладіть по порційних тарілках. Як гарнір до цього блюда ідеально підійде запечена картопля.
Азу з індички



Азу



Інгредієнти:

яловичина або курка - 400 гр.;
солоні огірки - 5-6 шт..;
цибулина - 1 шт.;
сметана нежирна - 200 гр.
раст олії 1 ст л

Приготування:

Обсмажуємо м'ясо з луком.Чуть трохи! солимо, додаємо дрібно нарізані огірки, трохи тушкуємо що б огірки дали сік. Додаємо сметану, якщо надто густо додаємо трохи води, приправляємо спеціями і тушкуємо 20 хвилин.
Азу






АЗУ



Нам знадобиться:
Яловичина (задня частина) - 1 кг
Масло (я беру топлене) - ок. 100 г
Томат-пюре - 120 г
Цибуля ріпчаста - 2 шт.
Борошно - 1 ст. л з гіркою
Помідори - 3 шт.
Огірки солені - 3-4 шт.
Картопля - близько 1 кг
Часник - 3 зуб.
Свіжа зелень - за смаком

Беремо посуд повместительнее з товстими стінками і... починаємо!
Отже, м'ясо нарізаємо брусочками, солимо, перчимо і обсмажуємо на олії, заливаємо водою, додаємо томат і тушкуємо майже до готовності на слабкому вогні під кришкою.
Борошно підсушуємо на сковорідці, охолоджуємо і розводимо водою (трохи, десь півсклянки).
Огірки очищаємо від шкірки і нарізаємо соломкою.
Цибулю нарізаємо півкільцями і обсмажуємо в олії.
Картоплю нарізаємо брусочками і теж обсмажуємо до золотавої скоринки.
До тушкованого м'яса додаємо огірки, смажену цибулю, розведене борошно, тушкуємо 10 хвилин і кладемо картоплю додаємо лавровий лист і тушкуємо ще хвилин 20.
За 5 хвилин до готовності додаємо свіжі помідори, нарізані часточками, і розтертий часник.
Готове! Додаємо в тарілку свіжої зелені і... Пальчики оближеш!
АЗУ



Заходячи в інтернет пам'ятай - каструля починає смажити відразу після того, як закінчує її варити!

Заходячи в інтернет пам'ятай - каструля починає смажити відразу після того, як закінчує її варити!






АЗУ



Нам знадобиться:
Яловичина (задня частина) - 1 кг
Масло (я беру топлене) - ок. 100 г
Томат-пюре - 120 г
Цибуля ріпчаста - 2 шт.
Борошно - 1 ст. л з гіркою
Помідори - 3 шт.
Огірки солені - 3-4 шт.
Картопля - близько 1 кг
Часник - 3 зуб.
Свіжа зелень - за смаком

Беремо посуд повместительнее з товстими стінками і... починаємо!
Отже, м'ясо нарізаємо брусочками, солимо, перчимо і обсмажуємо на олії, заливаємо водою, додаємо томат і тушкуємо майже до готовності на слабкому вогні під кришкою.
Борошно підсушуємо на сковорідці, охолоджуємо і розводимо водою (трохи, десь півсклянки).
Огірки очищаємо від шкірки і нарізаємо соломкою.
Цибулю нарізаємо півкільцями і обсмажуємо в олії.
Картоплю нарізаємо брусочками і теж обсмажуємо до золотавої скоринки.
До тушкованого м'яса додаємо огірки, смажену цибулю, розведене борошно, тушкуємо 10 хвилин і кладемо картоплю додаємо лавровий лист і тушкуємо ще хвилин 20.
За 5 хвилин до готовності додаємо свіжі помідори, нарізані часточками, і розтертий часник.
Готове! Додаємо в тарілку свіжої зелені і... Пальчики оближеш!
АЗУ



Азу по-татарськи



Інгредієнти:

●м'ясо - 500 г,
●цибуля ріпчаста - 1-2 шт,
●огірки солоні - 1-2 шт,
●картопля - 6-8 шт,
●часник - 1-2 часточки,
●томатна паста чи кетчуп - 1-2 ст. л,
●лавровий лист,
●сіль,
●перець

Приготування:

М'ясо промити, нарізати соломкою і злегка обсмажити в казані в розігрітому рослинному маслі.
Додати порізану тонкими півкільцями цибулю і обсмажувати м'ясо з цибулею до м'якості цибулі.
Додати томатну пасту, дрібно порізані або терті на крупній тертці огірки і трохи води або бульйону і тушкувати під кришкою до готовності м'яса.
В окремій сковороді обсмажити нарізаний соломкою картоплю.
Коли картопля буде майже готова, перекласти його в казан з тушкованим м'ясом, додати сіль, перець, лавровий лист і пропущений через чесноковыжималку або дрібно порізаний часник.
Обережно перемішати і тушкувати картопля з м'ясом до готовності.
Азу по-татарськи






Лосось в апельсинової глазурі



На дві порції:
2 стейка лосося
Для маринаду:
1/4 склянки оливкової олії
сік 1 великого апельсина
мелений перець

Змішати всі інгредієнти для маринаду і замаринувати рибу на 30 хвилин. Обсмажити з обох сторін по 2-3 хвилини.
Лосось в апельсинової глазурі

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика