понеділок, 21 жовтня 2013 р.

Булочка до чаю :)

Булочка до чаю :)

Булочка до чаю :)



Баклажаниус :)



Інгредієнти:

5-ь баклажанів,
3-й відварених курячих філе,
4-5 помідорів,
3-4 огірка,
упаковка глив,
200 гр. сиру,
3-4 зубчики часнику,
пучок кропу,
майонез,
рослинна олія,
сіль, перець.

Приготування:

баклажани ріжемо уздовж тонкими скибочками, солимо і залишаємо
гливи ріжемо
обсмажуємо і солимо ,курочку ріжемо кубиками ,помідори і огірки теж кубиками ,сир на тертці ,для соусу в майонез додаємо рубаний кріп і видавлюємо часник
скибочки баклажанів обсмажуємо на рослинному маслі
потім беремо глибоку миску і устеляємо її скибочками баклажанів ,змащуємо соусом ,потім огірки ,знову баклажани ,змастимо соусом
за таким принципом укладаємо всі верстви
далі:
курка, баклажани, соус
сир, баклажани, соус,
помідори ,баклажани, соус
гливи
потім закриваємо всі баклажанами
ставимо в холодильник на ніч
вранці перевертаємо на тарілку ,акуратно знімаємо миску.

#салати@cook_good
#баклажани@cook_good
#курка@cook_good
#помідори@cook_good
#огірки@cook_good
Баклажаниус :)



Бабуся спробувала :)

Бабуся спробувала :)






Мандаринка :)




У ципочек паті :)

У ципочек паті :)






ЗНИЖКИ в "Піжама Паті" до Дня Всіх Закоханих! :)


Порадуйте себе і свою другу половинку милим і спокусливим нарядом! ==> http://pyjama-party.ru/catalog/products/pizhamy-zhens..



Сумний ківі :)







І таке буває :)

І таке буває :)



Чоловік на кухні :))



Рецепт яблучного пирога, зрозумілим для чоловіків мовою.

1. Візьміть з холодильника 10 яєць, покладіть на стіл сім і витріть підлогу, наступного разу будьте гранично уважні.
2. Візьміть таз і розбийте про його край яйця, вилийте їх вміст в миску.
3. Протріть стіл від жовтків, будьте акуратні. Отже, у нас в тазу 5 жовтків.
4. Тепер візьміть міксер, вставте віночки і почніть збивати жовтки. Спробуйте ще раз вставити віночки: тепер до клацання. Збивайте.
5. Вимийте обличчя, шию, руки і спину, вилийте жовток з вух. В результаті у вас в тазу залишилося два збиті жовтки, якраз вони нам і потрібні для пирога.
6. Обклейте стіни і стелю кухні газетою, накрийте меблі якою-небудь тканиною.
7. Пора діставати борошно, насипте 200 г на склянку, потім висипте в миску з жовтками. Залишилося 800 г акуратно зберіть назад в пакет.
8. Переконавшись в тому, що стеля та шпалери обклеєні газетою, починайте збивати. Прийміть душ.
9. Візьміть 4 великих яблука і гострий ніж, попередньо втечіть в аптеку і купіть йод, пластир і бинт. Пора приступати до очищення яблук.
10. Обробіть великий палець йодом і забинтуйте його. Наріжте яблука кубиками і пам'ятайте: нам знадобиться 2 яблука, так що в процесі готування можна з'їсти тільки половину.
11. Обробіть йодом вказівний і середній пальці.
12. Єдине, що залишилося і вже нарізане яблуко скиньте в миску, підберіть з підлоги впали шматочки, промийте їх.
13. Збивайте все міксером. Відмийте холодильник, потім засохне - не змиєте.
14. Тепер виливайте вміст в сковорідку і ставте в духовку.
15. Почекайте годину і, не побачивши відчутних змін, увімкніть духовку.
16. Прокинувшись, не треба дзвонити в "01", відкрийте вікна і духовку.
17. Після всього пережитого сходіть в магазин, купіть хліба, ковбаси і солоних огірків.

P.S. не приймайте серйозно;)






Відпусти сосиску або я за себе не ручаюся :)

Відпусти сосиску або я за себе не ручаюся :)



Ще один рух,господиня, і ти в мені розбудиш звіра...ти мене знаєш! :)







Лід для шампанського з трояндами або з ягодами :)




Ресторан дитинства :) Хто пам'ятає пінгвінів з кіндерів?

Ресторан дитинства :) Хто пам'ятає пінгвінів з кіндерів?

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика