"Медовий бісквіт"
Інгредієнти:
- 6 яєць
- 160 г цукру
- 2 ст.л. меду
- 190 г борошна
Приготування:
1. Збиваємо яйця, цукор і мед до щільної білої маси. Не менше 10 хвилин.
2. В обсязі має збільшитися в 4 рази приблизно! 3. Потім акуратно додаємо борошно і перемішати знизу вгору.
4. Випікати при температурі 170-180С.
5. Готовність визначаємо шпажкою.
6. Охолодити у формі!
Приємного чаювання!
Бісквіт
Інгредієнти:
-Яйце - 3 штуки
-Цукор - 100 г
-Борошно блинная - 100 г
-Крохмаль - 35 г
-Масло вершкове - 15 г
-Вода - 3 столові ложки
Приготування:
1. Розігріти духовку до 180 гр С. Змастити маслом форму.
2. Покласти яйця в миску і збивати 5 хвилин електричним міксером у пишну піну.
3. Поступово додати цукор і продовжувати збивати, поки суміш не буде густий, а цукор повністю не розчиниться.
4. Просіяти борошно і крохмаль в іншу миску.
5. Додати яєчну суміш і перемішати злегка. Розтопити масло.
6. Перелити його і воду в суміш і перемішати. Перелити в підготовлену форму і запікати 20 хвилин.
7. Дістати з духовки, дістати з форми, покласти на решітку і дати охолонути. Коли бісквіт охолоне, нарізати на 15 шматків.
МЕДОВИЙ БІСКВІТ!
Дуже смачний ніжний бісквіт, в міру пахне медом, тане в роті! Відмінно піднімається, не обпадає, ні шапки, і максимально простий в приготуванні.
Рецепт під фото ▼
Підпишіться на "Записки шеф-кухаря" і дізнавайтеся найцікавіші рецепти!
Швидкий бісквіт до сніданку
Інгредієнти:
1 яйце збити, додаючи по черзі 3 ст.л. цукру, 3 ч. л. какао, 3 ст. л. борошна, трохи розпушувача, 3 год..л. раст.масла, 2 ст.л. молока. Вийде рідке тісто.
Приготування:
1. В невелику чашку або відповідну форму викласти порізане дрібними кубиками маленьке яблучко (можна інші фрукти-ягоди), залити зверху тісто і в мікрохвильовку на 3 хв. на макс.потужність.
2. Подавати у формі (чашці) на сніданок до чаю-кави
М'ясні бісквіти
Інгредієнти:
-Активні сухі дріжджі - 14 гр
-Тепла вода - 1/4 чашки
-Маслянка - 2 чашки
-Борошно - 5 чашок
-Цукор - 1/3 чашки
-Сіль - 2 ч.л.
-Пекарський порошок - 2 ч.л.
-Харчова сода - 1 ч.л.
-Розпушувач - 1 чашка
-Вершкове масло (розтоплене) - за необхідності
Приготування:
1. Розчиняємо дріжджі в теплій воді і даємо постояти 5 хвилин. Змішуємо дріжджі з нагрітої пахтою і відкладаємо в сторону.
2. Змішуємо борошно, цукор, сіль, пекарський порошок і соду у великій мисці. Додаємо розпушувач, збиваємо тісто блендером.
3. Додаємо дріжджову суміш з пахтою, добре перемішуємо.
4. Викладаємо тісто на злегка посипану борошном поверхню. Замішуємо 3-4 рази, розкачуємо лист товщиною в 1 см.
5. За допомогою різака для печива робимо заготовки.
Застеляємо деко пергаментним папером, викладаємо заготовки. Накриваємо сковороду кришкою і даємо піднятися в теплому місці на 1,5 години. Випікаємо при 230 градусах 8-10 хвилин. Змащуємо верхівки топленим маслом.
6. Розрізаємо отримані бісквіти навпіл.
Начиняємо ковбасою або беконом. Бісквіти готові!
Медовий бісквіт
Дуже смачний ніжний бісквіт, в міру пахне медом, тане в роті! Відмінно піднімається, не обпадає, ні шапки, і максимально простий в приготуванні!
Інгредієнти:
- яйця 6 шт,
- цукор 160 гр,
- мед 2 ст л,
- борошно 190 гр.
Приготування:
1. Збиваємо яйця, цукор і мед до щільної білої маси. Не менше 10 хвилин. В обсязі має збільшитися в 4 рази приблизно! Потім акуратно додаємо борошно і перемішати знизу вгору. Випікати при Т 170-180С. Готовність визначаємо шпажкою. Охолодити у формі!
- Альтернативний спосіб приготування: -
1. Збиваємо яйця, цукор і мед до щільної білої маси. Не менше 10 хвилин. В обсязі має збільшитися в 4 рази приблизно! Потім акуратно додаємо борошно і перемішати знизу вгору.
2. Тісто вилити у форму, застелену папером для випічки. Не забудьте прямо перед випічкою крутонути в яку-небудь сторону пару разів (щоб поверхня була рівною). Випікати в розігрітій до 170-180С духовці. Готовність визначаємо шпажкою. Охолодити у формі!
3. Потім проводимо ножем уздовж стінок і викладаємо бісквіт на стіл. Розрізати корж на 3 частини. Перемазати шкіри вареним згущеним молоком (можна згущене молоко збити з вершковим маслом (150 г) або зі сметаною).
4. Верхній корж не треба мазати кремом. Його заллємо шоколадною глазур'ю і в центр насыпем трохи горіхів. Чекати просочення не потрібно, можна їсти відразу.
Немає коментарів:
Дописати коментар