середа, 9 жовтня 2013 р.

"Медовий бісквіт"

"Медовий бісквіт"



Інгредієнти:
- 6 яєць
- 160 г цукру
- 2 ст.л. меду
- 190 г борошна

Приготування:
1. Збиваємо яйця, цукор і мед до щільної білої маси. Не менше 10 хвилин.
2. В обсязі має збільшитися в 4 рази приблизно! 3. Потім акуратно додаємо борошно і перемішати знизу вгору.
4. Випікати при температурі 170-180С.
5. Готовність визначаємо шпажкою.
6. Охолодити у формі!

Приємного чаювання!
"Медовий бісквіт"
"Медовий бісквіт"
"Медовий бісквіт"
"Медовий бісквіт"
"Медовий бісквіт"
"Медовий бісквіт"
"Медовий бісквіт"
"Медовий бісквіт"
"Медовий бісквіт"



Бісквіт



Інгредієнти:
-Яйце - 3 штуки
-Цукор - 100 г
-Борошно блинная - 100 г
-Крохмаль - 35 г
-Масло вершкове - 15 г
-Вода - 3 столові ложки

Приготування:
1. Розігріти духовку до 180 гр С. Змастити маслом форму.
2. Покласти яйця в миску і збивати 5 хвилин електричним міксером у пишну піну.
3. Поступово додати цукор і продовжувати збивати, поки суміш не буде густий, а цукор повністю не розчиниться.
4. Просіяти борошно і крохмаль в іншу миску.
5. Додати яєчну суміш і перемішати злегка. Розтопити масло.
6. Перелити його і воду в суміш і перемішати. Перелити в підготовлену форму і запікати 20 хвилин.
7. Дістати з духовки, дістати з форми, покласти на решітку і дати охолонути. Коли бісквіт охолоне, нарізати на 15 шматків.
Бісквіт






МЕДОВИЙ БІСКВІТ!



Дуже смачний ніжний бісквіт, в міру пахне медом, тане в роті! Відмінно піднімається, не обпадає, ні шапки, і максимально простий в приготуванні.

Рецепт під фото ▼

Підпишіться на "Записки шеф-кухаря" і дізнавайтеся найцікавіші рецепти!
МЕДОВИЙ БІСКВІТ!






 


МЕДОВИЙ БІСКВІТ!
Доступний передплатникам співтовариства.







Швидкий бісквіт до сніданку



Інгредієнти:
1 яйце збити, додаючи по черзі 3 ст.л. цукру, 3 ч. л. какао, 3 ст. л. борошна, трохи розпушувача, 3 год..л. раст.масла, 2 ст.л. молока. Вийде рідке тісто.

Приготування:
1. В невелику чашку або відповідну форму викласти порізане дрібними кубиками маленьке яблучко (можна інші фрукти-ягоди), залити зверху тісто і в мікрохвильовку на 3 хв. на макс.потужність.
2. Подавати у формі (чашці) на сніданок до чаю-кави
Швидкий бісквіт до сніданку






М'ясні бісквіти



Інгредієнти:
-Активні сухі дріжджі - 14 гр
-Тепла вода - 1/4 чашки
-Маслянка - 2 чашки
-Борошно - 5 чашок
-Цукор - 1/3 чашки
-Сіль - 2 ч.л.
-Пекарський порошок - 2 ч.л.
-Харчова сода - 1 ч.л.
-Розпушувач - 1 чашка
-Вершкове масло (розтоплене) - за необхідності

Приготування:
1. Розчиняємо дріжджі в теплій воді і даємо постояти 5 хвилин. Змішуємо дріжджі з нагрітої пахтою і відкладаємо в сторону.
2. Змішуємо борошно, цукор, сіль, пекарський порошок і соду у великій мисці. Додаємо розпушувач, збиваємо тісто блендером.
3. Додаємо дріжджову суміш з пахтою, добре перемішуємо.
4. Викладаємо тісто на злегка посипану борошном поверхню. Замішуємо 3-4 рази, розкачуємо лист товщиною в 1 см.
5. За допомогою різака для печива робимо заготовки.
Застеляємо деко пергаментним папером, викладаємо заготовки. Накриваємо сковороду кришкою і даємо піднятися в теплому місці на 1,5 години. Випікаємо при 230 градусах 8-10 хвилин. Змащуємо верхівки топленим маслом.
6. Розрізаємо отримані бісквіти навпіл.
Начиняємо ковбасою або беконом. Бісквіти готові!
М'ясні бісквіти



Медовий бісквіт



Дуже смачний ніжний бісквіт, в міру пахне медом, тане в роті! Відмінно піднімається, не обпадає, ні шапки, і максимально простий в приготуванні!

Інгредієнти:
- яйця 6 шт,
- цукор 160 гр,
- мед 2 ст л,
- борошно 190 гр.

Приготування:
1. Збиваємо яйця, цукор і мед до щільної білої маси. Не менше 10 хвилин. В обсязі має збільшитися в 4 рази приблизно! Потім акуратно додаємо борошно і перемішати знизу вгору. Випікати при Т 170-180С. Готовність визначаємо шпажкою. Охолодити у формі!

- Альтернативний спосіб приготування: -

1. Збиваємо яйця, цукор і мед до щільної білої маси. Не менше 10 хвилин. В обсязі має збільшитися в 4 рази приблизно! Потім акуратно додаємо борошно і перемішати знизу вгору.
2. Тісто вилити у форму, застелену папером для випічки. Не забудьте прямо перед випічкою крутонути в яку-небудь сторону пару разів (щоб поверхня була рівною). Випікати в розігрітій до 170-180С духовці. Готовність визначаємо шпажкою. Охолодити у формі!
3. Потім проводимо ножем уздовж стінок і викладаємо бісквіт на стіл. Розрізати корж на 3 частини. Перемазати шкіри вареним згущеним молоком (можна згущене молоко збити з вершковим маслом (150 г) або зі сметаною).
4. Верхній корж не треба мазати кремом. Його заллємо шоколадною глазур'ю і в центр насыпем трохи горіхів. Чекати просочення не потрібно, можна їсти відразу.
Медовий бісквіт
Медовий бісквіт
Медовий бісквіт
Медовий бісквіт
Медовий бісквіт
Медовий бісквіт
Медовий бісквіт
Медовий бісквіт
Медовий бісквіт
Медовий бісквіт

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика