Томлені курячі стегенця
Інгредієнти:
- курячі стегенця
- молоко або вершки
- шафран
- приправа для курки
- сіль
Стегенця добре помиємо, обсушим.
Шафрану нам знадобиться 0,5 чайної ложки.
Виливаємо молоко у форму для запікання, приблизно третина форми, висипаємо туди шафран.
Стегенця повністю обсипаємо приправою і сіллю.
Укладаємо в форму прямо в молоко.
Ставимо в духовку нудитися на 1 годину, температура духовки 200 градусів. Через 30 хвилин стегенця перевертаємо.
Через годину вони практично готові. Хто любить м'ясо понежней, потримайте хвилин на 20 довше. Головне, щоб м'ясо не підгоріло.
Подаємо з будь-яким гарніром.
Спробуйте, як це смачно!
Томлені курячі стегенця з кабачками
Продукти, які нам будуть потрібні:
курячі стегенця
кабачки
вершки або молоко
морква
зелень
спеції:
карі
сіль
перець мелений
борошно (зовсім трохи)
рослинна олія для обсмажування
Приготування.
Готувати дуже просто. Я взагалі люблю просту кулінарію, без надмірностей. Головне для мене, щоб було свіже, смачне і по можливості красиве блюдо.
Стегенця вимити, обмазати сіллю і приправами. Солити трохи.
Потім злегка обсмажити стегенця до золотистого кольору.
Моркву натерти на крупній тертці.
Кабачки нарізати кружечками, товщиною 1 см
Обваляти в борошні, солі та спеціях. Солити трохи.
Обвалені кружечки кабачків обсмажити на рослинному маслі до золотистого кольору.
Обсмажені продукти скласти в форму для запікання. Духовку розігріваємо до 180 градусів.
Зверху присипаємо морквиною, заливаємо все вершками або молоком. Не треба багато. Досить 1 склянку.
Закриваємо форму фольгою.
Запікаємо 1-2 години. Хто хоче більш щільну консистенцію - 1 година;
більш ніжну - 2 години.
Потім виймаємо, знімаємо фольгу і їмо із задоволенням.
Приємного апетиту!
курячі стегенця "У банку"
Інгредієнти:
6 курячих стегенець
1 паприка
1 велика цибулина
1 ч.л. солі без верху
суміш перців (мелена)
імбир
індійське каррі
коріандр мелений (можна ще і покласти лаврові листочки)
Стегна миємо, відрізаємо зайвий жир і шкірку. Якщо шматочки великі, розрізати навпіл.
Складаємо в ємність, додаємо сіль і всі спеції.
Добре перемішуємо, закриваємо кришкою і ставимо в холодильник для просочення.
Після того, як стегенця промариновались, миємо і чистимо цибулю і паприку. Нарізаємо їх кільцями.
Складаємо в 1,5 літрову банку все шарами: цибуля, паприка, м'ясо і т.д. Масла додавати не треба. Під час випікання його виявиться більше, ніж достатньо.
Закриваємо скляною кришкою, а якщо ні - звичайної для консервації. Ставимо в холодну духовку. Виставляємо 175 градусів і включаємо. Запікати 45 хвилин
Томлені курячі стегенця
Інгредієнти:
- курячі стегенця
- молоко або вершки
- шафран
- приправа для курки
- сіль
Стегенця добре помиємо, обсушим.
Шафрану нам знадобиться 0,5 чайної ложки.
Виливаємо молоко у форму для запікання, приблизно третина форми, висипаємо туди шафран.
Стегенця повністю обсипаємо приправою і сіллю.
Укладаємо в форму прямо в молоко.
Ставимо в духовку нудитися на 1 годину, температура духовки 200 градусів. Через 30 хвилин стегенця перевертаємо.
Через годину вони практично готові. Хто любить м'ясо понежней, потримайте хвилин на 20 довше. Головне, щоб м'ясо не підгоріло.
Подаємо з будь-яким гарніром.
Спробуйте, як це смачно!
Томлені курячі стегенця
Інгредієнти:
● курячі стегенця
● молоко або вершки
● шафран
● приправа для курки
● сіль
Приготування:
Стегенця добре помиємо, обсушим.
Шафрану нам знадобиться 0,5 чайної ложки.
Виливаємо молоко у форму для запікання, приблизно третина форми, висипаємо туди шафран.
Стегенця повністю обсипаємо приправою і сіллю.
Укладаємо в форму прямо в молоко.
Ставимо в духовку нудитися на 1 годину, температура духовки 200 градусів. Через 30 хвилин стегенця перевертаємо.
Через годину вони практично готові. Хто любить м'ясо понежней, потримайте хвилин на 20 довше. Головне, щоб м'ясо не підгоріло.
Подаємо з будь-яким гарніром.
Спробуйте, як це смачно!
Приємного апетиту!
Funny Chef
Томлені курячі стегенця
Це дуже смачно, запевняю Вас! Правда, трошки островато, але я люблю гостре в міру.
З продуктів нам буде потрібно:
курячі стегенця,
молоко або вершки
шафран,
приправа для курки,
сіль
Приготування.
Стегенця добре помиємо, обсушим.
З курки я найбільше люблю стегенця. Напевно тому, що у них м'ясо ніжніше.
Шафрану нам знадобиться 0,5 чайної ложки.
Виливаємо молоко у форму для запікання, приблизно третина форми, висипаємо туди шафран.
Стегенця повністю обсипаємо приправою і сіллю.
Укладаємо в форму прямо в молоко.
Ставимо в духовку нудитися на 1 годину, тепрература духовки 200 градусів.. Через 30 хвилин стегенця перевертаємо.
Через годину вони практично готові. Хто любить м'ясо понежней, потримайте хвилин на 20 довше. Головне, щоб м'ясо не підгоріло.
Подаємо з будь-яким гарніром. Я подавала з макаронами.
Спробуйте, як це смачно!
Немає коментарів:
Дописати коментар