Зелена аджика
Інгредієнти:
650-700 г зеленого гострого перцю (бажано зелений)
150 г кінзи
130 г зелені селери
130 г кропу
130 г петрушки
20 г мелених насіння коріандру
3 чт ложки солі
2 головки часнику
2 зелених болгарських перцю
4 чт ложки білого винного оцту
Приготування:
1. Перець і зелень перемити
2. У перцю видалити насіння і плодоніжку, часник почистити, крупно порубати зелень
3. Зелень, перець і часник пропустити через м'ясорубку 4-5 разів
4. Додати мелений коріандр, сіль і оцет. Перемішати. Аджика повинна бути трохи солонуватою
5. Банки промити і прогріти в духовці
6. Аджику скласти в підготовлені банки. Зберігати в холодильнику
#заготовки@cook_good
#закуска@cook_good
#зелень@cook_good
Аджика
Вам буде потрібно:
2,5 кг помідорів
1 кг моркви
1 кг солодкого червоного перцю
100 г гіркого перцю
150-200 г цукру
1/4 склянки солі
150 г раст. масла
200 г часнику
зелень (петрушка, кріп)
Приготування:
1. Натріть моркву на середній тертці.
2. Помідори помийте, поріжте навпіл.
3. Перці очистіть від насіння і розрізати на 4 частини, гіркий перець і часник.
4. Перемолите всі овочі в м'ясорубці.
5. Вилийте в каструлю і варіть 1,5 години.
6. Через 1,5 години додайте олію, цукор, сіль і зелень.
7. Варіть ще 30 хвилин.
Приємного апетиту!
#соуси@cook_good
#помідори@cook_good
Зелена аджика.
Хороший гострий соус. Відмінно підходить до м'ясних страв.
Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 6
Вам буде потрібно:
650-700 г зеленого гострого перцю (бажано зелений)
150 г кінзи
130 г зелені селери
130 г кропу
130 г петрушки
20 г мелених насіння коріандру
3 чт ложки солі
2 головки часнику
2 зелених болгарських перцю
4 чт ложки білого винного оцту
Як готувати:
1. Перець і зелень перемити.
2. У перцю видалити насіння і плодоніжку, часник почистити, крупно порубати зелень.
3. Зелень, перець і часник пропустити через м'ясорубку 4-5 разів.
4. Додати мелений коріандр, сіль і оцет. Перемішати. Аджика повинна бути трохи солонуватою.
5. Банки промити і прогріти в духовці.
6. Аджику скласти в підготовлені банки. Зберігати в холодильнику.
Приємного апетиту!
Зелена аджика
Інгредієнти:
650-700 г зеленого гострого перцю (бажано зелений)
150 г кінзи
130 г зелені селери
130 г кропу
130 г петрушки
20 г мелених насіння коріандру
3 чт ложки солі
2 головки часнику
2 зелених болгарських перцю
4 чт ложки білого винного оцту
Приготування:
1. Перець і зелень перемити
2. У перцю видалити насіння і плодоніжку, часник почистити, крупно порубати зелень
3. Зелень, перець і часник пропустити через м'ясорубку 4-5 разів
4. Додати мелений коріандр, сіль і оцет. Перемішати. Аджика повинна бути трохи солонуватою
5. Банки промити і прогріти в духовці
6. Аджику скласти в підготовлені банки. Зберігати в холодильнику
Аджика
Вам буде потрібно:
2,5 кг помідорів
1 кг моркви
1 кг солодкого червоного перцю
100 г гіркого перцю
150-200 г цукру
1/4 склянки солі
150 г раст. масла
200 г часнику
зелень (петрушка, кріп)
Приготування:
1. Натріть моркву на середній тертці.
2. Помідори помийте, поріжте навпіл.
3. Перці очистіть від насіння і розрізати на 4 частини, гіркий перець і часник.
4. Перемолите всі овочі в м'ясорубці.
5. Вилийте в каструлю і варіть 1,5 години.
6. Через 1,5 години додайте олію, цукор, сіль і зелень.
7. Варіть ще 30 хвилин.
Приємного апетиту!
АДЖИКА БЕЗ ВАРІННЯ
Буде ПОТРІБНО:
Два кілограми помідорів, 300 грамів червоного гіркого перцю, кілограм болгарського перцю, по 300 грам часнику і хрону (корінь), склянка 9%-го оцту і склянку солі.
ПРИГОТУВАННЯ:
Співаємо овочі, чистимо хрін і часник. Очищаємо від насіння гіркий і болгарський перець. Пропускаємо всі інгредієнти через м'ясорубку. Додаємо оцет, сіль і все перемішуємо. Все - аджика у нас готова. Розкладаємо її в сухі банки і закриваємо їх пластиковими кришками. Зберігаємо аджику в холодильнику
Немає коментарів:
Дописати коментар