четвер, 6 червня 2013 р.

Зелена аджика

Зелена аджика



Інгредієнти:

650-700 г зеленого гострого перцю (бажано зелений)
150 г кінзи
130 г зелені селери
130 г кропу
130 г петрушки
20 г мелених насіння коріандру
3 чт ложки солі
2 головки часнику
2 зелених болгарських перцю
4 чт ложки білого винного оцту

Приготування:

1. Перець і зелень перемити
2. У перцю видалити насіння і плодоніжку, часник почистити, крупно порубати зелень
3. Зелень, перець і часник пропустити через м'ясорубку 4-5 разів
4. Додати мелений коріандр, сіль і оцет. Перемішати. Аджика повинна бути трохи солонуватою
5. Банки промити і прогріти в духовці
6. Аджику скласти в підготовлені банки. Зберігати в холодильнику

#заготовки@cook_good
#закуска@cook_good
#зелень@cook_good
Зелена аджика
Зелена аджика
Зелена аджика
Зелена аджика



Аджика



Вам буде потрібно:

2,5 кг помідорів
1 кг моркви
1 кг солодкого червоного перцю
100 г гіркого перцю
150-200 г цукру
1/4 склянки солі
150 г раст. масла
200 г часнику
зелень (петрушка, кріп)

Приготування:

1. Натріть моркву на середній тертці.

2. Помідори помийте, поріжте навпіл.

3. Перці очистіть від насіння і розрізати на 4 частини, гіркий перець і часник.

4. Перемолите всі овочі в м'ясорубці.

5. Вилийте в каструлю і варіть 1,5 години.

6. Через 1,5 години додайте олію, цукор, сіль і зелень.

7. Варіть ще 30 хвилин.

Приємного апетиту!

#соуси@cook_good
#помідори@cook_good
Аджика






Зелена аджика.



Хороший гострий соус. Відмінно підходить до м'ясних страв.

Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 6

Вам буде потрібно:

650-700 г зеленого гострого перцю (бажано зелений)
150 г кінзи
130 г зелені селери
130 г кропу
130 г петрушки
20 г мелених насіння коріандру
3 чт ложки солі
2 головки часнику
2 зелених болгарських перцю
4 чт ложки білого винного оцту

Як готувати:

1. Перець і зелень перемити.

2. У перцю видалити насіння і плодоніжку, часник почистити, крупно порубати зелень.

3. Зелень, перець і часник пропустити через м'ясорубку 4-5 разів.

4. Додати мелений коріандр, сіль і оцет. Перемішати. Аджика повинна бути трохи солонуватою.

5. Банки промити і прогріти в духовці.

6. Аджику скласти в підготовлені банки. Зберігати в холодильнику.

Приємного апетиту!
Зелена аджика.
Зелена аджика.
Зелена аджика.
Зелена аджика.



Зелена аджика



Інгредієнти:

650-700 г зеленого гострого перцю (бажано зелений)
150 г кінзи
130 г зелені селери
130 г кропу
130 г петрушки
20 г мелених насіння коріандру
3 чт ложки солі
2 головки часнику
2 зелених болгарських перцю
4 чт ложки білого винного оцту

Приготування:

1. Перець і зелень перемити
2. У перцю видалити насіння і плодоніжку, часник почистити, крупно порубати зелень
3. Зелень, перець і часник пропустити через м'ясорубку 4-5 разів
4. Додати мелений коріандр, сіль і оцет. Перемішати. Аджика повинна бути трохи солонуватою
5. Банки промити і прогріти в духовці
6. Аджику скласти в підготовлені банки. Зберігати в холодильнику
Зелена аджика
Зелена аджика
Зелена аджика
Зелена аджика






Аджика



Вам буде потрібно:

2,5 кг помідорів
1 кг моркви
1 кг солодкого червоного перцю
100 г гіркого перцю
150-200 г цукру
1/4 склянки солі
150 г раст. масла
200 г часнику
зелень (петрушка, кріп)

Приготування:

1. Натріть моркву на середній тертці.

2. Помідори помийте, поріжте навпіл.

3. Перці очистіть від насіння і розрізати на 4 частини, гіркий перець і часник.

4. Перемолите всі овочі в м'ясорубці.

5. Вилийте в каструлю і варіть 1,5 години.

6. Через 1,5 години додайте олію, цукор, сіль і зелень.

7. Варіть ще 30 хвилин.

Приємного апетиту!
Аджика



АДЖИКА БЕЗ ВАРІННЯ



Буде ПОТРІБНО:

Два кілограми помідорів, 300 грамів червоного гіркого перцю, кілограм болгарського перцю, по 300 грам часнику і хрону (корінь), склянка 9%-го оцту і склянку солі.

ПРИГОТУВАННЯ:

Співаємо овочі, чистимо хрін і часник. Очищаємо від насіння гіркий і болгарський перець. Пропускаємо всі інгредієнти через м'ясорубку. Додаємо оцет, сіль і все перемішуємо. Все - аджика у нас готова. Розкладаємо її в сухі банки і закриваємо їх пластиковими кришками. Зберігаємо аджику в холодильнику
АДЖИКА БЕЗ ВАРІННЯ

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика