понеділок, 24 червня 2013 р.

Сендвіч зі слабосоленої сьомгою і авокадо

Сендвіч зі слабосоленої сьомгою і авокадо



Інгредієнти:

- багет, пшеничний
- авокадо
- філе слабосоленої сьомги, форелі або як варіант горбуші
- рукола
- лимон

Приготування:
Відрізаємо частина багета відповідно до передбачуваним апетитом і розрізаємо вздовж. Внутрішній м'якуш я вирізаю, це дозволить розмістити більше начинки, хоча можна і не прибирати. Далі намазуємо шар вершкового сиру на обидва шматка багета.
Потім - шар риби. Потім кладемо авокадо і лимон. Важливо збризнути авокадо лимоном, це не дасть йому потемніти. Останнє - шар листя руколи.
Все, залишається з'єднати дві частини.
Сендвіч зі слабосоленої сьомгою і авокадо
Сендвіч зі слабосоленої сьомгою і авокадо
Сендвіч зі слабосоленої сьомгою і авокадо
Сендвіч зі слабосоленої сьомгою і авокадо
Сендвіч зі слабосоленої сьомгою і авокадо
Сендвіч зі слабосоленої сьомгою і авокадо
Сендвіч зі слабосоленої сьомгою і авокадо



Легкий літній авокадо-тост



Інгредієнти:
Чесночый хліб - 1 буханець
Половина авокадо
Пластівці червоного перцю - 1 столова ложка

Приготування:
Наріжте хліб і обсмажте його в тостері.
Поки хліб готується, авокадо очистіть і наріжте на невеликі шматочки або слайсы.
Викладіть порізаний авокадо на кожен тост і присипте перцю пластівцями. Відмінний варіант літньої закуски.






Роли з авокадо, лососем і огірком



Інгредієнти:

500 р рису
50 мл рисового оцту
30 г цукру
10 г солі
5 листів норі
1 довгий парниковий огірок
1 авокадо
200 г слабосоленого лосося
васабі
маринований імбир
соєвий соус

Для приготування ролів необхідно:

Бамбуковий килимок (макісу або суші-мат). Без нього якісно згорнути рол практично неможливо.
Широка неметалічна ємність для змішування і охолодження рису.
Плоска дерев'яна лопатка.
Мисочка з водою. Рис для суші дуже клейкий і легко прилипає до рук. Тому в процесі приготування ролів перед тим, як брати рис, руки потрібно кожен раз змочувати водою.

Приготування:
Готовий рис перекладаємо в широку неметалічну посуд, рівномірно поливаємо оцтової сумішшю і починаємо перемішувати дерев'яною лопаткою.

Готуємо начинку. Огірок очистити від шкірки, вирізаємо насіння і нарізаємо на тонкі полоски.Рыбу теж нарізаємо на смужки

Авокадо розрізаємо навпіл, видаляємо кісточку, очищаємо від шкірки і нарізаємо на смужки

Рис розкладаємо на норі шаром близько 3-5 мм.Ребром долоні робимо невеликий довгий жолобок посередині розкладеного рису. Злегка змащуємо його васабі. Кладемо в жолобок начинку (лосось+огірок або лосось+авокадо)

Починаємо згортати. Великими пальцями обох рук піднімаємо край килимка разом з норі, при цьому притримуючи вказівними і середніми пальцями начинку. Згинаємо килимок під прямим кутом по лінії, на якій лежить начинка

Акуратно загортаємо піднятий край килимка разом з норі і рисом вниз, щоб рис на протилежних торцях стикнувся. Далі піднімаємо край килимка і доворачиваем рол, щоб вільна від рису смужка норі прилягала до ролу внапуск

Закручуємо рол в килимок і трохи стискаємо руками, щоб ущільнити рис. Але не тисніть надто сильно інакше а) рис може занадто сильно утрамбоваться і роли вийдуть несмачними і занадто клейкими, б) з торців вилізе начинка

Ріжемо на 6 шматочків. Щоб рис не прилипав до ножа, перед кожним розрізанням занурюємо вістря у воду і перевертаємо ніж, щоб краплі пробігли по ріжучій кромці. Подаємо роли з імбиром, васабі і соєвим соусом
Роли з авокадо, лососем і огірком
Роли з авокадо, лососем і огірком
Роли з авокадо, лососем і огірком
Роли з авокадо, лососем і огірком
Роли з авокадо, лососем і огірком
Роли з авокадо, лососем і огірком
Роли з авокадо, лососем і огірком
Роли з авокадо, лососем і огірком



Роли з авокадо, лососем і огірком



Інгредієнти:

500 р рису
50 мл рисового оцту
30 г цукру
10 г солі
5 листів норі
1 довгий парниковий огірок
1 авокадо
200 г слабосоленого лосося
васабі
маринований імбир
соєвий соус

Для приготування ролів необхідно:

Бамбуковий килимок (макісу або суші-мат). Без нього якісно згорнути рол практично неможливо.

Широка неметалічна ємність для змішування і охолодження рису.

Плоска дерев'яна лопатка.

Мисочка з водою. Рис для суші дуже клейкий і легко прилипає до рук. Тому в процесі приготування ролів перед тим, як брати рис, руки потрібно кожен раз змочувати водою.
Роли з авокадо, лососем і огірком
Готовий рис перекладаємо в широку неметалічну посуд, рівномірно поливаємо оцтової сумішшю і починаємо перемішувати дерев'яною лопаткою.
Роли з авокадо, лососем і огірком
Готуємо начинку. Огірок очистити від шкірки, вирізаємо насіння і нарізаємо на тонкі полоски.Рыбу теж нарізаємо на смужки
Роли з авокадо, лососем і огірком
Авокадо розрізаємо навпіл, видаляємо кісточку, очищаємо від шкірки і нарізаємо на смужки
Роли з авокадо, лососем і огірком
Рис розкладаємо на норі шаром близько 3-5 мм.Ребром долоні робимо невеликий довгий жолобок посередині розкладеного рису. Злегка змащуємо його васабі. Кладемо в жолобок начинку (лосось+огірок або лосось+авокадо)
Роли з авокадо, лососем і огірком
Починаємо згортати. Великими пальцями обох рук піднімаємо край килимка разом з норі, при цьому притримуючи вказівними і середніми пальцями начинку. Згинаємо килимок під прямим кутом по лінії, на якій лежить начинка
Роли з авокадо, лососем і огірком
Акуратно загортаємо піднятий край килимка разом з норі і рисом вниз, щоб рис на протилежних торцях стикнувся. Далі піднімаємо край килимка і доворачиваем рол, щоб вільна від рису смужка норі прилягала до ролу внапуск
Роли з авокадо, лососем і огірком
Закручуємо рол в килимок і трохи стискаємо руками, щоб ущільнити рис. Але не тисніть надто сильно інакше а) рис може занадто сильно утрамбоваться і роли вийдуть несмачними і занадто клейкими, б) з торців вилізе начинка
Роли з авокадо, лососем і огірком
Ріжемо на 6 шматочків. Щоб рис не прилипав до ножа, перед кожним розрізанням занурюємо вістря у воду і перевертаємо ніж, щоб краплі пробігли по ріжучій кромці. Подаємо роли з імбиром, васабі і соєвим соусом

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика