субота, 22 червня 2013 р.

Гарячі млинці з глазур'ю

Гарячі млинці з глазур'ю



Інгредієнти:
Цукрова пудра 0,5 ст.
Ванілін 0,5 ч. л.
Молоко 2 ст. л.
Борошно 1 ст.
Цукор-пісок 1 ст. л.
Кориця 1 ч. л.
Гвоздика мелена 0,3 ч. л.
Мускатний горіх тертий 0,3 ч. л.
Цедра лимонна терта 0,3 ч. л.
Дріжджі сухі швидкодіючі 4 ч. л.
Сіль 0,5 ч. л.
Родзинки 0,5 ст.
Молоко 1 ст.
Яйця 2 шт.
Масло вершкове 0,3 ст.

Ванільна глазур:
Змішайте цукрову пудру, ванілін і 2 столові ложки молока.
Для потрібної консистенції можна влити ще трохи молока.
Змішайте борошно і цукор.
Додайте корицю, гвоздику, мускатний горіх, цедру апельсина, дріжджі і сіль.
Всипте родзинки.
Збийте молоко і яйця.
Розтопіть масло і додайте в молоко, помішуючи.
Змішайте всі і замісіть тісто.
Виливайте ложкою тісто на розігріту сковорідку.
Підсмажуйте 2-3 хвилини з одного боку і 2 хвилини з іншого.
Залийте млинці глазур'ю у формі хреста.
Подавайте відразу.
Гарячі млинці з глазур'ю
Гарячі млинці з глазур'ю
Гарячі млинці з глазур'ю



Американські млинці



Інгредієнти на 2 порції

Борошно пшеничне 150 г
Дріжджі сухі ½ чайної ложки
Кефір 200 мл
Масло вершкове 20 г
Яйце куряче 2 штуки
Цукор ½ склянки
Джем за смаком

Інструкція

1. Змішайте борошно, дріжджі і сіль. В окремій мисці злегка збийте кефір і яєчні жовтки.
2. Влити яєчно-кефірну масу в суміш сухих компонентів, додайте туди ж розтоплене вершкове масло і ретельно перемішайте всі разом до отримання однорідної, рідкої маси.
3. В окремому посуді збийте білки з цукром в пишну піну. Потім додайте до основної маси в два прийоми, помішуючи тісто акуратно зверху вниз.
4. Нагрійте сковороду з антипригарним покриттям і викладіть на неї ложкою дози тесту приблизно по 50 мл Млинці повинні смажитися, поки краю не поміняють колір золотистий (приблизно 3 хвилини), після чого млинець можна перевертати. З іншого боку він обсмажується швидше.
Млинці подавати з улюбленим варенням, кленовим сиропом, фруктовим джемом або медом.
Американські млинці
Американські млинці






Млинці з заварним кремом



Інгредієнти:
Для млинців:

500 мл молока
200 г борошна
2 яйця
2 ст.л. рослинної олії
1 ст.л. цукру
1 пакетик розпушувача
сіль
ванілін

Для заварного крему:

2,5 скл. молока
3 ст.л. борошна
1 склянка цукру
2 яйця
70 гр вершкового масла
Кокосова стружка для прикраси (за бажанням)

Приготування:

Приготуйте млинці по цьому рецепту або вашим улюбленим рецептом) Заварний крем у мене залишився після приготування торта, приготувати його нескладно, от рецепт заварного крему.
Отже, все готово і тепер можна приступити до приготування млинчиків з заварним кремом. Млинець викладаємо на дощечку і обрізаємо з двох сторін. На край млинця викладаємо 2-3 ложки крему, трохи розподіляємо його по блинчику, але основна частина крему повинна залишитися на краю. Акуратно згортаємо млинці в трубочку.
Таким чином звертаємо всі млинці і акуратно складаємо їх на тарілку.
Посипте млинці кокосовою стружкою.
Млинці з заварним кремом



Млинці , тануть у роті



Інгредієнти:
-200 г молока,
-3 яйця,
-50 г пшеничного борошна ( або 2 ст.л. з великою гіркою),
-2 ч.л. вершкового масла (розтопленого),
-1 ст.л. цукру,
-щіпка солі,

Приготування:
Яйця, цукор і сіль покласти в миску
Збити віночком
Додати розтоплене масло і молоко
Додати борошно
Добре перемішати, щоб не було грудочок
Випікати на сковороді тонкими млинцями до золотистого кольору без масла (не пересмажувати, їм дуже мало треба...),
Їх можна їсти з варенням, а дітям начинити морозивом.
Можна полити малиновим сиропом.
Млинчиків виходить трохи, як раз на один раз .

Приємного чаювання!
Млинці , тануть у роті






Пшеничні млинці з фейхоа і м'ятою



Інгредієнти на 4 порції

Борошно пшеничне 125 г
Яйце куряче 2 штуки
Молоко 300 мл
Сіль ½ чайної ложки
Фейхоа 400 г
М'ята свіжа-20 г
Лимони 1 штука
Цукор 2 столові ложки

Інструкція

1. Змішати борошно, сіль і яйця з молоком до однорідного стану. Залишити на двадцять хвилин в прохолодному місці, зайнявшись тим часом приготуванням начинки.
2. Для цього натерти лимонну цедру, плоди фейхоа подрібнити в блендері з цукром, лимонним соком і акуратно обірваними з гілочок листям м'яти.
3. Після чого дістати тісто, розжарити сковороду і, змащуючи її олією, напекти тонких млинчиків. Змастити млинці зеленою пастою з фейхоа і згорнути конвертом або будь-яким іншим способом. В залежності від того - чи будете ви їсти млинці з ножем і виделкою або, наприклад, руками. В залежності від того, хочете ви при цьому вивозитися в зеленому соусі чи ні.
4. Загорнуті млинці посипати лимонною цедрою.
Додатковим соусом до таких млинців може стати густий гарячий солодкий шоколад. Він створить просто електричне напруга між прохолодною кислинкою начинки і своїм м'яким, обволаківающе-пряним теплим духом.
Пшеничні млинці з фейхоа і м'ятою
Пшеничні млинці з фейхоа і м'ятою



Млинці з зеленню



Інгредієнти:

1 л молока,
450 г борошна,
2 яйця,
50 мл рослинного масла,
1/3 чайної ложки соди,
1 чайна ложка солі,
200 г зелень (кінза, кріп, петрушка, селера, цибуля, базилік),
вершкове масло для змащування млинчиків.

Приготування. У каструлі збити яйця з сіллю, всипати борошно і соду, додати половину молока і ретельно перемішати, щоб не було грудочок. Потім влити решту молока і розмішати, консистенція повинна нагадувати рідковату сметану. Поставити тісто в тепле місце приблизно на 1-1,5 години для набухання. Зелень добре помити, обсушити й подрібнити. Через півтори години додати в млинцеве тісто олію і зелень. Добре перемішати. Пекти млинці на розпеченій сковороді, змащуючи готові млинці вершковим маслом. Подавати зі сметаною.
Млинці з зеленню

Немає коментарів:

Дописати коментар

Яндекс.Метрика